Franciaország, Saint-Brice-En-Cogles
... hátsó (csont nélküli) Sertés nyak (csont nélküli) Sonka 4D (csont nélküli és bőr nélküli) Sonka 3D (csont nélküli és bőr nélküli) Sertés váll 4D (csont nélküli és bőr nélküli) Sertés váll 3D (csont nélküli és bőr nélküli) Bacon (csont nélküli) Bacon (csont nélküli és bőr nélküli) Sertés darálék 80/20 Sertés lábszár (csont nélküli) Sertés lábszár csonttal Sertés oldalas Sertés oldalas hússal...
Portfólió (5)
... mindketten a csípő és térd sebészetére specializálódtak. Az intézet célja, hogy válaszoljon a sportolók igényeire, akik traumás csont-, szalag-, izom-ín-, meniscus- és porcsérüléseket szenvedtek el. Az intézet második alapelve az volt, hogy sebészeti ellátást nyújtson az idősebb korosztályú betegeknek, akik degeneratív ízületi betegségekben, például arthrosisban szenvednek. Így az ISA M2 Intézet keretein belül átfogó, szakosodott sebészeti ellátást kínálnak a csípő és térd ízületei számára (alsó végtagok).
Franciaország, Veyrac
Serrano A.O.C sonkák (Teruel - Calamocha) és Ibériai Bellota sonkák (Los Pédroches - Cordou) gyártói vagyunk. Az egész Franciaországban, Belgiumban, Svájcban és Korzikán forgalmazunk, a 87520-as Veyrac-i Bodéga raktárból történő szállítással!!!! Találhatók csonttal és csont nélkül vákuumcsomagolt Serrano sonkák. Ibériai lomo, kolbász, chorizo, Mallorcai Saubressade.
Franciaország, Bourguebus
A Ginger Brown cég kivételes bútorok és kiegészítők, valamint szokatlan burkolatok létrehozására specializálódott. A Ginger Brown nemes anyagokkal dolgozik, mint például a galuchat, a pergamen, a csont, a gyöngyház, vagy éppen a természetes rostok.
Franciaország, Rungis
... megoldásokat és prémium élelmiszereket is kidolgozott a szakemberek számára. A MASSE ház elsősorban a jó termékek iránti szenvedélyéről ismert, mint például a füstölt lazac, kaviár, hús (malac, csont nélküli malaclapocka, csont nélküli malaccomb, csonttal rendelkező malak váll, csonttal rendelkező malac hátsó láb, valamint belsőségek, mint a borjúvese és borjúmáj, marha / bárány, és egy részletesebb helyi hús- és szárnyas ajánlat, vad, szalámik, gombák és ravioli, rákok, tengeri termékek és csigák, olajok és ecetek, valamint élelmiszer.
Franciaország, St Pierre Sur Dives
EVA, Húsfeldolgozó Vállalat, a marha- és juhhús vágására specializálódott elsődleges és másodlagos feldolgozásban: csonttal és csont nélkül. Az EVA Alsó-Normandiában, Saint Pierre sur Dives-ben található.
Franciaország, Saillans
... kerethez: csont, gyöngyház, fa, szarv, pikkely, elefántcsont, fémek... megmunkálása, az éventailiste (legyezőkészítő) munkájával a laphoz: rajzolás, szabás, redőzés, hímzés... olyan változatos anyagokon, mint a papírok, bőrök, selymek... A japán design hatása alatt állva az inspirációmat az 'origami'-ból merítem, a papírhajtogatás művészetéből. Új szellemet hozok a kortárs legyezőbe, próbálva valódi műtárgyként kezelni azt.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play