Franciaország, Aix En Provence
A DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE egy családi vállalkozás, amelyet 1957-ben alapítottak. Hírnevét a régi provence-i Grive terrine receptjének elkészítésére alapozta. Más, eddig ismeretlen receptek, valamint a Délkelet-specialitások bővítették a jelenlegi termékválasztékot és hozzájárultak a vállalat fejlődéséhez. A Délkelet-specialitások alkotják termékkínálatunkat: provence-i terrinek, régi recept...
Franciaország, St Medard D Eyrans
1948-ban Néracban, a Lot-et-Garonne-ban alapított LOU GASCOUN cég közel 50 éven át egyetlen termékére építette hírnevét: a híres sárga sertéshúsos pástétom dobozára, amely egy családi recept alapján készült. Kézműves módon készítjük el termékeinket, amelyek mind a Délnyugat hagyományos receptjei alapján készülnek, frissen, gondosan válogatott alapanyagokból, színezékek és tartósítószerek nélkül. K...
Franciaország, Lescar Cedex
Az EURALIS GASTRONOMIE szoros együttműködésben dolgozik az élelmiszeripari szakemberekkel, hogy megoldásokat kínáljon catering tevékenységükhöz és biztosítsa számukra a libamájat. Az EURALIS GASTRONOMIE több márkával rendelkezik a keresett piacok szerint, mint például a ROUGIÉ, MONFORT vagy JEAN STALAVEN. Mi vagyunk a kacsák és libák tenyésztésének és feldolgozásának szakértői.
A Dél-Nyugat szívében, Albigeois vidékén található, tevékenységünket prémium termékek, például libamáj, konfitált hús és cassoulet gyártására szenteljük, sok más mellett. Négy generáció óta friss termékeket kínálunk egész évben, a konzervjeink és ínycsiklandó csomagjaink mellett. Fedezze fel azonnal a Dél-Nyugat ínycsiklandó kacsamelljeit és konfitált libáit!
Portfólió (4)
Franciaország, Paris
A TFOODS hagyományos maghrebi receptek alapján készült készételeket forgalmaz és értékesít, hogy egészségesen, de ízletesen étkezhessen: 100%-ban természetes készételek a Maghrebből és a Földközi-tenger térségéből. Ételeink a híres Sannefa márka hagyományos maghrebi receptjei, amely kiváló minőségű termékcsaláddal rendelkezik. Célunk: a Földközi-tenger ízeit elhozni az Ön tányérjára! Ételeinket g...
Portfólió (20)
Franciaország, Avignon
1987 óta az AGIS teljes mértékben a ízek iránti szenvedélyének szenteli magát. Az új receptek folyamatos létrehozása és a legjobb alapanyagok keresése egyedülálló kulináris tudás kifejeződése, amely a hagyományos főtt ételek és a világ konyhái szolgálatában áll.
Franciaország, Les Mées
A Midi Charcuterie Társaság, amely a Gil Traiteur márkán keresztül van forgalmazva, egy élelmiszeripari vállalat, amely a mediterrán konyhára specializálódott. Elhagyva a hagyományos felvágottakat, a cég a "Provence ízei" gyártására specializálódott, mint például a pácolt zöldségek és gombák, a "Gil Traiteur" pácolt specialitásai, az olajban pácolt tengeri termékek, a kenhetők (a mi "Taillas"-unk)...
Franciaország, Saint Martin Des Entrées
A Frial prémium fagyasztott élelmiszerekre specializálódott: tengeri termékekre és elkészített ételekre. A Frial Európa vezetője az elkészített ételek piacán, amelyet filozófiájának köszönhet: íz, szolgáltatás és természetesség. A Frial természetes összetevőket választ ki, GMO-mentesen és mesterséges színezékek nélkül, és a hagyományok és a tudás tiszteletben tartásával készíti el őket, alacsony...
Franciaország, Figeac
A Jean LARNAUDIE ház a kacsahús alapú regionális specialitások gyártására specializálódott. Így a cég libamájakat, konfitált húsokat, terrinákat és készételeket állít elő. A Jean Larnaudie-nál a teljes libamáj még mindig kézi és hagyományos módon készül. Több mint 60 éve a Lot megyében, Quercy-ben gyökerezve, Jean Larnaudie elsősorban olyan férfiak és nők közössége, akik elkötelezettek a regionál...
