Franciaország, Montelimar
... terveztek, akik a biogazdálkodásból származó termékeket részesítik előnyben. A csokoládés Nougatunk és a Petits nougats tökéletesen megtestesítik a hagyomány és az innováció közötti egyensúlyt, míg a puha Nougat páratlan, lágy textúrát kínál. Az autentikus ízek kedvelői el lesznek bűvölve kézműves Nougatunk és kézműves Calissons-unk által, amelyek a mesterségünk lelkét testesítik meg. A...
Portfólió (154)
Franciaország, Crestet
... sárgabarack rozmaring - nougat kávé csokoládé - nougat karamell sózott vaj - nougat csokoládé - nougat áfonya - nougat világ fűszerei - nougat füge és datolya - nougat gyömbér - nougat levendula virág - nougat mandarin - nougat dinnye - nougat méz mandula - nougat áfonya - nougat mogyoró praliné - nougat narancs fahéj - nougat pisztácia - nougat rozmaring - nougat spéculoos - nougat kakukkfű Finom nougatjainkat online, közvetlenül a weboldalunkon rendelheti meg. Termékeink kóstolásával egy édes élvezetekkel teli univerzumba léphet be.
Portfólió (18)
Franciaország, Peyruis
... CSOKOLÁDÉ több mint 100 ínycsiklandó formában kapható. A receptek és technikák hagyományosak. A CALISSON a provence-i mandula ünnepe. Finomsága miatt az egyik legkedveltebb édesség Provence-ban. Fedezze fel calissonjainkat, mini változataikat, a hagyományosakat, áfonyásat, génépi ízesítéssel... A NOUGAT minden finomsága a provence-i mandula és a levendula méz házasságában rejlik. Széles választék áll rendelkezésére, több mint 70 féle, kandírozott fügével, málnával, karamellel... Egy egész ízpaletta felfedezésre vár!
Portfólió (51)
Franciaország, Essey-Les-Nancy
... vaj nélkül, tiszta élvezetet ígér minden ízlésnek, beleértve a speciális diétát követőket is. Ajánlatunk a "Nougat Cacahuète", azaz a "Nouga Péyi"-val kezdődik, amely a Karib-térség ikonikus édessége, ahol a pörkölt földimogyoró ropogóssága találkozik a nougat édességével, hogy felejthetetlen ízélményt nyújtson. A "Gingembre Confit Chocolat Noir" a gyömbér merészségét ötvözi a fekete csokoládé...
Portfólió (3)
Franciaország, Caumont Sur Durance
Minden nougatunk kézműves módon, réz üstökben készül. Gondosan válogatjuk meg az összes alapanyagot, és a helyi mézet használjuk: levendula méz és Provence-i mandula. Minden nougatunk természetes alapanyagokból készül, színezék és tartósítószer nélkül. Kézműves Nougat készítő, több mint egy szakma, egy szenvedély... Fogyasszon helyben, fogyasszon kézműves termékeket!
Portfólió (10)
Franciaország, Montélimar
...A REGIONÁLIS KONYHA ÖRÖKSÉGÉNEK SZÍVÉBEN Théo Parant, aki Montélimarból származik, egy nougat ízesítésű rum receptet alkotott a Chabert & Guillot, a régió történelmi kézművesével együttműködve. Az első recept sikere után bővítette a választékát egy Ardèche-i gesztenyés rummal, a Clément Faugier-rel, egy mentoni kandírozott citromos rummal a La Cour d’Orgères-szel, és egy bordói canelé ízesítésű...
Franciaország, Saint Didier
A provence-i hagyományos nugátot úgy készítjük, hogy a saját méhészetünkből származó mézet nagyon magas hőmérsékleten karamellizáljuk kis réz edényekben, majd konyakkal flambírozzuk és narancs aromával ízesítjük. A Ventoux teraszain elhelyezkedő ültetvényeinkből származó pirított mandulákat egészben adjuk hozzá, az egészet ostyalapokkal vonjuk be. Nugát készítése, méz és lekvár termelése.
Franciaország, Montelimar
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play