Franciaország, Lyon
Franciaország, Ploumagoar
Franciaország, Jarville La Malgrange
Franciaország, Asnieres Sur Seine
Franciaország, Autignac
Franciaország, St-Lô
Franciaország, Gilley
Franciaország, Requeil
Franciaország, St Jacut Du Mene
Franciaország, Servas
90 éves tapasztalatával a La Bresse SAS elismert a húsipari szakértelméről és termékeinek minőségéről. Büszkék vagyunk a jó ízre és a hagyományos húsipari tudásra. Csapataink megőrzik a régi receptek emlékét és a Bresse és a Rhône-Alpes régió kulináris hagyományait, miközben alkalmazkodnak a fogyasztói igények változásaihoz. Elkötelezettségünk három pilléren nyugszik: a beszállítóink és nyersanya...
Franciaország, LOUEY
Az Adour Húsüzem fő tevékenysége a Bayonne-i sonka és a kivételes Fekete Sertés sonka feldolgozása és érlelése. Kiváló minőségű alapanyagok beszerzésével és a baszk és bigourdani ősi módszerek ihletésével az Adour Húsüzem garantálja termékeinek magas minőségét és presztízsét. Helyi tenyésztőkkel és egy engedélyezett vágóhíddal együttműködve az Adour Húsüzem előnyben részesíti a Bio Bayonne-i sonká...
Franciaország, Tarbes
A tevékenységünk célja, hogy gondoskodjunk a szigorúan válogatott húsipari, felvágott és vendéglátóipari termékek forgalmazásáról, a szigorú élelmiszer-biztonsági szabályok betartásával. Szolgáltatásaink olyan szakmai ügyfelek számára állnak rendelkezésre, mint: hentesek, felvágott- és vendéglátóipari szakemberek, élelmiszerboltok, éttermek, közepes és nagyobb üzletek.
Franciaország, Puygouzon
A Tarn baromfiszakterülete "Albi Volailles", 4 km-re Albitól. A vállalat fejlődése és sikere egy olyan kereskedelmi politikának köszönhető, ahol: a termékek és szolgáltatások minősége a legjobb áron a cég mottója.
Franciaország, Vibraye
A FASSIER húsüzem a legjobb hagyományos húsipari eljárásoknak megfelelően készíti termékeit. Vezető termékek: Jasnières borban főtt felső sonka, füstölt fokhagymás kolbász bükkfán, kézzel formázott főtt sonka, sült hagymás fekete puding.
Franciaország, Trie Sur Baise
A CHARCUTERIE ADER 1926-ban alakult Trie sur Baïse-ben, a Magas-Pireneusokban, és négy generáció óta működik. A CHARCUTERIE ADER a házi készítésű, tiszta sertéshúsból készült kolbászok gyártására specializálódott. A Ader ház, amely természetesen megyei hírnévvel bír, de országos elismertséggel is rendelkezik, hiszen a szakértők nem haboznak egy kis kitérőt tenni, hogy megkóstolják az általa kínált...
Franciaország, La Palme
Franciaország, Marquette-Lez-Lille
Franciaország, Avignon
Franciaország, Verdun-Sur-Garonne
Franciaország, Bertrange
Franciaország, Vitry Sur Seine
Franciaország, Lyon
Franciaország, Grezieu Le Marche
Franciaország, Douai
Franciaország, Lannilis
Franciaország, Courcelles
Franciaország, Bressuire
Franciaország, Garges Les Gonesse
Száraz és fagyasztott élelmiszerek forgalmazása...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play