Franciaország, Astaffort
...LE PATE BASQUE. 100g Egy gyermekkorból származó érzelem tér vissza, a legfinomabb emlékek egy vidéki piknikről, ez a Baszk Pástétom, amelynek íze finoman csípős Espelette borssal van megfűszerezve, enyhén pirított pirítósra vagy zöldség- vagy uborkapickle kíséretében érdemes fogyasztani. Hozzávalók: kókuszolaj (35%), víz, szója fehérje, bio sörélesztő, gomba, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, Espelette bors, xeres ecet, fűszerek, fokhagyma, paradicsom püré, árpa miso, hagyma.
Portfólió (7)
Franciaország, Rabastens De Bigorre
Hát ház, finom élelmiszerek, GMS, nagykereskedők? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Több mint egy évszázados tapasztalattal és egyedi szakértelemmel a Conserverie du Sud kiemelkedik mint az első sertéshús alapú terrinák gyártója, és az egyetlen, amelynek hatása nemzeti és nemzetközi szinten is érezhető. A Conserverie du Sud helyi szövetséget kötött, és egy neves helyi beszállítótól szerzi ...
Portfólió (27)
Franciaország, Castelnaudary
A helyi jelenlétre támaszkodva, Franciaország déli részén, a Groupe Rivière három generáció óta ízletes és innovatív készételeket tervez és készít, hagyományos francia receptek alapján. Természetes összetevőkből készült receptjei színezékek, tartósítószerek és mesterséges aromák nélküliek. Márkáin keresztül a Groupe Rivière kifejezi elkötelezettségét termékei minősége iránt és a társadalmi felelő...
Portfólió (56)
Franciaország, Gonesse
A Mil Brick egy autentikus receptet kínál, amely apáról fiúra szállt több mint 20 éve. Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, figyelmet fordítunk a 100%-ban francia eredetű búzák kiválasztására. A Mil Brick bricks egyaránt vékonyak, ellenállóak és ropogósak. Kiváló mesterségbeli tudásunk biztosítja minden receptje sikerét! Egy kereskedelmi csapat áll rendelkezésére, hogy közösen sikeres projektek...
Portfólió (33)
Franciaország, Castelnaudary
...Sertéshús és zsír, sertésmáj 34%, TOJÁS, só, bors, fűszerek. Húsok francia eredetűek. SZAKÁCS TANÁCSA: Frissen tálalja kenyérrel, savanyúsággal és egy kis jó borral… Nálunk az ünnepi étkezések mindig nyers zöldségekkel és pástétomokkal kezdődnek! A legismertebb pedig az, amit most megkóstolhat, a MAJONNA PÁSTÉTOM! Egy tanács: tartsa hűvösen! Mindig a legmegbízhatóbb társ lesz váratlan aperitifekhez, piknikekhez, uzsonnához vagy tévézésekhez. Ne felejtse el tálalni a legjobb barátjával, a ropogós savanyúsággal!
Portfólió (37)
Franciaország, Cesson-Sevigne
A vanília termelője és beszállítója, a Vanilla Fair az Ön üzleti partnere Madagaszkár Bourbon vaníliababjainak beszerzésében. A franciaországi Rennes-ben található, és gondoskodunk arról, hogy a Maroantsetrában végzett termelésünk a legmagasabb minőségű vaníliababok biztosítására összpontosítson, amelyeket a blockchain technológia segítségével nyomon követünk, és etikus, ellenőrzött forrásokból sz...
Portfólió (29)
Franciaország, Brive La Gaillarde
Franciaország, Malataverne
...Termék a Baszkföldről Hozzávalók: máj, sertésnyak és zsír, 4% rehidratált vargánya, tojás, hagyma, só, dextróz, aromák, bors, fokhagyma, ízfokozók: nátrium-monoglutamát és diszódium-inozinát, paprika. Sertéshús származási hely: Franciaország. A vargányás pástétom a vidéki hagyományos receptjeink egyike. Tálalhatja a vargányás pástétom ...
