A LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, amely a festői Jura régióban található, ízletes, hagyományos módszerekkel készült kézműves lekvárok készítésére specializálódott. Lekvárjaink fruktóz, savanyúságot előidéző anyagok és mesterséges tartósítószerek nélkül készülnek, hogy megőrizzék a régi gyümölcsös készítmények ízét. Csak gyümölcsöt és cukrot tartalmaznak. Széles választékot kínálunk hagyományos le...
Portfólió (46)
Franciaország, Privas
...-ra 1885 óta az örök ifjúság titkai! Az Ardèche-i gesztenyemassza egy recept, amelyet Clément Faugier készített 1885-ben Privasban. Ez a recept azóta változatlan, kizárólag természetes összetevőket használ. Összetevők: gesztenye, cukor, glazúrozott gesztenye darabok, víz, glükóz szirup, természetes vanília aroma Készítve 45g gyümölccsel 100g-ra, összes cukortartalom 60g 100g-ra Kód: 2 Nettó tömeg (g): 500 Bruttó tömeg (g): 583 Nettó ár: 1.87 Bruttó ár: 1.97...
Portfólió (41)
Franciaország, Narbonne
...csavaros fedéllel vagy széles nyílású műanyag edényekkel (150g, 200g, 250g, 500g stb.), amelyek alkalmasak sűrű, pépes vagy félig sűrű termékekhez, mint például lekvár, méz, juharszirup, szószok, mustár, kenhető krémek és még sok más. - Kapacitás: akár 1,5 tonna naponta - Töltési pontosság: +/- 3 gramm...
Portfólió (184)
Franciaország, Furiani
AZ ALINE CHOCOLATIERE újraértelmezi a bastiai stílusú csokoládé édességek klasszikusait. Ez egész Korzika a csokoládé finomságaiban: egy finom házasság a Szépség Szigetének kincsei és a jó csokoládé között, méz, citrusfélék, mogyorók, a maquis kincsei és az ikonikus Canistrelli révén, amelyek visszarepítenek a gyermekkori emlékekbe, és meglepő, új ízélményeket ígérnek. Több évvel ezelőtt a Giamme...
Portfólió (97)
Franciaország, Biguglia
...Fedezze fel receptünket az ANANÁSZ, lime és Tahiti vanília lekvárunkkal, amelyet Marine, a Masterchef versenyzője készített számunkra a legnagyobb örömünkre tápérték 100 g-ra vonatkoztatva energia(kcal)= 210 energia(Kj)= 892 zsír(g)= 0.2 ebből telített zsírsavak(g)=0 szénhidrát(g)=51 ebből cukrok(g)=47 fehérjék(g)=0.7 só(g)=0.1 Állapot:Új ÖSSZETEVŐK:Friss ananász 57%, cukor, víz, 6% korzikai lime, citromlé, TAHITI vanília Nettó súly:220 g Eredet:Korzika...
Portfólió (68)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Confitúra "Sabores del Guijo" Extra Cseresznye Confitúra, 100% természetes, kézműves termelés, friss idénygyümölcsből készült, kézzel készített. Hozzávalók: Cseresznye 65% Cukor 35% 65g gyümölcs felhasználásával készült 100g-ra. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Üveg 400g Teljes cukortartalom 40,5g 100g-ra Tartósítószer nélkül, Színezék nélkül, gluténmentes...
Portfólió (198)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play