Franciaország, Sarrola-Carcopino
A Salaisons Joseph Pantaloni, Ajaccio közelében található kézműves húsáru gyártó, nagy mennyiségben értékesít a szakembereknek, valamint közvetlenül a magánszemélyeknek. A korzikai termékek gyártójaként a Salaisons Joseph Pantaloni a régió kézműves termékeit helyezi előtérbe. A Salaisons Joseph Pantaloni minőségi korzikai húsárut és kolbászokat gyárt, kizárólag francia húsból, a hagyományok tiszt...
Portfólió (8)
Franciaország, Laissac
...A 100%-ban helyi ajándékcsomag. A csomag tartalmaz: 3 Popine felvágott (kolbász, lonzo, sonkás dió, coppa vagy szárított Aubrac marha) és egy üveg Petit Pont vörösbor (Pays d'Oc). A Popine: Nitritmentes felvágott, szeletelve és 100%-ban újrahasznosítható üvegben vákuumcsomagolva. 3 egyedi összetevő, hús, Guérande só és Kampot IGP bors. Tartósítószer nélkül a felvágott több hónapig eltartható a...
Portfólió (29)
Franciaország, Marseille
...Olasz AOP felvágott: speck, coppa, San Daniele sonka Olasz felvágott nagykereskedés szakemberek és ipari felhasználók számára. Olasz termékeink között számos olasz konyhai specialitás található, mint például a Coppa, a Speck, vagy a híres San Daniele sonka. Annak érdekében, hogy a legjobb olasz felvágott termékeket forgalmazhassuk, tanúsított termelőket választunk. Mert az olasz felvágott minősége számos tényezőtől függ a gyártási folyamat során. Az AOP egy garancia erre. Olasz AOP termékek. Tanúsított olasz termelők. Hétente történő szállítás Franciaországba. IFS bróker tanúsítvány.
Portfólió (9)
Franciaország, Carquefou
...Félzsíros termékeink a klasszikus húsipari termékeket vonultatják fel, mint például a lábszár, a hasaalja, a lapocka,... és a régi módszerrel füstölve. Ezen kívül téli ételek elkészítéséhez szükséges készleteket is tartalmaz, mint például a savanyú káposzta, a füstölt hús lencsével, a pörkölt, a pokolba való lapocka, stb. Nem feledkezünk meg a baráti pillanatokról sem a régi módszerrel füstölt bélszínnel.
Franciaország, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Franciaországból, Spanyolországból vagy Olaszországból a Le Delas széles választékot kínál felvágottakból: a híres egész Pata Negrától a készre vágott sonkákig, nem is beszélve a terrine-kről, kolbászokról és más főtt vagy füstölt húsokról...
Portfólió (10)
Franciaország, Rungis Cedex
...Az EUROVOLAILLES olasz sonka nagykereskedője a Rungis piacon. Az EUROVOLAILLES a Parma sonka és a San Daniele sonka szakértője Rungisban. Olasz sonka nagykereskedelme a Rungis piacon, nyers sonka.
Portfólió (24)
Franciaország, Dijon
...Ez a pástétom kézműves módon készül, és azt a vallási személyt nevezi el, aki bevezette a sertéstenyésztést a Bricquebec-i kolostorban.
Portfólió (10)
Franciaország, Pessac
A Siendas összekapcsolja Szardínia termelőit a világ minden tájáról érkező vásárlókkal. Portálunk lehetővé teszi a termelők számára, hogy közvetítők nélkül, a megfelelő áron értékesítsenek. A Siendas célja, hogy a termelők méltányos jövedelmet kapjanak munkájukért, ugyanakkor a végfelhasználóknak kiváló minőségű termékeket kínáljanak. Weboldalunkon vegyes rendelés lehetséges, egyetlen szállítássa...
Portfólió (8)
Franciaország, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL egy nagykereskedő, amely az alábbi területeken tevékenykedik: élelmiszerek, fagyasztott termékek, húsok, italok, felvágottak, valamint higiéniai termékek. Az NSA HALAL cég jelen van az ipari szektorokban és vállalati szövetségekben is. Széles termékválasztékot kínálunk, mindig vonzó árakkal, és mindig egy lépéssel a versenytársak előtt. Az NSA HALAL élelmiszer-nagykereskedőként Európáb...
Franciaország, Rungis Cedex
A BUISSON cég friss élelmiszerek nagykereskedője, amely kizárólag szakemberek számára kínál termékeket. BUISSON: sajtnagykereskedő Rungisban és európai húskereskedő. 1982 óta vagyunk jelen a Rungisi Nemzetközi Piac szívében. A BUISSON 1500 m2 hűtött raktárat üzemeltet, amely megfelel az európai normáknak. Európai élelmiszer-nagykereskedőként tevékenységünket exportpartnerek segítik, ami lehetővé t...
Franciaország, Aurillac Cedex
...A Maison TEIL, amely Aurillacban található, a húskészítmények gyártására specializálódott. A Maison sonkát, kolbászt, terrine-t, fritont, auvergnai pástétomokat és tipikus húskészítményeket, mint például a Bleu d'Auvergne leveles tésztát vagy a burgonyás pitét készít. A friss sonkák soha nem fagyasztottak, kézzel sózzák őket, száraz sóval és a hagyományos auvergnai módszer szerint. A sonkák...
Franciaország, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille-ban a tudásának gazdagságából merít, és számos éve következetesen, a "Terroir" hagyományainak legteljesebb tiszteletben tartásával készít minőségi húskészítményeket. A vállalat a prémium termékekre összpontosít, mint például: a száraz sonkák, a kolbászok, a friss húskészítmények stb....
Franciaország, Lacaune
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
Franciaország, Sceaux Sur Huisne
1966 óta a Bahier cég elismert szereplője a húskészítmények piacának. Az első számú francia cég a fehér és fekete puding piacán, valamint a második a rillettek piacán. Folyamatos innovációval a Bahier ma 5 termékcsaládot kínál: Pudingok, Rillettek, Disznóhúsok, Belsőségek és Szárnyas termékek. Francia rillette gyártó.
Franciaország, Castres
A CHARCUTERIE ANTOINE egy 1963-ban alapított vállalat, amely Castres-ben található, a Tarn (81) megyében. Tapasztalatuknak és szaktudásuknak köszönhetően a CHARCUTERIE ANTOINE mindig is a hagyományos húskészítmények gyártására összpontosított. A CHARCUTERIE ANTOINE képes mindenféle húskészítmény előállítására; a kolbászoktól kezdve a sózott termékeken át a vágott termékekig, a főtt termékekig, sőt, néhány konzervig is.
Franciaország, Le Rouget
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője. A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot. A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
Franciaország, Manosque
A Le Séchoir des Alpes vállalat az élelmiszeripar területén tevékenykedik, pontosabban a húskészítmények és szalámik gyártásában. Hagyományos és kézműves tudásával, amely apáról fiúra szállt, a Séchoir des Alpes egy minőségi termékpalettát kínál, amely Provence minden ízét képviseli.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play