Portfólió (188)
Franciaország, Livry Gargan
A Burçak Baharat egy török vállalat, amely híres hosszú történetéről. Szakterületünk a különböző fűszerek (100 grammtól 25 kg-ig) gyártása és exportálása, beleértve a piros borsot, a kávét és a péksüteményekhez szükséges termékeket (tejszínhab, kakaó, édes vanillin, sütőpor, csokoládé szósz, keményítőfajták), gránátalma szirupot, almaecetet és szőlőecetet, valamint ízesített italokat. Termelők és ...
Portfólió (46)
Franciaország, Mandelieu
A François Roméo névadó alapítója, François Roméo által 1972-ben Vence-ben alapított olajüzem az évek során különféle olívaolaj termékcsaládokat hozott létre és fejlesztett ki. A François Roméo olaj harmonikus egyensúlyt kínál az édes és gyümölcsös, valamint az élénk és fűszeres jegyek között, így széles közönséget vonz. A François Roméo márkát a fogyasztók a komolyság és a minőség garanciájaként...
Portfólió (45)
Franciaország, Auros
...Kacsa máj pástétom 20 % Hétvégi pástétom, 175 g-os üveg, 20 % kacsa májjal. A Périgord-i ESAT (fogyatékkal élők munkába állítását segítő intézmény) készítette. Összetevők: zsíros és sovány sertésmáj a Délnyugat IGP-ből, 20 % máj, só, bors. Ugyanebben a formátumban elérhető: Baszk pástétom Espelette paprikával, vidéki pástétom floc de Gascogne-nal, narancsos kacsaterrine, citromos kakukkfűvel ízesített nyúlterrine, gesztenyés vidéki terrine, tiszta kacsarillett és kacsazsír. Egyéb termékek ebben a kategóriában Ne habozzon kérni tőlünk a katalógusunkat és az árainkat.
Portfólió (31)
Franciaország, Objat
Kézműves vállalkozás, amely 1979 óta működik a Corrèze régióban. Kacsa- és libakonzerv készítése - Félkész vagy konzerv egész kacsamájak, natúr vagy périgordi szarvasgombás változatban, májblokkok. - Konzerv egész libamáj, natúr vagy szarvasgombás. - Májas specialitások: májjal töltött füge, májmedálok, kenhető májkrémek, kacsamájas rillette, májjal töltött fürjek, májjal töltött kacsamell, geszte...
Portfólió (7)
Franciaország, Saint-Genest-Lerpt
Az SDGA CROQUETTES egy francia Cavalier King Charles tenyésztő és forgalmazó, amely több mint 20 éve specializálódott állati táplálkozásra/egészségügyi táplálkozásra. Az SDGA croquettes 99%-ban természetes eredetű állati táplálékot kínál, színezék és tartósítószer nélkül, mindenféle állat számára: kutyák, macskák, nyulak, madarak… Kiegészítőket is kínálunk, mint például szemeteszsák adagoló, nya...
Portfólió (16)
Franciaország, Bordeaux
...Minden tartalom a csomagjainkban az Ön kívánságai és költségvetése szerint alakítható. Ne habozzon, hogy megfogalmazza kéréseit. A csomagja személyre szabása választható módon történhet: vagy lézergravírozással, vagy szitanyomással (színek). Minimális mennyiség: 10 csomag Domaine Maison - Cheverny 75 cl Vad tengeri sügér rillette fleur de sel 90g Fekete olívás cèpenade 90g Füstölt kacsamell pástétom 180g Bretagne méz 125g Guérande IGP fleur de sel 125g Mini calissonok natúr - 12 darabos doboz Sauternes borral áztatott aranyszőlő 150g Fából készült doboz, üres vagy személyre szabott csúszkával...
