Franciaország, Dijon
A Dijon-i Püspöki Házban, a 9 bis Boulevard Voltaire címen található Ciel et Terre Bolt 2021 márciusában nyitotta meg kapuit, hogy vallási könyveket, monasztikus hagyományokból származó termékeket, valamint vallási tárgyakat kínáljon a dijoniaknak és szomszédaiknak. Az egész Franciaország területéről dolgozunk együtt kolostorokkal és apátságokkal. Ma közel 40 különböző vallási intézménnyel működün...
Portfólió (10)
Franciaország, Lyon
...A chorizónk egy hagyományos recept alapján készült, Espelette borssal ízesítve. Egy kézműves felvágott, amely autentikus ízével minden chorizo kedvelőt elvarázsol.
Portfólió (40)
Franciaország, Ozoir-La-Ferriere
A Volutex Food egy francia vállalat, amely a kiváló minőségű élelmiszer-csomagolások és higiéniai termékek gyártására és forgalmazására specializálódott, elsősorban a vendéglátóipar és a disztribúció szakemberei számára. Széles választékot kínálunk testreszabható élelmiszer-csomagolásokból. Termelünk, raktározunk Île-de-France-i telephelyeinken, és közvetlenül szállítjuk az Ön éttermeibe és logis...
Portfólió (244)
Franciaország, Brue Auriac
... gyümölcsök (körte, fehér őszibarack) jegyeit kölcsönöz neki, míg a Syrah és a Rolle szép kerekítést adnak, gazdagítva az aromás palettát édes piros gyümölcsök jegyeivel. Étel-ital párosítások Az ŒnoFil cuvée tökéletesen kiegészíti az aperitifjeit, vagy ízletesen kíséri a grillezett ételeket, pizzákat, felvágott tányérokat vagy egyéb tapasokat. Szerviz: 8-10°C Tartósítás: Fogyasztandó 2 éven belül Különlegesség: Az ŒnoFil cuvée neve egy szójáték, amely a jó borok kedvelőjét (Œnophile) és a cuvée alkotóját, Benoit FIL-t kapcsolja össze.
Portfólió (7)
Franciaország, Layrac
... termékeket kínálni, amelyek megfelelnek az igényeiknek és szükségleteiknek. Működésünk lehetővé teszi számunkra, hogy a kézműves vállalkozások rugalmasságával rendelkezünk, ami előny. Néhány húsáru: Burgundi, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Borjúpörkölt, Sertésborda Néhány felvágott: Vidéki pástétom, Vérkolbász, Fokhagymás kolbász, Chorizo, Toulouse-i kolbász, Chipolatas, Merguez A Marassé...
Franciaország, Perpignan
...A szállított boltok felvágott osztályának eladási listájának 1. helyezettje, termékeink katalán specialitások, amelyeket a spanyolországi Garrotxa völgyében készítenek. Ízesített vagy natúr fuet, ízesített vagy natúr kolbász, édes vagy csípős chorizo, sonkadarabok, 1/4, 1/2 vagy egész csontozott serrano, széles választékú vákuumcsomagolt szeletek, sózott hasaalja, lomo stb. ... termékeink már 10 éve elbűvölik azokat a turistákat, akik a mi régiónkba látogatnak nyaralni.
Franciaország, Vendenheim
A Techna autokláv sterilizálókat gyárt és több mint 20 éve forgalmaz üvegeket élelmiszeripari, kézműves és professzionális felhasználásra. A TECHNA egy teljes körű professzionális vákuumgépek és préselők választékát kínálja. Hentesek, felvágott kereskedők, vendéglátósok, de akár termelők (szárnyasok, sertések, libák, csigák stb.), mezőgazdasági termelők (zöldségek, gyümölcsök stb.), tengeri...
Franciaország, Geispolsheim
AZ AUTOKLÁVOK VEZETÉSÉRE IRÁNYULÓ KÉPZÉS minden szakembernek szól (hentes, felvágott készítő, vendéglátós, tanyasi étterem, tanyasi konzerváló, kézműves konzerváló, tenyésztő és feldolgozó, étterem üzemeltető stb.), vállalkozás alapítóknak, autokláv vezetőknek, akik autokláv sterilizálót (minden márka, új vagy használt) használnak, és akiknek meg kell ismerkedniük vagy tökéletesíteniük kell a...
