Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
...Az arancino azonnal a hús, zöldségek, szósz, rizs és zsemlemorzsa egyvelegére asszociál. Mi azonban egy igazán könnyű és ízletes változatot készítettünk, amelyhez a rizshez néhány gondosan válogatott hozzávalót adtunk. A főszereplők ebben a receptben a főtt sonka kockák és a nyújtott mozzarella.
Portfólió (45)
Olaszország, Carbonara Al Ticino
...Széles termékválasztékhoz készítünk ízeket: szószok, alaplé, levesek, töltött tészták, húsipari termékek, készételek, snackek stb. Különös figyelmet fordítunk a különböző "húsfajták" formulálására, a feldolgozási ízek fejlesztésén keresztül, amelyek magukban foglalják: Pörkölt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Főtt hús ízek: marha, borjú, sertés, csirke Hal ízek Sajt ízek Füstölt ízesítők...
Portfólió (8)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Olaszország, Parma
...Olyan gondossággal készítjük, amilyet megérdemel az egyik leggyakoribb felvágott, amely a családjaink asztalain található. Csak friss, 15 kg-nál nehezebb olasz sertések combját használjuk, amelyeket sóval és aromás gyógynövények keverékével ízesítünk. Gondosan csontozzuk ki, hogy ne tépjük szét az izomrostokat, a sonkát lassan, gőzben sütjük körülbelül 68 °C-on. Ez a mi egyszerű receptünk: minőségi hús és a feldolgozás gondossága. Csak így lesz a főtt sonka puha és vonzó, édes, soha nem savanyú.
Portfólió (10)
Olaszország, Altamura Di Bari
...Tipikus salámi Pugliából "Soppressata" szárított hús.
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Fehér Malvasia – Trebbiano – fehér Pinot Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagos életkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 120/150 q szőlőből Szüretelés: Szeptember Szőlőszüretelési módszer: Kézi Alkoholtartalom: 11% - 12% vol. Szín: Szalmasárga a aranyig Illat: Nagyon kellemes gyümölcsös Íz: Száraz és hűvös Tálalási hőmérséklet (celsius): 8° -10° C Ajánlott: Aperitif, előételek, levesek és finom száraz, főtt vörös hús, fehér hús, hal, kagyló, fűszeres sajtok.
Portfólió (8)
Olaszország, Ferrere
... tipikus piemonti felvágottak, mint a rózsaszalámi, a trüffelszalámi, a Barolo szalámi, kolbász, főtt sonka, nyers sonka, cotechini és még sok más, amelyeket közvetlenül az üzlethelyiségünkben értékesítünk. Az értékesítés növelése érdekében egy felvágottboltot is nyitottunk a Langhe régióban, Alba történelmi központjában, és egy másikat Torinó központjában, az egyiptomi múzeum közelében, ahol megvásárolhatók az összes sertéshúsunk és felvágottunk.
Olaszország, Airola
... márkája a kulináris kiválóságot képviseli, a legjobb olasz húsokat kínálva a Cillo lánc és válogatás révén, valamint egy nemzetközi, kiváló minőségű válogatást. A hagyományos felvágottak és sonkák szenvedéllyel és első osztályú alapanyagokkal készülnek, mint például a díjazott Marchigianotto. Ezek a gasztronómiai kiválóságok Sabatino svájci hagyományait ötvözik az olasz konyhával és a gondosan válogatott alapanyagok minőségével. díj olasz top ételek 2022/23/24 virsli / díj bors és só mint főtt köles és abszolút főtt Olaszországban.
Olaszország, Viterbo
...soha nem banális módon. Nagy inspirációt ad nekünk a területünk, hogy olyan felvágottakat készítsünk, amelyek szinergikusan párosulnak a kiváló minőségű termékekkel, mint például a Tuscia mézes kolbász, az aleatico szőlőfajtából készült főtt kolbász, és a Violone kolbász, amely szintén helyi. A legjobb nyersanyagokat és a legjobb segédanyagokat használjuk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy nagyon magas minőségi standardot tartsunk.
Portfólió (7)
Olaszország, Nago-Torbole
A Salumificio Trentino több mint negyven éve készít felvágottakat. A terület jellegzetes termékei közé tartozik a sózott hús és a speck; a vállalat a klasszikus olasz hagyomány legfontosabb felvágottjait is előállítja, mint például a főtt sonkák, a nyers sonkák, a szalámik és a szalonnák. A Salumificio Trentino márka egy modern és dinamikus vállalat példája, amely képes volt ötvözni a hagyományt a különböző táplálkozási modellekkel. Mindig figyelmet fordított a minőség elérésére, 2006 óta pedig tanúsította minőségirányítási rendszerét az UNI EN ISO 9001: 2008 szabvány szerint.
Olaszország, Langhirano
...Több mint 40 éve a Monica & Grossi Parma Dop sonkát, nyers sonkákat és főtt sonkákat gyárt. Ezen kívül forgalmazza a Prosciutto crudo di San Daniele-t, speck-et, füstölt sonkát, culattát, culatello-t bőrrel. Kiváló minőségű hazai húsokat választanak ki, amelyeket nagy tapasztalattal rendelkező sonkakészítők dolgoznak fel, és az ideális langhiranoi éghajlatú szellős helyiségekben érlelnek. Az...
Portfólió (3)
Olaszország, Caltrano
...A Sant'orso Húsgyár Calltrenóban található, Vicenza megyében, az Asiago-fennsíkon. OGM-mentes, tejtermékek nélküli, gluténmentes és allergének nélküli kolbászokat gyártunk. Termelésünk egy teljes választékot kínál édes és csípős kolbászokból, valamint széles választékban kínálunk nyers és főtt szalonnákat, mindegyiket úgy formázva, hogy a felhasználás során a legjobb eredményt nyújtsa. Kérjük, látogasson el weboldalunkra: www.salumisantorso.it...
Olaszország, Montegiorgio
1932 óta Guido Marzetti gabonamalom tevékenységet folytat kőmalommal és sertéstenyésztéssel. Nyers és főtt sonkák, mortadellák és tiszta sertéshúsból készült felvágottak, jódos sóval. Magas minőségű, hazai főtt sonka friss hazai sertéscombból, gluténmentes, laktózmentes.
Olaszország, Lesmo
Főtt sonkák gyártása...
Olaszország, Bene Vagienna
Sertéshús vágása és feldolgozása Főtt és nyers felvágottak gyártása...
Olaszország, Dobbiaco
Tiroli szalonna - Kolbászok - Főtt sonkák - Friss húsok...
Olaszország, Quattro Castella
Agráripari Csoport FERRARINI Főtt és nyers sonkák...
Olaszország, Negrar Di Valpolicella
Főtt zöldségek gyártása...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play