Portfólió (9)
Franciaország, Dijon
...Ez a vidéki pástétom pommeau-val a Bricquebec-i ciszterci szerzetesek készítik a Manche-ban. Ez egy eredeti, magas minőségű pástétom, amelyet kézműves módon állítanak elő!
Portfólió (10)
Franciaország, Lyon
Három gasztronómia iránt szenvedélyes és a természetet szerető barát, Thomas, Thibault és Andréa létrehozta a JOKO-t. Ambíciójuk, hogy értékesítsék a francia vadon élő vadak és a Bigorre AOP fekete sertés húsát rövid ellátási láncok révén. Természetes, kiváló minőségű termékeket kínálnak autentikus és innovatív recepteken keresztül, miközben harcolnak a vadászathoz kapcsolódó élelmiszer-pazarlás e...
Portfólió (40)
Franciaország, St Denis Les Bourg
... alkalommal. A francia eredetű állati fehérjék 66%-os arányával ez a finom hab tökéletesen illeszkedik macskája ősi táplálkozásához, mivel nem tartalmaz csontokat, dehidratált húsokat, tartósítószereket, gabonát vagy glutént. Így garantálhatja, hogy egy kiegyensúlyozott és prémium receptet kínál, amely természetes módon hozzájárul anyagcseréje megfelelő működéséhez. Ezen kívül a gabonamentes pástétom kellemes textúrája optimális ízélményt nyújt kedvencének.
Portfólió (9)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Zöld olívabogyó tapenade stílusú pástétom, ''La Chinata'' Összetevők: manzanilla cacereña fajtájú zöld olívabogyók és extra szűz olívaolaj az Extremadurából. Aperitifként pirított kenyereken, konyhai felhasználásra, saláták és tészták kísérőjeként. Üveg 180g...
Portfólió (198)
Franciaország, Griesheim Sur Souffel
...Üdvözöljük a péksütemények szekciójában. Itt számos formát talál, amelyekkel főként tortákat és péksüteményeket készíthet: tortaformák, savarin formák, pudingformák, kuglóf formák, habgyűrűk és flan formák, valamint pástétom formák. Rugalmas szilikon formákat, rozsdamentes acél formákat és tapadásmentes bevonattal ellátott formákat kínálunk. A péksütemények szekciójában emellett hatékony...
Portfólió (8)
Franciaország, Auxerre
... előételeit (például pástétom vagy királyi falat), húsokat (báránygerinc, bélszín vagy sült csirke), halakat (bordelai lámpahalat) és vegetáriánus ételeket (gombák, mint a vargánya és a szarvasgomba) . Œil: mély gránátvörös Az borász tanácsa: 16-18°C-on tálalni Alkoholtartalom: 14% Érlelési idő: 22 év Csomagolás: 6 palack 75cl-es karton Domaine: Château Haut-Brion Appellation: Pessac-Léognan Millésime: 2018 Kultúra: Hagyományos Címke: Ellenőrzött Eredetmegjelölés...
Portfólió (190)
Franciaország, La Fouillade
Büszkék vagyunk arra, hogy biogazdasági termékeket állítunk elő, különösen sertéshús és sör formájában. Minden sertésünket ezen normák szerint neveljük, kizárólag a saját gazdaságunkból származó, tanúsított biogabonákból álló takarmányt kapnak. A jólétük a középpontban áll, kényelmes körülmények között élnek, szalmával bélelt istállókban, és külső hozzáféréssel is rendelkeznek a fejlődésük érdekéb...
Portfólió (11)
Franciaország, Ploufragan
...A termelés által végrehajtott erőfeszítések olyan műszaki leírások létrejöttét eredményezték, amelyek a főtt és friss felvágottak előállítására vonatkoznak: kolbász, vidéki pástétom és sonka. Több, szakértelméről ismert vállalat is része az Argoat Gazdáknak: BIGARD Quimperlében (29), TALLEC Bannalecben (29), Jean Stalaven Hillionban (22), Maîtres Jacques Rennesben (35), Charcuterie du Blavet Kervignacban (56), ABC Industries Peyrolles-en-Provence-ban (13), Bigard Agenben (47), Bigard Rognognasban (13) és Herta Illkirchben (67).