Franciaország, Merville
... szitanyomással (bevásárlótáskák, juta, pamut, hőszigetelt, szakmai anyagok), lehetővé téve ezzel a kis szériás gyártást. Minden szükséges anyagot biztosítunk az élelmiszeripari szakmák számára: húsbolt, felvágott, vendéglátóipar, halbolt, sajtkészítés, zöldség-gyümölcs...
Portfólió (116)
Franciaország, Auros
... generációs tenyésztők, hentesek és felvágott árusok leszármazottai vagyunk, és mindig is támogattuk a helyi és kézműves tudást. A MAISON VOISINE-nél két helyszínünk van, amelyek egy családi együttműködésből származnak: egy gyártás PAU-ban Frédéric Lacoste, Mester Kézműves Hentes és Catering szakember irányításával, valamint egy termékválasztó, hűtött tároló és rendelés előkészítő helyszín AUROS-ban...
Portfólió (31)
Franciaország, Bersaillin
A DADAUX SAS vállalat a hentesüzletek, felvágottak és kézműves sajtkészítők, valamint a szupermarketek hentes, felvágott és sajtpultjainak, közintézményeknek és kis vendéglátóipari és élelmiszeripari iparágaknak szánt berendezések gyártására és kereskedelmére specializálódott. Technikai tudásunk és tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy egyedülálló, teljesen rozsdamentes acélból készült...
Franciaország, Carquefou
... módszerrel készült felvágott: főtt sült, fokhagymás kolbász * Régi módszerrel készült terrine: vidéki pástétom, májpástétom, fokhagymás. * Pástétom tésztában A sütőipar: * Grillezhető sonka BRASEROL, csonttal főtt felső sonka, bőrrel főtt sonka, sütőben sült grillezett sonka. * Főtt has, sütőben sült grillezett has, Rillaux, mini rillaux * Grillons, Nantes-i szalonna * Főtt borda Ünnepi receptek...
Franciaország, Rungis Cedex
A hús és friss belsőségek kereskedelmére specializálódtunk marhahús, borjúhús, bárányhús és sertéshús terén, valamint globális marhahús és különleges húsok terén. Ajánlatunk a vásárlóink igényeihez igazodik, hogy a legjobban megfeleljünk a hentesek, felvágott árusok, vendéglátók, a nagykereskedelem és az éttermek szükségleteinek. Szoros együttműködésünk a beszállítóinkkal lehetővé teszi, hogy...
Portfólió (7)
Franciaország, SABLE SUR SARTHE
LDC: BAROMFI TEVÉKENYSÉG. A baromfi ágazat története 1968-ban kezdődött a csoport megalapításával. Eredeti tevékenysége a baromfi vágás volt. A megalakulása óta a tevékenység jelentősen fejlődött a feldolgozás és a késztermékek gyártása felé. Mint a legtöbb baromfifeldolgozó vállalat, az LDC is a felvágott baromfi értékesítésével kezdte, majd a sütésre kész baromfival folytatta, mielőtt...
Franciaország, Villefranche De Rouergue
1962-es alapítása óta a SACOR vállalat a Franciaország délnyugati részének száraz húsáruira specializálódott. A SACOR hagyományos és regionális receptek alapján készült élelmiszereket kínál. A cég száraz kolbászt, száraz szalámit, felvágott tálakat, chorizót, száraz sonkát, coppát, pancettát, szalámit, füstölt hasaaljat stb. kínál. A vállalat elkötelezett a transzparencia és az íz kiválósága mellett.
Franciaország, Olonne Sur Mer
A La Boucherie Olonnaise, amely Olonne sur Mer-ben, Vendée-ben (85) található, hús-, felvágott- és cateringtermékeket kínál. Aline és Sylvain, akik több mint 10 éve mesterszakácsok, első osztályú húst és baromfit, hagyományos módon készült kézműves felvágottakat, valamint ízletes készételeket kínálnak. A Boucherie Olonnaise garantálja a minőségi húsokat, amelyek helyi termelőktől származnak...
Franciaország, Méry
A SODEVA egy vágási folyamatokra specializálódott vállalat. Az élelmiszeripari iparosokat elsősorban ultrahangos vágógépekkel látjuk el, amelyek alkalmasak sajt, felvágott, kenyér, fagyasztott termékek vagy cukrászati termékek vágására. Testreszabott ultrahangos vibráló rendszereket tervezünk, amelyek a vágáshoz és a szitáláshoz szükségesek, és amelyeket a hentesek, sajtkészítők, cukrászok...
