Franciaország, Castelnaudary
...A nyitás előtt helyezze a dobozt vízgőz fölé körülbelül 5 percre, hogy a zsírtól megszabaduljon a combok. Fejezze be a zsírtalanítást, majd süsse a combokat bőrrel lefelé magas hőfokon 5 percig. Fordítsa meg, és hagyja néhány percig a húsos oldalát alacsony hőfokon sütni.
Portfólió (56)
Franciaország, Castelnaudary
A Le Coustelous büszkén kínálja dél-franciaországi gasztronómiai termékeit, különös figyelmet fordítva a híres cassoulet-re Castelnaudary-ból. Fontos számunkra az összetevők minősége, és helyi termelőkkel dolgozunk együtt, hogy a legjobbat nyújthassuk Önöknek. Termékeinket Európába, az Egyesült Államokba és Franciaországba exportáljuk, finom élelmiszerboltokba, borboltokba és gasztronómiai szaküz...
Portfólió (37)
Franciaország, Auros
... (IGP Périgord combok) 750g Kacsa zsír 330g Csirke májkrém monbazillac-kal 200g Hétvégi pástétom kacsamájból (20%) 175g Tiszta kacsa rillette (100%) 180g Kacsa zsírszalonna 180g Baszk pástétom Espelette borssal 180g Vidék pástétom floc de Gascogne-nal 180g Kacsa terrine narancssal 180g Nyúl terrine kakukkfűvel 180g Vidék terrine gesztenyével 180g Fácán terrine vargányával 180g...
Portfólió (31)
Franciaország, Fontanes
... cahorsi sajt és bor számára, hogy ezeket beépítsük a készítményeinkbe. Kacsa húsát kínáljuk, például konfitált combok, gésák, guérande-i sóval szárított mellfilék vagy foie gras, konfitált és/vagy szárított kolbászok, töltött bél és még sok más ínycsiklandó étel... Az elmúlt 5 évben minden évben díjakat nyertünk a párizsi általános mezőgazdasági verseny keretében (arany- és ezüstérmek). Ezen kívül...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play