Franciaország, Rillieux La Pape
... egészségügyi engedéllyel rendelkezik, amelyet a Rhône DDPP adott ki, a hatályos jogszabályoknak megfelelően. 3 kulcspont: - Kézműves receptek Gondoskodtunk arról, hogy megtaláljuk az eredeti recepteket, és szívügyünk, hogy életre keltsük őket és továbbörökítsük. - Főként helyi húsok Minden Bio tanúsítvánnyal rendelkező húsunk az Auvergne-Rhône-Alpes régióból vagy a szomszédos megyékből származik. - Természetes összetevők Minden termékünk Bio tanúsítvánnyal rendelkezik, és nitrit, tartósítószer és színezék nélkül készül, természetes sertés- vagy marhahús bélbe töltve.
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
... pástétom, baszk pástétom Espelette borssal, vidéki pástétom, rillettek, hűre, baszk véreshurka, konfitált kolbászok és Ibaïona konfitált sertés) és vadból (nyúlpástétom, vaddisznó pástétom és galambpörkölt). Végül a Mayté húsüzem kötelező baszk receptjeit is elkészíti, mint az axoa, a piperade és a baszk pacal, valamint olyan ételeket, mint a cassoulet vagy a burgundi marhahús.
Franciaország, Evreux
A 2010 óta professzionális grillek gyártására specializálódott cég, egyedi és megrendelésre készült, mert a grillezőszerkezetnek tükröznie kell az Ön stílusát! - Faszenes sütés vízszintesen vagy függőlegesen, gázos, kerámia sugárzóval vagy lávakővel, elektromos... biztosan van egy grill, amely megfelel az igényeinek! Csirke, malac és 100 kg feletti sertés sütésének szakértője. - Teljesen...
Franciaország, Aiguilhe
... francia húsételek, mint például bárány (fekete Velay fajta), Velay és Forez borjú, Mézenc finom zsíros hús, Haute-Loire sertés. Borjúfej, disznóláb, lozériai maouche, auvergnati pörkölt, tyúk a fazékban, borjú blanquette. Hagyományos francia szószok, gribiche szósz, meurette szósz, ravigote szósz, zöld szósz, madeira szósz, diabolikus szósz, aioli. Fűszerpestók, medvehagyma pesto, csalán pesto. Szósz, gravy szósz, francia termék, hagyományos francia konyha, séf által készítve. Egyedi munkák.
Franciaország, Lahontan
A FIPSO INDUSTRIE egy sertéshús gyártására és forgalmazására specializálódott vállalat. A FIPSO az egyetlen francia vágóhíd, amely sertéshúst exportál az Egyesült Államokba és Kínába. A FIPSO termékei számos tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termelés egyes termékei az alábbiakkal azonosíthatók: IGP Délnyugati sertés, IGP Bayonne sonka, vörös címke szabadon tartott gazdasági sertés és GMO-mentes ágazat.
Franciaország, Carquefou
...* Terrinek: Kacsa máj terrine girolles gombával, sertés pofa terrine kacsamáj darabokkal girolles gombával, borjúhús terrine morille gombával. * Régi módszerrel készült fehér kolbász gombával, májjal, lazaccal, Szent Jakab kagylóval Téli termékcsalád: * Régi módszerrel készült kolbász: Toulouse-i kolbász * Fél sózott: lábszár, has, váll * Régi módszerrel füstölt: kolbász, lábszár, has, váll...
Franciaország, Lyon
Három gasztronómia iránt szenvedélyes és a természetet szerető barát, Thomas, Thibault és Andréa létrehozta a JOKO-t. Ambíciójuk, hogy értékesítsék a francia vadon élő vadak és a Bigorre AOP fekete sertés húsát rövid ellátási láncok révén. Természetes, kiváló minőségű termékeket kínálnak autentikus és innovatív recepteken keresztül, miközben harcolnak a vadászathoz kapcsolódó élelmiszer-pazarlás...
Portfólió (40)
Franciaország, Pont-Aven
A Terre & Paille bemutatja Bossulan farmját Pont Avenben, Bretagne-ban. Ez egy családi gazdaság, amely már több generáció óta működik. Jelenleg a Terre & Paille közvetlen értékesítést kínál a farmon, sertéshús és felvágottak formájában. Ezt a döntést azért hozták, hogy közelebb kerüljenek a fogyasztókhoz, közvetlen kapcsolatot építsenek ki velük, és így jobban tudják kielégíteni igényeiket. A szal...
Franciaország, Sisteron
A 1985-ben alapított sisteronai bélgyártó cég élelmiszeripari vállalat. Specialitása a prémium minőségű bél hagyományos előkészítése, mint például a lábcsomagok, juhbél, sertésbél és marhabél gyártása, … A szakértelmének köszönhetően hagyományos termékei ízéről ismertek.
