...Belevághat néhány "merész" receptbe is - füstölt lazac teával, szárított kacsamell, ravioli, gnocchi, szárított kolbászok, áfonyás muffinok... Minden recept illusztrált és lépésről lépésre részletezett.
REF:LIXTVPYF
Fő anyag:papír
Szélesség:21 cm
Magasság:21 cm
Vastagság:1 cm
Nettó súly:355 g...
...A Tobacco Vanille egy fás, meleg és fűszeres illat nőknek és férfiaknak. 2007-ben indították, és a Tom Ford tervezőházból származik. A fejillat friss fűszeres jegyekkel és dohánylevéllel kezdődik. A szív illata szenvedélyes, Tonka bab, dohányvirág, kakaó és vanília árnyalataival. Az alap egy ragyogó jegyekből álló keverék, amely fás jegyeket és szárított gyümölcsöket tartalmaz.
A TERMÉK NAGYKERESKEDELEMBEN ELÉRHETŐ. KAPCSOLATBA LÉPHET VELÜNK WHATSAPP-ON +33744081195...
...A klasszikus stílusban a The Twelve érett erdei gyümölcsök, méz és kakaó tökéletesen kiegyensúlyozott jegyeit fejleszti, és tartós, szárított szőlő és fűszeres moka utóíze van.
Állapot:Új termék
Ország:Skócia
Termelési régió:Speyside
Megnevezés:Whisky
Alkohol:46°
Tartalom:70cl
Gyártó:Benriach
Szőlőfajta:Maláta...
...A kakukkfű pehely bio, szárított és finomra vágott kakukkfű levelekből készül, amelyeket Picardieból származik. A kakukkfű, amely a hagyományos Provence-i fűszerek közé tartozik, egyedi illattal és ízzel rendelkezik, amely egyszerre intenzív és fűszeres.
Nyelven érezhető enyhe csípőssége miatt "szamárbors" néven is ismert. Régen az ételek ízének fokozására használták, a kakukkfű ideális...
...A SOISSONS-I BABSZÖVETSÉG célja a Soissons-i babtermelés megőrzése és népszerűsítése. Kifejezetten a Soissons-i bab vetőmagját állítjuk elő, nyújtunk támogatást és tanácsadást a termelőknek, valamint összegyűjtjük a babot és értékesítjük azt. Kínálatunkban megtalálható a száraz Soissons-i bab, amelyet nagy kiszerelésben vagy csomagolva, illetve üvegekben elkészítve is kínálunk. Fedezze fel újdonságainkat, az Aperi'co termékcsaládot, a fűszeres Soissons-i babot, amely készen áll a fogyasztásra, és tökéletes előételként szolgál.
Egy régi családi malom, amelyet körülbelül harminc éve állítottak újra üzembe, egy időben az olajfák újratelepítésével a régióban. Háromszáz kis helyi termelő járul hozzá egy nagyon zöldes olaj előállításához, amely fűszeres, zöld paradicsom, articsóka aromákkal rendelkezik, nem feledkezve meg a szárított gyümölcsök és egy kis borsos ízjegyéről sem.