Franciaország, Saint-Martin-Du-Vivier
...A bor egy évezredes ital, a barátság és a jó élet szimbóluma, amely a világ legszebb borvidékeiből ered. Legyen az vörös, fehér vagy rozé, minden bor egyedi, amelyet a szőlőfajtája, a terroir-ja és a borász tudása határoz meg. A vörösborok intenzív piros gyümölcsök, fekete ribizli vagy cseresznye aromáiról ismertek, néha fűszeres vagy fás jegyekkel kiegészítve, tökéletesek vörös húsok és pörköltek kíséretére. A fehérborok, amelyek könnyedebbek és frissebbek, gyümölcsös és virágos ízeket kínálnak, amelyek ideálisan illeszkednek a tenger gyümölcseihez, halakhoz és könnyebb ételekhez.
Azonos termékek
Bor
Bor
Egyéb termékek
Tequila
Tequila
Portfólió (15)
Franciaország, Geispolsheim
Cégünk, az EDELWEISS GROUP, az élelmiszeriparban tevékenykedik, és orosz és örmény eredetű termékeket kínál Önnek. Széles választékban kínálunk egyéb termékeket is, például konzervételeket (padlizsán kaviár, fokhagymás paprika, sült zöldségek, ...), lekvárokat és kandírozott gyümölcsöket (dió, eper, füge, fehér cseresznye, ...), gyümölcs kompótokat (cseresznye, gyümölcsfa, őszibarack, ...), diót,...
Portfólió (138)
Franciaország, ST MARTIN D'AUXIGNY
... bent, és a csigák alatt, egy asztalra vagy egy szállítószalagra kerül. Kapacitás A berendezés kapacitása a kalibráló sorok számától függ (2-től 10-ig, a modelltől függően), a cseresznye etetésének minőségétől (rendszeres és folyamatos gyümölcsellátás, egy jól elosztott egyetlen rétegben), a kocsányok elválasztására szolgáló eszköztől (kézi, teljes elválasztó vagy vízben elválasztó...), és magának a gyümölcs fajtájától (nagy/kicsi). Minimális teljes méret: 1,6m*6m Elektromos táplálás: 3 fázis + nulla + föld...
Portfólió (13)
Franciaország, Auxerre
... par des tanins soyeux":"telt és sűrű, selymes tanninokkal alátámasztva","Vinification:vendanges à maturité, élevé en cuve":"Borászat: érett szüret, tartályban érlelve","fruits rouges, notes de noyaux de cerise et d'épices blonds":"piros gyümölcsök, cseresznye magok és világos fűszerek jegyei"}...
Portfólió (190)
Franciaország, Saint-Vérand
...nagyon rövid, lehetővé teszi a hozamok kezelését. Szüret: kézi. Borászat: Hagyományos Beaujolais módszer, félig szén-dioxid, teljes fürtben. Átlagosan 8 napos áztatással. Erjesztés tartályban 6-8 hónapig. Kóstolás: Egy bor, amely nem cicózik! Az illatát jellegzetes pivónia és cseresznye aromák határozzák meg. A szájban szilárd, húsos. A tanninok jelen vannak, de nem durvák. A szőlőfajta kerekedése itt szép mélységgel mutatkozik meg.
Portfólió (18)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play