Franciaország, Brive La Gaillarde
A LA CORREZIENNE egy online bolt és egy bolt Brive-la-Gaillarde-ban, amely különféle kézműves termékeket kínál, hogy felfedezhesse a franciaországi Corrèze vidékét, és megossza Önnel ennek a régiónak a legjavát. A gasztronómiától kezdve a dekorációs cikkeken, kések, gyertyák, ékszerek vagy kozmetikumok terén mindent megtalál a webáruházunkban. A legjobb kézműves termékeket válogatjuk a Corrèze-ből...
Portfólió (71)
Franciaország, Castelnaudary
A Le Coustelous büszkén kínálja dél-franciaországi gasztronómiai termékeit, különös figyelmet fordítva a híres cassoulet-re Castelnaudary-ból. Fontos számunkra az összetevők minősége, és helyi termelőkkel dolgozunk együtt, hogy a legjobbat nyújthassuk Önöknek. Termékeinket Európába, az Egyesült Államokba és Franciaországba exportáljuk, finom élelmiszerboltokba, borboltokba és gasztronómiai szaküz...
Portfólió (37)
Franciaország, Saint-Fraimbault
Franciaország, Montenay
1986-ban alapították, a VIJAYA® egy francia márka. Családi vállalkozásként a bio területén úttörő cégünk a bio szárított gyümölcsök importálására és forgalmazására specializálódott. A Vijaya a legízletesebb fajtákat és méreteket választja ki, ami a húsos gyümölcsöknek egyedülálló puhaságot kölcsönöz. Több mint 35 éves tartós kapcsolatainknak köszönhetően a termelőinkkel és partnereinkkel a Vijaya ...
Portfólió (123)
Franciaország, Auros
...DLUO 4 év Hagyományos, kézműves konzervgyárral dolgozunk a Périgord régióban, amely DORDOGNE (ESAT) fogyatékkal élő munkavállalókat foglalkoztat. A termékek minősége kiváló, és a zöldségek francia eredetűek. Lehetőséget kínálunk vegyes csomagok vásárlására termékcsaládonként. Ez lehetővé teszi a választékot, miközben korlátozza a készletét. Foie Gras IGP Périgord üvegek 120g és 180g Kacsa konfit...
Portfólió (31)
...Folyamatos főző 500 kg/h hús Innovatív főzési rendszer: vízfürdő, permetező fúvókák a homogén főzés érdekében. Szekvenciális táplálási protokoll a főzőben a homogén főzéshez lével vagy zsírral. (konfit, stb...) Innováció a CEMMI-től IHM interfész, receptek többféle főzési módhoz (lében, konfitálva, vízben, levesben, olajban...) Lágy főzés (vízfürdő) hőolajjal Rendszeres és homogén főzés (végtelen csiga) CIP rendszer (opció) Higiénikus és robusztus tervezés, teljes rozsdamentes acél Élelmiszerrel érintkező anyagok tanúsítva...
Portfólió (2)
Franciaország, PEYREHORADE
... füstölők révén a BARTHOUIL Ház kiváló minőségű füstölt lazacokat állít elő. A BARTHOUIL Ház emellett más halakat (füstölt angolnát), bio termékeket (bio lazac, bio terrinák), kaviárt, haltojásokat, taramát, regionális specialitásokat (kacsa konfit, friss, füstölt, szárított mellfilék...) és gasztronómiai ajándékcsomagokat is kínál.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre