Franciaország, Aizenay
...A kristálycukor a cukorrépából készül. A folyamat a cukros lé kinyerésével kezdődik, amelyet ezután tisztítanak, koncentrálnak és kristályosítanak. Ez lehetővé teszi a szabályos és fényes cukorszemcsék előállítását. A finomított cukor, amelyből eltávolítják a szennyeződéseket, ragyogó fehér színt és tiszta ízt mutat, utóíz nélkül. Ropogós textúrája és közepes-nagy méretű kristályai miatt kiváló alapanyag. Eredet: Ukrajna. Csomagolás: Zsákok: 1 kg és 2 kg / kraft zsákok: 5 kg, 10 kg, 25 kg / polietilén zsákok: 40 kg és 50 kg. Raklapozás: 750 kg-tól 1000 kg-ig.
Portfólió (44)
Franciaország, Paris
Cégünk, a KYKLOS Green Trade, egy francia vállalat, amelyet 2021-ben alapítottak. Mi egy élelmiszeripari termékekre specializálódott nagykereskedelmi egység vagyunk. Széles választékban kínálunk prémium minőségű olajokat, liszteket és cukrokat az élelmiszeripar szakemberei, éttermek, pékek és cukrászok számára. Gondosan válogatjuk meg termékeinket, hogy ügyfeleink számára a legszigorúbb minőségi ...
Portfólió (10)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
...vanília), mandula, szezámmal készült praliné (szezám, cukor, emulgeáló lecitin SZÓJA, vanília), MANDULA, kakaóvaj, MOGYORÓ, fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, tejpor, emulgeáló lecitin SZÓJA, vanília kivonat), kristálycukor, finomra morzsolt keksz (búzaliszt, cukor, zsíros tejtermék, tejcukor, tejfehérje, só, maláta kivonat (árpa), szódabikarbóna), TEJSZÍN, finomra morzsolt keksz (búzaliszt) Nettó súly: 250g Tárolási feltételek: fénytől védve és száraz helyen Méretek (H x Sz x M cm): 8x8x8...
Portfólió (85)
Franciaország, Arles
...Artisan Popol Gyümölcsecet kulináris előkészítése. Hozzávalók: kristályecet 8° 41%, maracuja pép 41%, kristálycukor, almapektin.
Portfólió (142)
Franciaország, Plaisir
...Az IC-45 cukor egy kiváló minőségű, fehér kristálycukor, amelynek szacharóztartalma legalább 99,75%. Ezt a cukrot Brazíliában termesztett cukornádból állítják elő, és gyakran használják cukrászati termékek, péksütemények és üdítőitalok gyártásában. Az IC-150 cukor szintén egy kiváló minőségű kristálycukor, de sötétebb színű, mint az IC-45. Szacharóztartalma legalább 99,50%, és gyakran használják karamell, csokoládé és péksütemények előállításához.
Portfólió (34)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre