Franciaország, Castelnaudary
...ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Természetes bél, Só, Bors. És ennyi. 14,40€/Kg 500g nettó minimum termék Minőségmegőrzési idő: 6 nap, tárolandó 0 és 4 fok között. SZAKÁCS TANÁCSAI: Friss kolbász, amely ideális grillezéshez a barbecue-n vagy egyszerűen serpenyőben sütve. SZÁLLÍTÁS: A maximális frissesség érdekében kedden készítjük a kolbászt, hogy szerdán reggel (Chronofresh által) elküldhessük. Ezért szerdán reggel minden olyan rendelést elküldünk, amelyet kedden 15 óráig leadtak. Köszönjük megértésüket. Jó étvágyat kívánunk! Anthony Visentin és csapata SÚLY: 21 kg...
Portfólió (37)
Franciaország, Gennevilliers
... természetesek, színezék és tartósítószer nélkül, a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Lekvár, amely 60% friss gyümölcsből készült. Hozzávalók: Mangó 57%, cukor 40%, természetes savanyító citrom 3% Domináló íz: édes és krémes Textúra: darabos lekvár...
Portfólió (9)
Franciaország, Saint-Etienne
A CENTRALE D, amely Saint-Étienne-ben található, élelmiszer-nagykereskedés szakemberek és magánszemélyek számára. A CENTRALE D széles választékot kínál élelmiszerekből és csomagolóanyagokból, mind a szakemberek, mind a magánszemélyek számára. A CENTRALE D-nél egy teljes élelmiszertermék választékot talál: - az Espaces Frais-ban: sajtok, tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek, húsok és halak, felvá...
Portfólió (187)
Franciaország, Rungis
...COURTIN HERVOUET, baromfi, vad, libamáj és felvágott nagykereskedő, szállítást kínálhat.
Portfólió (62)
Franciaország, Auxerre
...{"Nez":"elegáns, kiegyensúlyozott és gazdag aromákban (szeder, kávé, érett piros bogyós gyümölcsök, édesgyökér, moka, fűszerek és kardamom)","Accord metvin":"felvágott, vörös hús, fehér hús, vad, szárnyas, fűszeres étel, préselt vagy penészes vagy lágy sajt, friss sajt, desszert","Appellation":"Margaux","Conditionnement":"6 palack 75cl-es kartonban","Le conseil de l'œnologue":"17°C-on tálaljuk...
Portfólió (190)
Franciaország, Compiègne
...Cadence: 20 p/mn Film: párnás tasak, redős táska. Friss gyümölcsök és zöldségek: burgonya, citrom, csonthéjas gyümölcsök, brüsszeli kelbimbó, paradicsom, hagyma, paprika, sárgarépa. Előkészített gyümölcsök és zöldségek: előkészített burgonya, sült krumpli, előkészített zöldségek, vegyes saláta, felvágott hagyma, (mini sárgarépák), gyümölcssaláta. Általános élelmiszer: cukorkák, stb...
Portfólió (59)
Franciaország, Ham
...Metélőhagymás és kecskesajtos quiche Hozzávalók: 1 leveles tészta 200 g friss kecskesajt 4 tojás 200 ml folyékony tejszín 1 evőkanál felvágott metélőhagyma Só és bors, ízlés szerint Elkészítés: Melegítse elő a sütőt 180°C-ra (350°F). Helyezze a leveles tésztát egy piteformába, és szúrja meg villával. Morzsolja a friss kecskesajtot a pite aljára. Referencia: AR805132 Ean13: 3760306805132...
Portfólió (127)
Franciaország, Rungis Cedex
... vagy félig főtt libamáj, gondosan válogatott tengeri termékek és főtt húsok, valamint készételek, előételek, főételek és desszertek, amelyek készen állnak a tálalásra, széles lehetőségeket kínálnak. A DELAS: Rungis legjobbjai egy fedél alatt, beleértve a fűszereket, fagyasztott termékeket, tejtermékeket-sajtokat, Rungis-i húsnagykereskedőt, amely igény szerinti vágóműhellyel rendelkezik, Rungis-i gyümölcs- és zöldség-nagykereskedőt, Rungis-i halnagykereskedőt, halpulttal és filéző műhellyel, valamint a DELAS szívügyének számító felvágott- és catering-nagykereskedőt.
