Franciaország, Sigogne
1935 óta családi vállalkozásunk, amely SIGOGNE-ban, Charente-ben található, 30 hektár szőlőültetvényből áll, amelyből 25 hektár AOC cognac. Ezek a területek az eau de vie előállítására szolgálnak, amely lehetővé teszi a cognac készítését. 2020-ban két tanúsítványt szereztünk: HVE 3 és cognac tanúsítvány, amelyek tükrözik a munkamódszereink környezetre gyakorolt hatásával kapcsolatos folyamatos...
Portfólió (5)
Franciaország, Ducy-Sainte-Marguerite
... aperitifek és likőrök gyártásával foglalkozik, amelyek a francia piacra és az európai, valamint a világpiacra irányulnak. A domaine ma 40 hektár almáskerttel rendelkezik, amely alacsony és magas törzsű almafákból áll. Körülbelül harminc fajta található a gyümölcsösökben, négy csoportra osztva: édes, édes-savanyú, keserű és savanyú. E különböző fajták okos keveréke fogja előállítani a jó termékeket...
Portfólió (57)
Franciaország, Condom
... borok, kézműves likőrök és szeszes italok gyártására specializálódott, folytatva kereskedelmi tevékenységét az Armagnacban. Ma a vállalat évente több mint 500 000 palackot forgalmaz Franciaország minden régiójában. Az AURIAN összes terméke kézzel készül, házi gyümölcsinfúziókkal, természetesen ízesítve, és leggyakrabban a kettő keverékével. 2018 szeptemberében Florent és Isabella Soulhol az AURIAN...
Portfólió (66)
Franciaország, Segonzac
...CROIX MARON Konyak A Konyak Legendája 400 évvel ezelőtt, Segonzacban, a Chevalier de la CROIX MARON feltalálta a konyakot. A mai napig a CROIX MARON konyakok az ősi tudás és származási területük finomságának kifejeződése: Grande Champagne, a konyak 1. cru-ja. "A legenda szerint a dupla desztillációt a Chevalier de la Croix Maron, Segonzac ura találta fel, aki egy vallásos ember volt, és arról...
Portfólió (2)
Franciaország, Pont D Ain
A DS2Vin egy borászat, amely a kiváló szeszes italokra, sörökre és alkoholokra specializálódott, és a francia Pont d’Ainban található. Nathalie SCATTARELLI, bor szakértő, a legjobb francia és olasz terroirok kiválasztásában kínálja tudását minden alkalomra, mint például esküvők, szakmai események, vagy vendéglátás és szállodák, borboltok, importőrök vagy más szakemberek számára. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk és meglátogatni a katalógusunkat!
Portfólió (95)
Franciaország, Fougerolles
A Paul Devoille Párlat a termékeinek minőségével tűnt ki. Négy vállalat (Jean-Paul Gisselbrecht, Lecomte-Blaise Párlat, René de Miscault és a Paul Devoille Párlat) összesített kapacitása lehetővé teszi a szélesebb kereskedelmi lehetőségek kiaknázását, akár saját márkás kereskedők, akár disztribútor márkák, vagy ezekhez a hálózatokhoz tartozó saját márkák révén. A Paul Devoille Párlat kapacitása és rugalmassága révén számos piacon megjelenhet Franciaországban vagy külföldön, sőt a nagyon nehéz piacokon is, mint az Egyesült Államok, Japán és Ázsia.
Franciaország, Lembeye
...2000 januárjában alapított Accents & Terroirs egy modern kollektív elosztási eszköz, amelynek célja, hogy világszerte kereskedelmi partnerségeket építsen és támogasson borász-partnerei nevében. Már több mint 40 országban aktívak, és jelenlétüket a feltörekvő és jövőbeli piacokon is fejlesztik.
Franciaország, Saint Thibéry
A Languedoc szívében, közel 80 éve működő Bel Párlatgyár a borászat melléktermékeit (szőlőmaradék és borseprő) dolgozza fel, amelyek a környező szőlőtermelőktől és borászati szövetkezetektől származnak. A párlatgyár az alkoholt hasznosítja, amely továbbra is a fő tevékenység, valamint a szőlőmagokat és a komposztot. Emellett értékesíti a vörös szőlő héjában található antocianin színezőanyagokat, és 2004 óta a borseprőben lévő kalcium-tartart is.
Franciaország, Perquié
...1724 óta a MURET család, a GAUBE-i CAUMALE örököse, értékesíti szőlőültetvényét. A birtok fehér borait lepárolják és tölgyfahordókban érlelik. Ez a családi birtok így a Bas Armagnac előállítására specializálódott. Ezt a rangos armagnacot a szakértők "Grand Bas-Armagnac" néven emlegetik. Az előállított armagnacokat legalább 10 év érlelés után értékelik, csak 10 év után hagyhatják el a pincéket.
Franciaország, Paris
Franciaország, Cognac
Az A. De Fussigny konyakokat egy 1814-ben alapított lepárlóban készítik, a Charente partján. A folyó közelsége biztosítja az A. De Fussigny borospincéinek tökéletes páratartalmát, ami kiváló a konyakok érleléséhez. Az A. De Fussigny ház megőrzi a Mester házasító mesterségét a hagyományos, magas minőségű termékek előállításával, valamint innovatív termékcsaládok létrehozásával, amelyek megfelelnek ...
Franciaország, Fougerolles
A Peureux Párlat a gyümölcs párlatok, köztük a híres fougerollesi kirsch előállítására specializálódott, amelyek hamarosan nagy hírnévnek örvendenek. A párlat modern, csúcstechnológiás gyártóeszközökkel rendelkezik.
Franciaország, Sanvensa
Franciaország, BOUTIERS ST TROJAN
40 éve bio szőlőtermesztés. Konyakot, Pineau des Charentes-t és a Charente régió borait állítjuk elő, mindez az Ecocert által tanúsítva. Közvetlenül a birtokról, vásárokon és exportálásra értékesítünk.
Franciaország, St Martial De Mirambeau
Franciaország, Saint Marcellin En Forez
Franciaország, Sireuil
Franciaország, Cherves Richemont
Franciaország, Maubec
Franciaország, Dijon
Franciaország, Cognac
Franciaország, Barr
Franciaország, Angeac-Champagne
Franciaország, St Germain De Lusignan
Franciaország, Gemozac
Franciaország, Ribeauville
Franciaország, Touzac
Franciaország, Uberach
Franciaország, Nuits Saint Georges

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play