Franciaország, BEDARRIDES
Hagyományos tészták széles választéka (töltött és nem töltött), valamint különféle szószokat kínálunk termékeink gazdagítására. Töltött tésztáink nagy változatosságban elérhetők formák és színek tekintetében, és több mint negyvenféle különböző tésztát gyártunk, amelyeket kiválasztott szaküzletekben, mint például ínycsiklandó boltokban és vendéglátóknál, valamint a nagykereskedelmi forgalmazók szám...
Franciaország, Saint-Félix Lauragais
A BARON DE ROQUETTE társaság a középkorig visszanyúló Roquette-Buisson családból származik. Fedezze fel a legjobb helyi termékeket, amelyeket hagyományos receptek alapján készítettek. Alapvetően a konzervgyár csak egy kis vágóüzem volt helyi termelők számára, 1985 és 1989 között. Ez a műhely lehetővé tette Louis-Charles számára, hogy találkozzon a kézműves konzervgyár működtetéséhez és irányítás...
Franciaország, Chef Du Pont
A Mont Blanc SAS a tejtermékek gyártására specializálódott, amelyeket a Mont Blanc és Gloria márkák alatt forgalmaz.
Franciaország, GARDANNE
termékeink: fekete olívák görög stílusban, ízesített törött olívák, Coquillos olívák, aperitif olívák, Agosti olívák.........
Franciaország, St Agathon
A Daunat mindig is azt tűzte ki célul, hogy megfeleljen, sőt, előre lássa a francia fogyasztók igényeit, kihasználva a kenyér és a töltelék készítésében szerzett tudását. Így 1996-ban a Daunat például az első baguette szendvics márka volt, amely megjelent a nagykereskedelmi üzletekben! És e folyamatos innovációs szándékkal, valamint a francia kreativitással a Daunat új textúrákat és ízeket kínál, ...
Franciaország, Sisteron
A Taste of Provence vállalat hagyományos provence-i készételek gyártásával foglalkozik. A vállalat 100%-ban provence-i termékekből álló, változatos ételválasztékkal rendelkezik. Ezeknek a tipikusan provence-i tudással készült ételeknek köszönhetően a vállalat sikeresen megvetette a lábát a francia készételpiacon.
Franciaország, Bergerac
A Fine de France élelmiszer-nagykereskedés a francia prémium élelmiszerek referenciája, köszönhetően a szigorú minőségpolitikájának: a termékek kiválasztása íz- és minőségi követelmények alapján, a különféle adalékanyagok, színezékek és tartósítószerek maximális elkerülésével, valamint a használhatóság és az innováció előnyben részesítésével, tiszteletben tartva a francia kulináris hagyományokat.
Franciaország, MEZZAVIA
A CORSICA GASTRONOMIA egy konzervgyár, amelyet 1991-ben alapított CHARLES ANTONA Ajaccio közelében, a Dél-Korsikán. A vállalat a helyi hagyományos konyha értékesítésére specializálódott, és a legújabb élelmiszeripari technológiákat alkalmazza.
Franciaország, FONTAINE DE VAUCLUSE
Kézműves vállalkozás, amelynek fő tevékenysége a Provence-i különlegességek előállítása, amelyeket kenyérre kenhetünk aperitifként (tapenade, tián, pistou...) és főzött fűszerek (hagymalekvár, fügelekvár, provence-i mustárok...) készítése. A prioritás a nyersanyagok kiválasztására, a minőségre és az ízre helyeződik. Yan Bosc, aki apáról fiúra öröklődő szakács (18 éves gasztronómiai tapasztalattal)...
Franciaország, Saint Genis Laval
Franciaország, La Rochelle
Franciaország, Gennes Sur Seiche
Franciaország, Champniers
Franciaország, Revest Des Brousses
Franciaország, Pertuis
Franciaország, Saint-Pierre
Franciaország, Almont Les Junies
Franciaország, Lagny Le Sec
Franciaország, Ploumagoar
Franciaország, Jassans Riottier

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play