Franciaország, Laguinge
...Azok számára, akik nem ismerik a nitritet: ez egy vegyület, amely lehet kémiai vagy természetes (mivel megtalálható a sárgarépában és a mángoldban), és lehetővé teszi a felvágottak "stabilizálását" azáltal, hogy gátolja bizonyos patogén baktériumok fejlődését. Ezért lehetővé teszi a szárítási idő lerövidítését, így egy stabil terméket kapunk, amelynek magas a víztartalma (a bayonne-i sonka 7...
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
1993-ban alapították a Maison Mayté-t, amely egy hagyományos baszk húsüzem. A Maison széles választékát kínálja a Baszkföldön készült száraz felvágottaknak: sonkák, kolbászok, száraz virslik, lapos vagy tekert hasaaljak, chorizók, száraz lomók... A Maison emellett kínálja kacsából készült specialitásait is (libamáj, mellfilék, konfitált húsok, rillettek, libamáj pástétom), sertésből (baszk pástéto...
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Franciaország, Rungis Cedex
A BUISSON cég friss élelmiszerek nagykereskedője, amely kizárólag szakemberek számára kínál termékeket. BUISSON: sajtnagykereskedő Rungisban és európai húskereskedő. 1982 óta vagyunk jelen a Rungisi Nemzetközi Piac szívében. A BUISSON 1500 m2 hűtött raktárat üzemeltet, amely megfelel az európai normáknak. Európai élelmiszer-nagykereskedőként tevékenységünket exportpartnerek segítik, ami lehetővé t...
Franciaország, Aurillac Cedex
A Maison TEIL, amely Aurillacban található, a húskészítmények gyártására specializálódott. A Maison sonkát, kolbászt, terrine-t, fritont, auvergnai pástétomokat és tipikus húskészítményeket, mint például a Bleu d'Auvergne leveles tésztát vagy a burgonyás pitét készít. A friss sonkák soha nem fagyasztottak, kézzel sózzák őket, száraz sóval és a hagyományos auvergnai módszer szerint. A sonkák sz...
Franciaország, Lacaune
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
Franciaország, Parlan
A Laborie Ház 1932-ben alakult, és az Auvergne-i húskészítményekre specializálódott. A Laborie termékek kézműves módon készülnek, autentikusak és ízletesek. A húsok francia eredetűek, és több Laborie termék díjat nyert. A Ház széles választékot kínál a hagyományos húskészítményekből, beleértve: Auvergne-i száraz sonkákat, száraz kolbászokat, száraz virsliket, hasaalját, üvegeket, konzervtermékeket...
Franciaország, la Trinité
...péksütemények, csokoládék, világ vizei, kávé és kávéfőzők, felvágottak, valódi prémium parmai sonka. Teljes mértékben rendelkezésére állunk minden tanácsadásra és esetleges találkozóra az Ön kényelme szerint. Szállítás: villák, jachtok, magánrepülők, prémium hajóutak.
Portfólió (3)
Franciaország, Ibos
A SA SALAISONS PYRENEENNES egy kivételes sonkák sózására specializálódott vállalat. A Salaisons Pyrénéennes autentikus tudást alkalmaz a kivételes sonkák és sózott húsok előállításában. Ahogyan a nagy borok esetében, ezek a sózott termékek egy minőségi "szőlőfajtából" származnak: a Délnyugat Franciaországban tanúsított fehér sertésből. A fehér sertés "szőlőfajtájából" származó termékek a "SALAIS...
Franciaország, Lahontan
A FIPSO INDUSTRIE egy sertéshús gyártására és forgalmazására specializálódott vállalat. A FIPSO az egyetlen francia vágóhíd, amely sertéshúst exportál az Egyesült Államokba és Kínába. A FIPSO termékei számos tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termelés egyes termékei az alábbiakkal azonosíthatók: IGP Délnyugati sertés, IGP Bayonne sonka, vörös címke szabadon tartott gazdasági sertés és GMO-mentes ágazat.
Franciaország, Nogent Sur Oise
... sertés alapú specialitás, amely egy egyedi recept szerint fűszerekkel van kombinálva, ami a chorizónk hírnevét adja. Termékeink: Száraz sonka kolbász, Nyak chorizo, Chorizo rudak, Chorizo PP D32 rúd, Szeletelt chorizo, Chorizo kockák, Chorizo darabok, Cular chorizo, Cular chorizo D70, Szeletelt cular chorizo, D 55 vendéglátó chorizo, Vendéglátó PP D55 chorizo, Szeletelt D55 chorizo, Régi sózott coppa...
