... Mau az 2000-es években a Château Brownt a nagyok közé emeli, elnyerve a nemzetközi sajtó kritikáját.","Cépages":"Cabernet Sauvignon (54%), Merlot (46%)","Producteur":"Mau család, Léognan (33850)","Formats et conditionnements":"Palack (75cl) - 6-os karton - 2017"}...
... februárjában.
Diam 3 dugóval.
Kóstolás: élénk vörös színe kékes és fényes reflexeket mutat. Illatában egy igazi hármas aromakombinációt kínál a fekete bogyós gyümölcsök, fűszerek és a maquis esszenciái, amelyek a Balagne szívébe repítenek. A kerek és élénk íz, selymes tanninokkal, támogatja az aromás érzéseket.
A Rouge Fraticello egy karakteres bor, a korzikai fajták tipikus aromáival, lágy és gyümölcsös. Természetesen harmonizál a korzikai gasztronómia specialitásaival, mint a Figatellu és a vaddisznó pörkölt.
...Ha a dizájnjuk mindig is nagy klasszikus volt a flakonozásban, a melegítők és kancsók színe, zárása, szitázása és fogantyúzása a piac igényei szerint változik.
100mL:-2.4g CO²
125mL:-2.4g CO²
150mL:-2.7g CO²
200mL:-3.5g CO²
250mL:-3.8g CO²
500mL:-5.3g CO²
1000:-8.2g CO²...
... rugalmasságról.
Felhasználási sokoldalúság: 1 literes kapacitásával ez a flakon alkalmas különféle folyadékok, például tisztítószerek, mosószerek, nagy mennyiségű személyes ápolási termékek vagy más hasonló folyadékok tárolására.
Esztétikai megjelenés: A PE fehér színe tiszta és semleges megjelenést kölcsönöz a flakonnak, amely széleskörű alkalmazásokhoz megfelelő.
Tartósság: A PE általában újrahasznosítható, ami lehetővé teszi a környezeti hatás csökkentését, miután a flakont használták és kidobták.
...Côtes du Rhône Rouge AOP Bio Cuvée Fabre 2020 750ml-es palack
Ez a cuvée tiszteleg Jean Henri Fabre, a híres entomológus és provence-i félibre előtt, aki 1915-ben hunyt el. Színe gránátvörös, tiszta és ragyogó. Az illata jellegzetes grenache, jól nyitott érett piros gyümölcsökre, különösen az erdei eperre. Ezt a gyümölcsöt egy lágy és tágas, friss és kiegyensúlyozott ízben is megtaláljuk.
Mivel...
...Kóstoló
A bor színe bíborvörös, olvadó, de jól érezhető tanninokkal, valamint nagyon szép fekete gyümölcsaromákkal, mint például áfonya és szeder.
Borászat
Körülbelül egy hét áztatás. Tartályban, malolaktikus erjedés végrehajtva. Finom seprőn való érlelés 12 hónapig tartályban.
Az borász tanácsa: 16 és 19 °C között tálaljuk
Alkoholtartalom: 11,5°
Tárolási idő: több mint 5 év
Csomagolás: 6 palack 75cl-es kartonban
Birtok: Claude Quenard et Fils
Borvidék: Vin de France
Szőlőfajta: Mondeuse
Kultúra: Biodinamikus
Címke: Appellation d'Origine Contrôlée...