Franciaország, Carquefou
A Quillard ház tehetséggel és őszinteséggel készít "házi" termékeket, amelyek megfelelnek az új elvárásoknak: hagyomány, mesterségbeli tudás és autentikusság. Minden termékcsalád kizárólag a követelményeknek megfelelően kiválasztott nyersanyagokból készül, hagyományos folyamatok szerint. A felvágottak: * Sonka: Régi módszerrel készült Vendée sonka IGP, régi módszerrel füstölt nyers sonka * Régi m...
Franciaország, Marseille
A SOMEXPORT 1994-ben alakult. Beszállítunk vásárlási központoknak, ellátóknak, de elsősorban Afrikának, a Karib-térségnek, az Indiai-óceán és Csendes-óceán ügyfeleinek, valamint a Közel-Keletnek. Száraz, friss és fagyasztott termékek import-exportjával foglalkozunk, több mint 300 francia és európai beszállítóval dolgozunk együtt. Az alábbi élelmiszeripari termékekre specializálódtunk: - Tejtermé...
Franciaország, Castelnaudary
A Le Coustelous büszkén kínálja dél-franciaországi gasztronómiai termékeit, különös figyelmet fordítva a híres cassoulet-re Castelnaudary-ból. Fontos számunkra az összetevők minősége, és helyi termelőkkel dolgozunk együtt, hogy a legjobbat nyújthassuk Önöknek. Termékeinket Európába, az Egyesült Államokba és Franciaországba exportáljuk, finom élelmiszerboltokba, borboltokba és gasztronómiai szaküz...
Portfólió (37)
Franciaország, Saint-Fraimbault
Üdvözöljük a DEGUSTONFOIN-nál, az Ön kiválasztott partnerénél a marhahús szakmai igényeihez. Cégünk a kiváló minőségű hús kiválasztására és forgalmazására specializálódott a vendéglátás és gasztronómia szakemberei számára. Szoros együttműködésben dolgozunk gondosan kiválasztott helyi tenyésztőkkel, hogy garantáljuk a kivételes húst, amelyet az állat és a környezet tiszteletben tartásával...
Portfólió (15)
Franciaország, Lyon
Három gasztronómia iránt szenvedélyes és a természetet szerető barát, Thomas, Thibault és Andréa létrehozta a JOKO-t. Ambíciójuk, hogy értékesítsék a francia vadon élő vadak és a Bigorre AOP fekete sertés húsát rövid ellátási láncok révén. Természetes, kiváló minőségű termékeket kínálnak autentikus és innovatív recepteken keresztül, miközben harcolnak a vadászathoz kapcsolódó élelmiszer-pazarlás e...
Portfólió (40)
Franciaország, Les Mées
A Midi Charcuterie Társaság, amely a Gil Traiteur márkán keresztül van forgalmazva, egy élelmiszeripari vállalat, amely a mediterrán konyhára specializálódott. Elhagyva a hagyományos felvágottakat, a cég a "Provence ízei" gyártására specializálódott, mint például a pácolt zöldségek és gombák, a "Gil Traiteur" pácolt specialitásai, az olajban pácolt tengeri termékek, a kenhetők (a mi "Taillas"-unk)...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play