Franciaország, Maubeuge
...Nem csak a merguez és a chipolata létezik, hanem a sajtos ízű kolbászok is! Valóban, a La bonne épice-nél megértettük, hogy az ízek és színek sokfélesége az egyik kulcs a vásárlói elégedettséghez. Ha Ön egy hagyományos hentesbolt, és lenyűgözni szeretné vásárlóit, vásárolja meg ezt a keveréket, és mutassa be nekik a sajtos ízjegyekkel rendelkező kolbászait. A sajt krémessége a kolbászok szívében...
Portfólió (33)
Franciaország, Toulouse
...A STILLA aromás tudása már nem kérdéses, és örömmel mutatjuk be Önöknek a legújabb 10ML-es terpének koncentrátumait, amelyeket a hagyományos e-liquidekben lehet hígítani. Óriási kutatási és fejlesztési munka zajlott annak érdekében, hogy olyan terpéneket kínáljunk, amelyek rendkívüli egyediséggel bírnak, és sokkal koncentráltabbak, mint a piacon már elérhető termékek. Referencia: T0CHE10TERP...
Portfólió (136)
Franciaország, Paris
... szilárd textúrával és jellegzetes ízzel rendelkeznek. E hagyományos gyártási módszert megőrizzük a folyamatos minőség biztosítása érdekében. ean13:0016027491066 upc:016027491066 Kutyaméret:5 Kg max A la carte:Sajt Elemzési összetevők:Bruttó fehérje 65.0%/ Bruttó zsírok 9.5% Tehéntej:Tejtermékek; tengeri só Rágási szint:Rágási szint 1 - Kicsi rágcsáló...
Portfólió (115)
Franciaország, Sendets
...Ez a termék kizárólag Bazas bio fekete fokhagymából készült. Tökéletesen alkalmas a fekete fokhagyma konyhai felhasználására. Fekete fokhagyma pép, hagyományos kézi malom segítségével készült - 50g 100% bio A 100% fekete fokhagyma pép ideális aperitif termékként. Kenje meg vajjal megkent kenyérre, sajt vagy libamáj kíséretében, és egyedi ízt ad a közös pillanatokhoz és baráti összejövetelekhez.
Portfólió (9)
Franciaország, Montmorot
...A "vache bleue" (kék tehén), piros vagy piros és zöld címkével ellátott "Hagyományos" érlelés azt jelenti, hogy ezek a Comté sajtok a hagyományos Comté módszer szerint érlelődtek, amelyet cégünk alapítása óta, közel 140 éve használnak. A Comté sajtokat az optimális fermentáció elősegítése érdekében érlelik. Minden sajtkerék legalább három pincén fog áthaladni, mindegyik...
Portfólió (18)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
Franciaország, Saint Lambert De La Potherie
... rendelkezik. Ez a professzionális panini gép, más néven professzionális panini prés, hasznos lesz pékségében, snack bárjában, szendvicsboltjában és más vendéglátóipari üzletekben. Különféle meleg szendvicseket készíthet, például: Piros paprika és kecskesajt, REUBEN szendvicsek (sózott marhahús, savanyú káposzta, svájci sajt és olívaolaj), Pesto-s csirke, Parmas sonka és mozzarella, Csirke és feta...
Portfólió (188)
Franciaország, Auxerre
... harmadik Grand Cru Classé minőségével. Szem: mély gránát szín Illat: virág- és fekete gyümölcsök illatának keveréke A borász tanácsa: 16 és 18°C között tálaljuk Alkoholtartalom: 13,5% Csúcs: 2024-2031 Csomagolás: 6 palack 75cl-es karton Birtok: Château Cantenac Brown Nevezés: Margaux Évjárat: 2018 Kultúra: Hagyományos Címke: Ellenőrzött Eredetmegjelölés...
Portfólió (190)
Franciaország, Saint-Just-Saint-Rambert
...fagyasztott élelmiszerek, hal, sajt, csokoládé stb.), és rozsdamentes acél (AISI 304) szerkezettel, valamint FDA, EU és USDA szabványoknak megfelelő szállítószalaggal rendelkeznek, amelyek biztosítják a termékek élelmiszerekkel való érintkezését. A hagyományos L alakú hegesztőgépekhez képest a FP sorozat szélesebb termelékenységet kínál, valamint lehetőséget biztosít a polietilén fólia használatára a hagyományos hőzsugorító fóliák mellett, és több modellt tartalmaz, amelyek akár 3600 csomag/órás termelést is lehetővé tesznek.
Portfólió (98)
Franciaország, Ploërmel Cedex
...Ezek a gourmet omletták sokféle hozzávalóval készülnek, mint például töltött gombák, sajt, sonka és még sok más... Ezek hagyományos omletták, amelyek reprodukálják a házi készítésű omletták puha, légies állagát. Franciaországban tojásból készülnek. Fűszerekkel is elérhető.
Portfólió (52)
Franciaország, Gennevilliers
...A lekvár bársonyos textúrája édes ízt ad a szájban, míg a baobab gyümölcs enyhén savanykás íze felébreszti az ízlelőbimbókat. Ez a keverék különösen kedvelt édes kísérőként (reggeli, péksütemény...) vagy sós ételekhez (libamáj, sajt...) Hagyományos kézműves készítés, kizárólag a Seneafood számára készült. A Seneafood lekvárok 100%-ban természetesek, színezék és tartósítószer nélkül, a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Hozzávalók: Baobab gyümölcs (bouye) 45%, cukor 40%, pektin 15% Domináló íz: édes és bársonyos Textúra: darabos lekvár...