Franciaország, Cesson-Sévigné Cedex
...Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques stb. Megvalósítások: Vágóhidak, garnélarák csomagoló üzemek, mini Baby Bel csomagoló üzemek, tojásfeldolgozó üzemek, sajtkészítő üzemek, malmok, raktárak, logisztikai platformok, tej tároló transzfer tárolók, élelmiszer-adalékanyagok összeszerelő üzemek, olívabogyó csomagoló üzemek, főtt sonka gyártó üzemek, gyermektermékek gyártó üzemek, surimi gyártó üzemek, télikertek gyártó üzemek, Corn Flakes tároló üzemek, fagyasztott panírozott halak gyártó üzemek, saláták gyártó üzemek stb.
Franciaország, Arnouville Les Gonesse
... fejleszti és megvalósítja az Ön gyártásához megfelelő technológiai folyamatokat: sertéshúsipari termékek (főtt sonka, szalonnák, pástétomok és egyéb termékek), száraz húsipari termékek (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), pácolt termékek, feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggets), sült és füstölt csirkék, tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok és egyéb termékek).
Franciaország, Ste Eulalie
... pata negra bellota sonka egy szenvedély, és bármilyen kérdést feltehet nekünk! Számos előnyünk van, és szeretnénk: - Egyedi termékeink vannak, amelyek kis termelőktől származnak - Franciaország legnagyobb ibériai sonka kínálatával rendelkezünk - A szállítás ingyenes 80€ vásárlás felett.
Franciaország, MAURON
... minősítéssel rendelkezünk. A főtt sonka főzési/hűtési vonalak piacvezetője. Az Armor Inox több mint 100 Thermix rendszert üzemeltet világszerte. Folyamatosan azonosítjuk az új ipari trendeket, gyorsan reagálunk innovációval és automatizálással a globális piacok fejlődésére.
Franciaország, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Húskereskedelmi társaság, amely Rungisben található, és a sertéshús import/exportjára specializálódott. Bármilyen típusú feldolgozást meg tudunk vásárolni vagy kínálni: félsertés, váll, karaj, hátsó, mell, sonka, trimmings, zsír, belsőségek. Ugyanolyan színvonalú szolgáltatást nyújtunk, mint a sertéshús esetében, amely a specialitásunk, emellett marhahússal, bárányhússal és baromfival is foglalkozunk.
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Franciaország, Lacaune
... régi jó ízeket tiszteletben tartják, miközben modern elemeket is hozzáadnak. A Lacaune-i felvágottkészítők hosszú családi hagyományából származó tudás Lacaune egy gyógyfürdőfalu a Haut Languedoc regionális természetvédelmi park szívében. 800 méter magasan elhelyezkedve, a tiszta és friss klíma döntő fontosságú a minőségi felvágottak és szalámik, mint például a száraz sonka, a száraz kolbász és a száraz virsli előállításához és érleléséhez. Itt, a tengeri és hegyi szelek hatására, termékeink érlelése lassan zajlik.
Franciaország, Fuentesauco (zamora)
Helló, köszönöm, hogy itt francia nyelven írod be a szöveged.
Franciaország, Violay
Franciaország, LOUEY
Az Adour Húsüzem fő tevékenysége a Bayonne-i sonka és a kivételes Fekete Sertés sonka feldolgozása és érlelése. Kiváló minőségű alapanyagok beszerzésével és a baszk és bigourdani ősi módszerek ihletésével az Adour Húsüzem garantálja termékeinek magas minőségét és presztízsét. Helyi tenyésztőkkel és egy engedélyezett vágóhíddal együttműködve az Adour Húsüzem előnyben részesíti a Bio Bayonne-i sonkát, amely egy természetes termék, és gyártása tiszteletben tartja környezetünket.
Franciaország, Vibraye
A FASSIER húsüzem a legjobb hagyományos húsipari eljárásoknak megfelelően készíti termékeit. Vezető termékek: Jasnières borban főtt felső sonka, füstölt fokhagymás kolbász bükkfán, kézzel formázott főtt sonka, sült hagymás fekete puding.
Franciaország, Villeneuve D Ascq
Franciaország, Colmar
Franciaország, Hagetmau
Franciaország, Arzacq Arraziguet
Franciaország, Estillac
Franciaország, Lacaune
Franciaország, Brienne Le Chateau
Franciaország, Saint Amour

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play