Franciaország, Soreze
...Verrine Weck 290 ml, 6 darabos készlet, tömítésekkel és fedőkkel. Átmérő: 100 mm, magasság: 60 mm. Kifogás nélkül eladva (a fedél rögzítéséhez a sterilizálás során). HASZNÁLAT Ideális libamáj konzerv, húspástétomok konzerválásához... KARBANTARTÁS Alaposan tisztítsa meg a Weck üveget forró vízzel és szappannal a konzerv használata után, távolítsa el a tömítést. Száradás után tárolja zárva és...
Portfólió (195)
Franciaország, Rabastens De Bigorre
Hát ház, finom élelmiszerek, GMS, nagykereskedők? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Több mint egy évszázados tapasztalattal és egyedi szakértelemmel a Conserverie du Sud kiemelkedik mint az első sertéshús alapú terrinák gyártója, és az egyetlen, amelynek hatása nemzeti és nemzetközi szinten is érezhető. A Conserverie du Sud helyi szövetséget kötött, és egy neves helyi beszállítótól szerzi ...
Portfólió (27)
Franciaország, La Fouillade
Büszkék vagyunk arra, hogy biogazdasági termékeket állítunk elő, különösen sertéshús és sör formájában. Minden sertésünket ezen normák szerint neveljük, kizárólag a saját gazdaságunkból származó, tanúsított biogabonákból álló takarmányt kapnak. A jólétük a középpontban áll, kényelmes körülmények között élnek, szalmával bélelt istállókban, és külső hozzáféréssel is rendelkeznek a fejlődésük érdekéb...
Portfólió (11)
Franciaország, Beaumont De Lomagne
A gesztus iránti szeretet és a komolyság vezette a 1888-ban alapított, Antoine Micouleau által vezetett kis beaumonti hentesüzemet, hogy La Maison Micouleau, kézműves konzervgyárrá váljon. Azóta apáról fiúra adjuk át receptjeinket. Hazánk szívében, Lomagne-ban, minden ízét megadjuk a terroir szónak. Minden termékünket, mint például a libamáj, a konfitált húsok, a cassoulet és más tipikus ételek,...
Franciaország, Fonsorbes
A SA SEIGNEURIE & FILS vállalatot 1970-ben alapította Louis Seigneurie, és kezdetben Toulouse-ban működött. Ez a kereskedelmi alap egy hentesáru-gyártó műhellyé fejlődött a négy fiú folyamatos érkezésének következtében. A tevékenység a hentesáru, készételek, szárazáruk nagy- és kiskereskedelmére terjed ki... 1995-ben a cég Fonsorbesbe költözik egy 1500 m2-es új telephelyre, és megszerzi az európa...
Franciaország, Aurillac Cedex
A Maison TEIL, amely Aurillacban található, a húskészítmények gyártására specializálódott. A Maison sonkát, kolbászt, terrine-t, fritont, auvergnai pástétomokat és tipikus húskészítményeket, mint például a Bleu d'Auvergne leveles tésztát vagy a burgonyás pitét készít. A friss sonkák soha nem fagyasztottak, kézzel sózzák őket, száraz sóval és a hagyományos auvergnai módszer szerint. A sonkák sz...
Franciaország, Castres
A CHARCUTERIE ANTOINE egy 1963-ban alapított vállalat, amely Castres-ben található, a Tarn (81) megyében. Tapasztalatuknak és szaktudásuknak köszönhetően a CHARCUTERIE ANTOINE mindig is a hagyományos húskészítmények gyártására összpontosított. A CHARCUTERIE ANTOINE képes mindenféle húskészítmény előállítására; a kolbászoktól kezdve a sózott termékeken át a vágott termékekig, a főtt termékekig, ső...
Franciaország, Le Rouget
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője. A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot. A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
Franciaország, Parlan
A Laborie Ház 1932-ben alakult, és az Auvergne-i húskészítményekre specializálódott. A Laborie termékek kézműves módon készülnek, autentikusak és ízletesek. A húsok francia eredetűek, és több Laborie termék díjat nyert. A Ház széles választékot kínál a hagyományos húskészítményekből, beleértve: Auvergne-i száraz sonkákat, száraz kolbászokat, száraz virsliket, hasaalját, üvegeket, konzervtermékeket...
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
A magas pireneusi lábánál, három generáció óta a "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS megőrzi családunk régi tudományát, TOURNAY-ban, a XIV. századi régi bastidában. AZ AUTENTIKUSSÁG: válogatott liba- és kacsamájas, konfitált ételek. A TRADÍCIÓ: a konyha, amelyet már 1870-ben is kóstoltak a Lande birtokon. A MINŐSÉG: gasztoni vidéki konyha, Önnek készítve, kézműves módon, és kézzel...
Franciaország, Lacaune
1926-tól egy "Milhau" elkezdte a sertések tenyésztését és a felvágottak feldolgozását a Lacaune-hegység szívében, magaslati területen: megszületett egy új Lacaune-i felvágott. Később, 1967-ben, Yves Milhau átveszi nagyapja mesterségét, és műhelyeit a felvágottak fővárosában, Lacauneban, a helyi ízek szívében alakítja ki. Ma a 4. generáció folytatja a hagyományt, autentikus termékeket gyártva. A ...
Franciaország, La Vergne
Franciaország, Aixe Sur Vienne
Franciaország, Connerre
Franciaország, Colmar
Franciaország, Peyrolles En Provence
Franciaország, Pouldreuzic
Franciaország, Lacaune
Franciaország, Brienne Le Chateau
Franciaország, Lambersart
Franciaország, Saint Amour
Franciaország, Verdun
Franciaország, Bellegarde Sur Valserine
Franciaország, La Talaudière
Franciaország, Toulouges
Franciaország, Duerne
Franciaország, Douzens
Franciaország, Marigny

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play