Franciaország, Bordeaux
...Megjegyzés Az ültetvény klasszikus a borvidéken. A bort hagyományos módszerek szerint készítik és érlelik: érett szüret, hosszú áztatás és 12 hónap tölgyfahordóban. Kóstolás Azonnal fogyasztható, de szép szerkezetének köszönhetően nagy érlelési potenciállal rendelkezik. Minden grillezett hús és vad étel mellé kiválóan illik. Csodálatosan kíséri a vacsora végét egy szép sajttál mellett. Szőlőfajták: Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot Termelő: Vignobles Figerou, Bégadan (33340) Formátumok és csomagolás: Üveg (75cl) - Fa doboz 6 - 2019...
Portfólió (93)
Franciaország, Maubeuge
...Ez a szárnyas hús ügyesen aranybarna zsemlemorzsába burkolva, amely különleges ropogósságot ad a szájban. A Tropical zsemlemorzsa lehetővé teszi, hogy még jobbat készítsen: használja a szárnyas filéit, pácolja vagy áztassa tojásfehérjében, majd közvetlenül alkalmazza a zsemlemorzsát a húsra. Egy ropogós, sárga színű terméket kap, amelynek íze curry, és tele van paprika, petrezselyem és hagyma darabokkal. Az ügyfelei imádni fogják! Referencia: ART0027...
Portfólió (33)
Franciaország, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natúr vagy fűszeres 55 vagy 90g, merguez marha-juh 55 vagy 90g, hús, töltelék, grillezhető chorizo, stb. A kreatív kolbászválaszték a muscadet, a curé nantais és burgonya, grillezett zöldségek, grillezett hagymák, Espelette bors, Chistorra, baszk stílusú... kolbászokat és chipolatasokat is kínál. Elérhető az önkiszolgáló részlegen, védőatmoszférában, fix súlyban vagy a hagyományos részlegen, a kolbászok kizárólag természetes bélbe vannak töltve. Van egy "Porc Bio du centre" választék is 55g chipolatasban és 125g kolbászban.
Franciaország, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: baromfi- és vadkereskedő Rungisban. Vad: szarvas, őz, vaddisznó és dámszarvas. Kisvad: réce, mezei nyúl, fácán. Specialitások: szószos baromfi, grillezett baromfi, tanyasi baromfik és Label Rouge vágások, tanyasi csirkék Franciaország minden tájáról, pulykák, kacsamell, kiskacsák, galambok, sült (sült grillezve és sült főzve). Az EUROVOLAILLES-nál a malac és annak vágása is...
Portfólió (24)
Franciaország, Olonne Sur Mer
...limousin marha, limousin borjú, francia sertés, bárány, ló és Challans-i baromfi. Az étlap és a menük a szezonok ritmusában változnak. A catering helyi termelőkkel dolgozik együtt, és friss alapanyagokból készít hagyományos ételeket. Választhat többféle húscsomag közül (marha, borjú, sertés, baromfi és vegyes), büfé (zöldségek, saláták, tabbouleh, pástétom/rillette, felvágottak válogatása, köretek, többféle hús és sajttál), valamint több meleg étel, grillezett ételek és köretek közül.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play