...Mézeskalács csokoládé darabokkal 250g,
Közép-Franciaországból származó méz 50%, Sologne búza- és rozsliszt, tojás, vaj, csokoládé darabok 5%, sütőpor, szódabikarbóna, só, csillagánizs, fahéj, kardamom, szegfűszeg.
Glutént tartalmaz. Lehetséges nyomokban dióféléket tartalmaz.
Száraz, hőtől védett helyen tárolandó.
Energia 1292 KJ / 309 Kcal
Zsír 0.5 g
amelyből telített zsírsavak 0.1 g
Szénhidrát...
... garde":"3-5 év","Œil":"nagyon mézes és fényes arany szín","Taux d'alcoolémie":"12,5%","Vinification":"pneumatikus préselés, nincs külső élesztők használata","Millésime":"2017","Domaine":"Domaine Bersan","Culture":"Magas Környezeti Érték"}...
...A Design termékcsalád új tagjaként a Verso egy lekerekített vonalvezetésű billiárdasztal, amelyet ideálisan úgy terveztek, hogy asztallá alakítható legyen, és az egyedi, végtelenül testreszabható szegélyek kiemelik az innovatív íveket.
A billiárdasztal felületkezelési lehetőségei végtelenek: a Verso tömör bükkfából készült (választhatóan természetes, mézes vagy csokoládé színben), vagy mindenféle matt, selyemfényű és fényes felületkezelésben (fekete, fehér, szürke...)...
...A Toblerone tejcsokoládé krémes svájci tejcsokoládét kínál, ízletes mézes-nugátos mandulával. A Theodor Tobler által 1908-ban Svájcban létrehozott egyedi tejcsokoládé háromszögek tökéletesek ajándéknak vagy megosztásra családdal és barátokkal. A Toblerone név a alapító családnevéből, Toblerből, és az olasz mézes-nugát, Torrone szóból származik, míg az egyedi forma Tobler hegyvidéki szülőföldjéből, különösen a Cervinből inspirálódott.
Svájci tejcsokoládé
Mézes & Mandulás nugát
Vegetáriánusok számára is alkalmas
750g...
...Minőségükről ismertek, a színező karamellák különböző oldható megoldásokat kínálnak mindenféle alkalmazásra a szín standardizálása érdekében.
ÉGETETT CUKROK
Folyékony vagy por formájában az égetett cukrok karamellizált cukrok, amelyek ízt és/vagy karamell színt adnak az élelmiszereknek.
AROMÁS KARAMELLÁK
Az aromás karamell a hő kontrollált hatásából származik az élelmiszer cukrokra. Folyékony vagy szilárd formában, a végső igényeknek megfelelően, különböző mértékben karamell ízt biztosít. Így a sütési folyamatok alapján találhatók mézes, hagyományos vagy erősebb ízű karamellák.