Franciaország, Reillanne
A Dufour vállalat hús előállítására specializálódott, legyen szó egész bárányról vagy feldolgozott bárányhúsról, borjúról, sertésről vagy marhahúsról, a vállalat késztermékként vagy fogyasztásra kész állapotban is szállíthat. A DUFOUR Csoport széles választékú, minőségi többféle hústerméket tud biztosítani, az egész állattól a csomagolt termékekig.
Franciaország, Champagné
...ollók és fűrészek, bőrleválasztók, körkészek, sterilizálók minden eszközhöz, vérvisszanyerő rendszerek, darálók és keverők, hulladék tömörítése, marhahús, sertés, juh és baromfi feldolgozó gépek osztályozása és teljesítménye. A TERMET a bevételeinek 30%-át exportból szerzi, és széles disztribútori hálózattal rendelkezik Európában: Spanyolország, Portugália, Olaszország, Belgium, Németország, Lengyelország, Anglia, Írország stb., valamint a világ többi részén: Egyesült Államok, Kanada, Dél-Korea, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika, Mexikó stb.
Franciaország, Olonne Sur Mer
...limousin marha, limousin borjú, francia sertés, bárány, ló és Challans-i baromfi. Az étlap és a menük a szezonok ritmusában változnak. A catering helyi termelőkkel dolgozik együtt, és friss alapanyagokból készít hagyományos ételeket. Választhat többféle húscsomag közül (marha, borjú, sertés, baromfi és vegyes), büfé (zöldségek, saláták, tabbouleh, pástétom/rillette, felvágottak válogatása, köretek, többféle hús és sajttál), valamint több meleg étel, grillezett ételek és köretek közül.
Franciaország, Grand-Fougeray
1992-ben alapított Ferotec a francia szakértő a takarmánygyárak (UAB) számára készült szűrők és kopóalkatrészek tervezésében és forgalmazásában, valamint a fa granulálásában és más területeken. A cég tevékenysége a különböző termékek granulálására szolgáló szűrők előállítására összpontosít. Az állati takarmányozás szektorát öleli fel: baromfi, sertés, kérődzők, vad és más termékek, mint például...
Franciaország, L'étrat
...A CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE társaság Franciaország egyik legfontosabb "természetes bél" gyártója. A CHARLES FRÈRES természetes béleket (juh, sertés, marha és ló) és mesterséges béleket (kollagén, cellulóz, megerősített cellulóz és műanyag) gyárt és forgalmaz. A CHARLES FRÈRES Franciaországban kizárólagos forgalmazója a DEVRO (Cseh Köztársaság) márkának a bélek és kollagén filmek terén, valamint a KALLE (Németország) márkának a cellulóz bélek, faser, műanyagok és transzfer burkolatok esetében. Mindezek a termékek a húsipari mesterek és ipari gyártók számára vannak bemutatva és csomagolva.
Franciaország, Castets
... vagy pácolt termékek. Kézműves konzervjeink garantáltan mentesek adalékanyagoktól, tartósítószerektől, színezékektől vagy ízfokozóktól. Friss termékeinket fogadjuk, és lehetőség szerint a rövid ellátási láncokat részesítjük előnyben, helyi termelőktől választva alapanyagainkat, jó kis zöldségeket (paradicsom, zöldbab, fehérbab, borsó...), jó húsokat (sertés, kacsa...), kiváló halakat a Saint Jean...
Franciaország, Nogent Sur Oise
... sertés alapú specialitás, amely egy egyedi recept szerint fűszerekkel van kombinálva, ami a chorizónk hírnevét adja. Termékeink: Száraz sonka kolbász, Nyak chorizo, Chorizo rudak, Chorizo PP D32 rúd, Szeletelt chorizo, Chorizo kockák, Chorizo darabok, Cular chorizo, Cular chorizo D70, Szeletelt cular chorizo, D 55 vendéglátó chorizo, Vendéglátó PP D55 chorizo, Szeletelt D55 chorizo, Régi sózott coppa...
Franciaország, Lamballe
1978 óta az Asserva automatizált megoldásokat és takarmányozási rendszereket tervez, fejleszt, gyárt, telepít és biztosít utólagos szervizt sertés-, szarvasmarha-, kecske- és baromfitartás számára. Olyan számítógépes munkaszerszámokat kínál, amelyek jobb munkakörülményeket biztosítanak a tenyésztőknek, miközben garantálják az állatok életminőségét számos területen: - száraz vagy folyékony...
Franciaország, Aurillac Cedex
60 éve alapított GROUPE ALTITUDE Aurillacban található, és egy mezőgazdasági szövetkezet. A csoport tej- és hústermelőket (szarvasmarha, juh, sertés) tömörít. Emellett három másik tevékenységet is fejleszt: az agrodisztribúció, a genetika és a mezőgazdasági fejlesztés területén. A GROUPE ALTITUDE célja, hogy lehetőségeket biztosítson tagjainak a termeléshez, feldolgozáshoz és a saját termékeik...
