Franciaország, Bellême
...Készletünk egy válogatott csokoládébonbon assortimentből áll: pralinék, ganache-ok és mandulapasta. 70%-os étcsokoládéval és 36%-os tejcsokoládéval bevonva. Kiváló minőségű csokoládék kínálata érdekében a legjobb alapanyagokat választjuk. Nettó súly (G): 200...
Portfólió (29)
Franciaország, Épaignes
1960 óta csokoládékészítő csapatunk évente több ezer csokoládét készít, mindig türelemmel és tisztelettel betartva a kézműves hagyományokat. A Royale Normande elkötelezett a kiválóság mellett, saját praliné készítésével, ami garantálja az egyedi és mély ízeket számunkra és Önnek. Ennek a megközelítésnek az előnye, hogy figyelemmel kísérhetjük a praliné receptjét és a késztermék minőségét. Így megő...
Portfólió (184)
Franciaország, Bordeaux
...1 Salidou: sós vajkaramella - 1 Pommeau de Bretagne-val töltött csokoládéval bevont dugó - 2 sirálytojás: mandulapasta tejcsokoládéval és cukorral bevonva - 1 márvány karamella: pörkölt mandulával és mogyoróval bevonva fekete csokoládéval A doboz tartalmát az Ön igényei szerint módosíthatja. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Minimális mennyiség: 40 doboz...
Portfólió (9)
Franciaország, Talant
... ételek ízét. Egyszerűen használható, adjon hozzá egy kis mennyiségű gél színezőt a masszához. Fondant vagy mandulapasta esetén gyúrja a tésztát, hogy eloszlassa a színezőt. A torta tésztákhoz a sütés előtt keverje bele a gél színezőt. Szivárvány torta készítéséhez széles színválasztékot kínálunk. Referencia: RGELRE Raktáron: 1449 Termék Méretek: 25g Súlyár: 0.025...
Portfólió (192)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: cukor, tejszín, fehér csokoládé nem EU-ból (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaó, emulgeáló: repce-lecitin), glükóz, trimolin, 66%-os étcsokoládé nem EU-ból (kakaó, cukor, kakaóvaj, emulgeáló: repce-lecitin), vaj, mandulapasta, praliné, málna darabok, kandírozott narancshéj, kesudió, nugát (cukor, mandula, méz, víz, glükóz, pisztácia, mogyoró, tojásfehérje, porcukor), eper gyümölcspasta (cukor, eperpüré, glükóz, trimolin, sárga pektin, citromsav, víz), kávé.
Portfólió (109)
Franciaország, Provins
...A Marzipán, vagy más néven Marcipán, a VIII. században jelent meg a Keletben, ahol a hárem édessége volt, majd a XIII. században a perzsák hozták be Európába. A velencei keresztesek felfedték a titkát. Két valószínű eredet létezik: Az első szerint a mandulapasta a Földközi-tenger északi részéről származik. Olaszországban, San Gimignanóban egy mézeskalácsot találtak, amely mandulapastával volt...
Portfólió (13)
Franciaország, Roeschwoog
...és mi egyedi ajándékcsomagot készítünk! - Ezen kívül minden hozzávalót, étkezési díszítőt és prémium élelmiszert megtalál, hogy elkészítse a finom Bredeleket: méz, lekvár, lisztek, fűszerek, sütési segédanyagok, cukormáz, mandulapasta, étkezési díszítők, ostyalap... - És természetesen minden eszközt a Bredele készítéséhez: több mint 500 féle kiszúró forma, teljes választékban sütőformák, tepsik, keretek, körök és napi péksüteményekhez szükséges eszközök. - De emellett: Soufflenheim-i kerámia formák (kougelhopf, langhopf, terrinák...), egy válogatás az alsace-i receptkönyvekből, stb.
Franciaország, Quimper
Kézműves csokoládégyártó Quimperben, Bretagne-ban, körülbelül 35 féle prémium csokoládébonbont készítünk: mogyorós és mandulás pralinék, ganache, kiváló minőségű kakaóból készült, mandulapasta, sós vajkaramellák, sós vajkaramella kenhető változata. Csokoládéval foglalkozó szakembereknek értékesítünk, kedvezményeket kínálunk vállalati bizottságoknak, szállítunk az egész Franciaország területén, online bolt.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play