Azonos termékek
Húsipar
Húsipar
Egyéb termékek
TOJÁSOK
TOJÁSOK
Portfólió (4)
Franciaország, Carquefou
...Friss, csomagolt húsáru: - Chipolata természetes X6 - Chipolata 2X2 szeletelhető - Kolbász X4 - Füstölt kolbász X2 - Frankfurti kolbász X4 - Kolbász 2X1 szeletelhető - Fehér véres hurka X2 - Fekete véres hurka X2 - Természetes szalonnadarabok - Füstölt szalonnadarabok - Csont nélküli sonka X3 szelet - Füstölt grillezhető sonka X2 szelet - Sült hús szelet - Vendée-i sonka X4 szelet - Májpástétom szelet - Vidéki pástétom szelet - Pástétom tésztában X2 - Fej pástétom szelet...
Franciaország, Layrac
... termékeket kínálni, amelyek megfelelnek az igényeiknek és szükségleteiknek. Működésünk lehetővé teszi számunkra, hogy a kézműves vállalkozások rugalmasságával rendelkezünk, ami előny. Néhány húsáru: Burgundi, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Borjúpörkölt, Sertésborda Néhány felvágott: Vidéki pástétom, Vérkolbász, Fokhagymás kolbász, Chorizo, Toulouse-i kolbász, Chipolatas, Merguez A Marassé...
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
... pástétom, baszk pástétom Espelette borssal, vidéki pástétom, rillettek, hűre, baszk véreshurka, konfitált kolbászok és Ibaïona konfitált sertés) és vadból (nyúlpástétom, vaddisznó pástétom és galambpörkölt). Végül a Mayté húsüzem kötelező baszk receptjeit is elkészíti, mint az axoa, a piperade és a baszk pacal, valamint olyan ételeket, mint a cassoulet vagy a burgundi marhahús.
Franciaország, St Medard D Eyrans
1948-ban Néracban, a Lot-et-Garonne-ban alapított LOU GASCOUN cég közel 50 éven át egyetlen termékére építette hírnevét: a híres sárga sertéshúsos pástétom dobozára, amely egy családi recept alapján készült. Kézműves módon készítjük el termékeinket, amelyek mind a Délnyugat hagyományos receptjei alapján készülnek, frissen, gondosan válogatott alapanyagokból, színezékek és tartósítószerek nélkül. Kínálatunkban megtalálható a libamáj, pástétomok, angolna matelote, az Arcachoni medence leves, lámpás hal stb.
Franciaország, Vroncourt
A Ouchy-i Bergerie közvetlen értékesítést kínál termékeiből. Ez biztosítja Önnek, hogy minőségi húst fogyasszon, amely a lorrai vidékről származik. Közvetlen értékesítés egész bárány vagy dobozban. Készételek üvegekben és juhhúsból készült felvágottak: kolbász, merguez, rillette, pástétom, szalámi. Pasztőrözött konzervételek: zöldséges navarin, paradicsomos pörkölt, Berger curry, tajine.
Franciaország, Olonne Sur Mer
...limousin marha, limousin borjú, francia sertés, bárány, ló és Challans-i baromfi. Az étlap és a menük a szezonok ritmusában változnak. A catering helyi termelőkkel dolgozik együtt, és friss alapanyagokból készít hagyományos ételeket. Választhat többféle húscsomag közül (marha, borjú, sertés, baromfi és vegyes), büfé (zöldségek, saláták, tabbouleh, pástétom/rillette, felvágottak válogatása, köretek, többféle hús és sajttál), valamint több meleg étel, grillezett ételek és köretek közül.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play