Franciaország, Nantes
A BERJAC cég a hús- és halkereskedelemre specializálódott, elsősorban a vendéglátóipari szakemberek (éttermek, hentesek, catering szolgáltatók, élelmiszerboltok, kisebb közösségek) számára, és bolt szolgáltatást nyújt, valamint házhoz szállítást végez Loire-Atlantique, Vendée, Maine és Loire területein: húsok (marha, borjú, bárány, sertés), belsőségek, felvágottak, szárnyasok, friss termékek...
Franciaország, Mulsanne
...A VOLAILLES Vincent a baromfi feldolgozására és a feldolgozott baromfi termékekre, valamint a francia vadászati vadakra specializálódott. Baromfi. Francia eredetű vadászati vad, Menard & Label Rouge háztáji baromfi, francia eredetű D'anvial sertés. Vad: A mi gondozásunk alatt gyűjtjük össze a nagy nemzeti területeken, mint például Rambouillet vagy Chambord, valamint kisebb regionális...
Franciaország, Ares
Franciaország és Európa területén gyártunk és forgalmazunk egy sor fagyasztott terméket, amelyek a réunionai gasztronómiából származnak, mint például - a bouchonok, a nemek, a samoussák, a samoussák tésztái, a tőkehalgolyók, a bonbonpiments, a kreol kolbászok és a füstölt kolbászok, a sarcive, a füstölt sovány sertés és a füstölt baromfi. A szállítást egy piacvezető hűtött szállító biztosítja...
Franciaország, Chateaubourg
Az MG2MIX egy független francia premix gyártó, amely az állati táplálkozás területén specializálódott premix gyártásra és tanácsadásra. Két tevékenységünk: - Premixek, adalékanyag premixek, ásványi takarmányok és táplálkozási különlegességek gyártása, amelyeket állati takarmányba kell beépíteni: baromfi, sertés, kérődzők, nyulak, lovak, háziállatok, akvakultúra, rovarok... - Ügyfeleink...
Franciaország, Coudray Au Perche
A sertés az üzletünk. Sőt, szakértők vagyunk. De 30 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy másképp készítünk sertést. Egy minőségi sertést, húsfajtát, helyi forrásból, pontos előírások szerint (Label Rouge szalmán nevelt sertés, Kék-Fehér-Szív sertés, és hamarosan BIO sertés). Finom termékeket készítünk belőle, amelyek örömet okoznak ízlelőbimbóinknak, de a egészségünkre is jótékony hatással vannak...
Franciaország, Graulhet
A GELATINES WEISHARDT egy zselatinra specializálódott vállalat, a GELATINES WEISHARDT a világ negyedik legnagyobb gyártója. A Weishardt csoport széles választékot kínál hagyományos zselatinokból, amelyek sertés, szarvasmarha vagy hal bőréből származnak, és mindenféle gyógyszeripari, élelmiszeripari vagy technikai alkalmazásra alkalmasak. Ez a választék kiegészül hideg vízben oldódó zselatinokkal, hidrolizált tengeri kollagénnel és egyedi fejlesztésű összetevőkeverékekkel.
Franciaország, Ibos
...A SA SALAISONS PYRENEENNES egy kivételes sonkák sózására specializálódott vállalat. A Salaisons Pyrénéennes autentikus tudást alkalmaz a kivételes sonkák és sózott húsok előállításában. Ahogyan a nagy borok esetében, ezek a sózott termékek egy minőségi "szőlőfajtából" származnak: a Délnyugat Franciaországban tanúsított fehér sertésből. A fehér sertés "szőlőfajtájából" származó termékek a "SALAISONS PYRENEENNES" márkanevén kerülnek bemutatásra.
A BOYAUDERIE VARLIAUD természetes béltermékek gyártója, amely bárány, sertés és marha bélből készül: nyers báránybél, marhahús, sózott kalibrált tömeg, sózott marhahús, puha burkolatra szerelt bél, sózott marhabél, merev csőre szerelt bél, sózott marhabél. Fő ügyfeleink a húsfeldolgozók és viszonteladók.
Franciaország, Saint-Brice-En-Cogles
AZ ABERA ÜZEM BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Franciaországban található, és sertéshús vágásával és feldolgozásával foglalkozik. Engedélyezett tevékenységi kör: sertések vágása, sertéshús feldarabolása, tárolás (hűtő). Cégünk csomagolási, fagyasztási, szállítási szolgáltatásokat kínál, és világszerte ügyfeleket szolgál ki, rugalmas szolgáltatást nyújtva a forgalmazók és az üg...
Portfólió (5)
Franciaország, LOUEY
Az Adour Húsüzem fő tevékenysége a Bayonne-i sonka és a kivételes Fekete Sertés sonka feldolgozása és érlelése. Kiváló minőségű alapanyagok beszerzésével és a baszk és bigourdani ősi módszerek ihletésével az Adour Húsüzem garantálja termékeinek magas minőségét és presztízsét. Helyi tenyésztőkkel és egy engedélyezett vágóhíddal együttműködve az Adour Húsüzem előnyben részesíti a Bio Bayonne-i sonkát, amely egy természetes termék, és gyártása tiszteletben tartja környezetünket.
Franciaország, Viodos-Abense-De-Bas

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play