Franciaország, Montelimar
...Gourmand! Ezt mondani enyhe túlzás. Fedezze fel csokoládés nugátunkat narancshéjjal. A kakaó és a narancs teljes íze, mézzel és mandulával édesítve. Nagyon népszerű finomság az év végén! Ez a csokoládés nugát helyet fog kapni az ünnepi asztalán! Hozzávalók: cukor, glükózszirup, mandula, méz, extra keserű kakaó (4,9%), narancshéj (4,1%), burgonyakeményítő, porcukor, élesztő nélküli kenyér (víz...
Portfólió (154)
Franciaország, Mauléon-D'armagnac
...dióhéj és keserű mandula árnyalatait idézi, így tökéletes digestif egy jó étkezés után. Ez az évjárat nemcsak ínycsiklandó az ízlelőbimbóknak, hanem elegáns díszdobozban is érkezik, így ideális ajándék különleges alkalmakra. Legyen Ön szakértő vagy újonc, az Armagnac Castarède - 2004 elengedhetetlen választás, amely felfedi Ön előtt ennek az ikonikus pálinkának a gazdagságát és összetettségét. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy hozzáadja a gyűjteményéhez, vagy ajándékozza meg egy barátját.
Portfólió (51)
Franciaország, Villegouge
... Kg Bio keserű narancs aszeptikus pép F/215 Kg Keserű narancs aszeptikus pép F/210 Kg Keserű narancs aszeptikus pép F/215 Kg Keserű narancs aszeptikus pép S/25 Kg Édes narancs aszeptikus pép F/210 Kg Édes narancs aszeptikus pép S/25 Kg Keserű narancs pép Bte 4,55 Kg Édes narancs pép Bte 4,55 Kg Narancs karika C/5 Kg Narancshéj szemcse C/5 Kg Narancshéj szemcse C/7 Kg Narancs szelet szirupban 3/1 Narancs julienne héj C/5 Kg...
Portfólió (47)
Franciaország, Cognac
...Eredeti recept, amely az ázsiai utazásaink illatait idézi fel. Ez a bio gin citrusos ízekkel és finoman fűszeres jegyekkel rendelkezik, amelyet gondosan válogatott gyümölcsök és fűszerek áztatásával nyerünk. A boróka, kumquat, narancsvirág, keserű narancshéj, aszalt szőlő és Timut bogyó a mi egyedi receptünk fő összetevői. Hosszan tartó áztatás után a Koom Gin egy charentais lepárlóban kerül desztillálásra, hogy a lehető legjobban kihozza az ízeket és az organoleptikus jellemzőket.
Portfólió (4)
Franciaország, Poitiers
...Piros ruhája mögött a Campari gyümölcsös ízt tár fel, amelyet különösen a narancshéj hordoz, ami egy kis keserűséget is hoz. A többi használt aromás gyógynövény még több finomságot ad ehhez a likőrhoz.
Portfólió (195)
Franciaország, Paris
... narancshéj, mézeskalács és aszalt szőlő Textúra: puha Íz: krémes, gazdag és lágy, köszönhetően a narancshéj, a vanília, az öreg rum kerek íze és a nádcukor közötti egyensúlynak. A lecsengés méz, keserű narancs és gyógygyökerek jegyeivel zárul.
Portfólió (26)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play