Portfólió (10)
Franciaország, Auros
... generációs tenyésztők, hentesek és felvágott árusok leszármazottai vagyunk, és mindig is támogattuk a helyi és kézműves tudást. A MAISON VOISINE-nél két helyszínünk van, amelyek egy családi együttműködésből származnak: egy gyártás PAU-ban Frédéric Lacoste, Mester Kézműves Hentes és Catering szakember irányításával, valamint egy termékválasztó, hűtött tároló és rendelés előkészítő helyszín AUROS-ban...
Portfólió (31)
Franciaország, Rungis Cedex
A hús és friss belsőségek kereskedelmére specializálódtunk marhahús, borjúhús, bárányhús és sertéshús terén, valamint globális marhahús és különleges húsok terén. Ajánlatunk a vásárlóink igényeihez igazodik, hogy a legjobban megfeleljünk a hentesek, felvágott árusok, vendéglátók, a nagykereskedelem és az éttermek szükségleteinek. Szoros együttműködésünk a beszállítóinkkal lehetővé teszi, hogy...
Portfólió (7)
Franciaország, SABLE SUR SARTHE
LDC: BAROMFI TEVÉKENYSÉG. A baromfi ágazat története 1968-ban kezdődött a csoport megalapításával. Eredeti tevékenysége a baromfi vágás volt. A megalakulása óta a tevékenység jelentősen fejlődött a feldolgozás és a késztermékek gyártása felé. Mint a legtöbb baromfifeldolgozó vállalat, az LDC is a felvágott baromfi értékesítésével kezdte, majd a sütésre kész baromfival folytatta, mielőtt...
Franciaország, Olonne Sur Mer
...limousin marha, limousin borjú, francia sertés, bárány, ló és Challans-i baromfi. Az étlap és a menük a szezonok ritmusában változnak. A catering helyi termelőkkel dolgozik együtt, és friss alapanyagokból készít hagyományos ételeket. Választhat többféle húscsomag közül (marha, borjú, sertés, baromfi és vegyes), büfé (zöldségek, saláták, tabbouleh, pástétom/rillette, felvágottak válogatása, köretek, többféle hús és sajttál), valamint több meleg étel, grillezett ételek és köretek közül.
Franciaország, Lacaune
... régi jó ízeket tiszteletben tartják, miközben modern elemeket is hozzáadnak. A Lacaune-i felvágottkészítők hosszú családi hagyományából származó tudás Lacaune egy gyógyfürdőfalu a Haut Languedoc regionális természetvédelmi park szívében. 800 méter magasan elhelyezkedve, a tiszta és friss klíma döntő fontosságú a minőségi felvágottak és szalámik, mint például a száraz sonka, a száraz kolbász és a száraz virsli előállításához és érleléséhez. Itt, a tengeri és hegyi szelek hatására, termékeink érlelése lassan zajlik.
Franciaország, Rungis
A di spé ré társaság Rungisban található. Regionális felvágottakat kínálunk, mint például a libamáj, friss termékek, kész saláták, lazac... Mindig is elkötelezettek voltunk a legjobb francia és külföldi termékek felfedezése iránt. A felvágott nagykereskedés 1975-ben alakult, és 1978 óta a Rungisi MIN-en működik. A specialitások főként a regionális felvágottak, a libamáj, a Label Rouge lazac, a friss termékek és a kész saláták. Gasztronómia: Regionális és külföldi specialitások gyártása. Tel.: 01 46 87 33 00.
Franciaország, Lavigerie
Franciaországban, az Auvergne-i vulkánok szívében, a Puy Mary lábánál található mezőgazdasági üzem HVE (Magas Környezeti Érték) minősítéssel rendelkezik Aubrac és Salers fajtájú marhahús előállítása: hízók + vágótehenek Élő állat vagy friss félvágott értékesítése Halal vágás lehetősége...
Franciaország, Ploeren
Független kisvállalkozás, amely friss húsok és friss húsdarabok értékesítésére specializálódott közösségek számára. Csak francia eredetű húsok (kivéve a bárányt). Rövid ellátási lánc marha, borjú és sertéshús esetében. Hús közvetlenül francia vágóhidakról. Baromfi és felvágott kereskedelem (francia eredet). Szállítás saját magunk által egész Bretagne területén. Közbeszerzési pályázatok nyertese. Közétkeztetési csoportok és beszerzési szövetségek referenciája.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play