Portfólió (9)
Franciaország, Landeleau
... receptjének köszönhetően tökéletesen megfelel azoknak, akik figyelnek a vonalaikra és/vagy az egészségükre. Ez a palacsinta jól átsült, a tartósság érdekében. Hidegen fogyasztható szendvicsként, vagy reggelire és uzsonnára (vajjal vagy csokoládéval, lekvárral...), és ebédre, vacsorára töltve. Étkezési ötlet: Az étkezéshez bármivel tölthető, amit csak el lehet képzelni: - vaj, gruyère sajt, sonka, tojás, - vaj, füstölt lazac, citromlé - sajt, saláta - kolbász - füstölt szalonna - apró zöldségekkel...
Portfólió (3)
Franciaország, Marseille
... megfelelnek az Ön igényeinek és ügyfelei kérésének. Több mint 20 éve járjuk a világot, hogy felfedezzük a helyi termékeket, a helyi specialitásokat és a hagyományos recepteket. Különleges összetevőket és termékeket is beszerzünk ügyfeleink kérésére. Mindezt a termelőkkel, tenyésztőkkel, séfekkel, forgalmazókkal, fogyasztókkal és sok más mezőgazdasági és élelmiszeripari szereplővel való találkozásoknak köszönhetjük. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információkért!
Franciaország, Hélette
... színezékek és tartósítószerek nélkül készít baszk sajtokat, természetes kérgével: AOP Ossau-Iraty juhsajt 12 hónap érleléssel, AOP Ossau-Iraty juhsajt 12 hónap érleléssel fából készült deszkán, nyers tejből készült AOP Ossau-Iraty juhsajt 5-6 hónap érleléssel, AOP Ossau-Iraty juhsajt 4 hónap érleléssel, Petit Agour nyers tejből készült sajt, amelyet paprikával dörzsöltek, baszk tehéntejből készült...
Franciaország, Maurs
... típusú sajt), Cantazolla (Cantal és mozzarella keveréke). Olyan termékeket kínálunk, amelyek alkalmasak az éttermek számára. Küldetésünk, hogy olyan termékeket forgalmazzunk, amelyek tiszteletben tartják a hagyományos termelési módszereket. Ezt a megközelítést az alábbi tanúsítványok igazolják: Hegyi termék, GMO-mentes tanúsítványok, és a jó állattartási gyakorlatok chartája.
Franciaország, Rungis
1969-ben alapított Fromi csoport egy független családi vállalkozás. Tevékenységünk célja a hagyományos sajtkülönlegességek népszerűsítése, különös figyelmet fordítva a nyers tejből készült sajtokra, az AOP termékekre és a helyi finomságokra. A Fromi, sajtválasztékával és ínycsiklandó termékeivel, jelen van a legjobb értékesítési pontokon a 10 országban, amelyek a fő piacát alkotják, és ügyfelei, valamint beszállítói által különösen megbízható és teljesítményorientált partnerként elismert.
Franciaország, Laguiole
Az 1960-ban alapított JEUNE MONTAGNE sajtszövetkezet Laguiole-ban, az Aubrac régióban található. A sajtszövetkezet az Aubrac nyers tejből készült sajtkülönlegességek gyártására specializálódott. Az Aubrac szívében elhelyezkedő Jeune Montagne készíti az Aubrac-i Aligot-t és az Aubrac-i friss Tome-t. Emellett ő a fő termelője a Laguiole A.O.P. nyers és teljes tejből készült sajtnak. A Sajtszövetkezet megőrzi a hagyományos tudást, amelyet az Aubrac-i szerzetesektől és buronnierektől örökölt. A JEUNE MONTAGNE sajtszövetkezet a méltányos és szolidáris mezőgazdaság garanciája.
Franciaország, Servas
... nyersanyagaink szigorú kiválasztásán, a termékek nyomon követhetőségén és ipari tudásunkon. Termékeink közvetlenül a Bresse vidéki receptjeiből inspirálódtak, és gondosan válogatott összetevőkből készülnek. Sonkákat, fekete és fehér véres hurkákat, valamint számos húsipari terméket gyártunk, mint például a fejhús sajt, a Bressan civier, a lyoni főzni való kolbászok vagy éppen az andouillettes.
Franciaország, Verdun
A Cloche d’Or egy tejtermelő és sajtkészítő vállalat Pont de Ruanban. Friss tejből készült kecskesajtokat készít, a hagyományos módszerek tiszteletben tartásával. Kecskesajtok gyártója. Ellenőrzött eredetű elnevezés (AOC). Friss és érlelt. Nyers tejből. Pasztőrözött friss tejből.
Franciaország, Pont De Ruan
A Cloche d’Or egy tejtermelő és sajtkészítő vállalat Pont de Ruanban. Friss tejből készült kecskesajtokat állítanak elő, a hagyományos módszerek tiszteletben tartásával. Kecskesajtok. Ellenőrzött származású. Friss és érlelt. Nyers tejből. Pasztőrözött friss tejből...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play