Franciaország, Montauban De Bretagne
A B C INOX cég az inox lemezmegmunkálás területén specializálódott és elismert, a közétkeztetés és az ipari konyhák számára egyedi inox berendezések gyártásában (közétkeztetés, vendéglátás, halbolt, hentesbolt, felvágott bolt és catering). A BC Inox 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy minőségi és tartós berendezéseket gyártson a konyhai és vendéglátóipari szakemberek számára egyedi igények...
Franciaország, Queven Cedex
...A VALIA cég fő tevékenysége a fagyasztott élelmiszerek ipari előkészítése, amely szárnyasokból, halakból, sajtokból és húsokból készül. Független és innovatív KKV-ként az élelmiszeriparban, olyan előre elkészített, felvágott, IQF fagyasztott termékeket tervezünk, gyártunk és kínálunk, amelyek minőségi és "személyre szabott" megoldások a szakemberek (ipari és HORECA) számára. 1986 óta folyamatosan...
Franciaország, Nice
... kisebb beruházásokhoz, minden márkából és típusból, 2.500 eurótól áfa nélkül, 24-től 60 hónapig. Parkok és kertek, élelmiszeripari szakmák, pékség, cukrászat, hentesbolt, felvágott, hűtött vitrin... Informatika, biztonsági- és riasztórendszerek, videó megfigyelés... Irodai berendezések, telefonrendszerek... Mosó-szárító... kis berendezések: takarítás, seprés, anyagmozgatás, garázs felszerelések...
Franciaország, Lacaune
...1926-tól egy "Milhau" elkezdte a sertések tenyésztését és a felvágottak feldolgozását a Lacaune-hegység szívében, magaslati területen: megszületett egy új Lacaune-i felvágott. Később, 1967-ben, Yves Milhau átveszi nagyapja mesterségét, és műhelyeit a felvágottak fővárosában, Lacauneban, a helyi ízek szívében alakítja ki. Ma a 4. generáció folytatja a hagyományt, autentikus termékeket gyártva. A...
Franciaország, Rungis
A di spé ré társaság Rungisban található. Regionális felvágottakat kínálunk, mint például a libamáj, friss termékek, kész saláták, lazac... Mindig is elkötelezettek voltunk a legjobb francia és külföldi termékek felfedezése iránt. A felvágott nagykereskedés 1975-ben alakult, és 1978 óta a Rungisi MIN-en működik. A specialitások főként a regionális felvágottak, a libamáj, a Label Rouge lazac, a friss termékek és a kész saláták. Gasztronómia: Regionális és külföldi specialitások gyártása. Tel.: 01 46 87 33 00.
Franciaország, Lavigerie
Franciaországban, az Auvergne-i vulkánok szívében, a Puy Mary lábánál található mezőgazdasági üzem HVE (Magas Környezeti Érték) minősítéssel rendelkezik Aubrac és Salers fajtájú marhahús előállítása: hízók + vágótehenek Élő állat vagy friss félvágott értékesítése Halal vágás lehetősége...
Franciaország, Tarbes
A tevékenységünk célja, hogy gondoskodjunk a szigorúan válogatott húsipari, felvágott és vendéglátóipari termékek forgalmazásáról, a szigorú élelmiszer-biztonsági szabályok betartásával. Szolgáltatásaink olyan szakmai ügyfelek számára állnak rendelkezésre, mint: hentesek, felvágott- és vendéglátóipari szakemberek, élelmiszerboltok, éttermek, közepes és nagyobb üzletek.
Franciaország, Ploeren
Független kisvállalkozás, amely friss húsok és friss húsdarabok értékesítésére specializálódott közösségek számára. Csak francia eredetű húsok (kivéve a bárányt). Rövid ellátási lánc marha, borjú és sertéshús esetében. Hús közvetlenül francia vágóhidakról. Baromfi és felvágott kereskedelem (francia eredet). Szállítás saját magunk által egész Bretagne területén. Közbeszerzési pályázatok nyertese. Közétkeztetési csoportok és beszerzési szövetségek referenciája.
Franciaország, Mauleon
Hús-, felvágott-, tojáskereskedő, bio és nem bio termékekkel. Terjesztésünket a nagykereskedők, feldolgozók, hipermarketek, bio bolt, hentesek, felvágott árusok, sajtkészítők, valamint az éttermek számára végezzük. Az ügyfeleink igényeihez igazítjuk a csomagolásainkat. Húsokat, felvágottakat és tojásokat az alábbi cégektől forgalmazok: - SICABA a vörös húsokhoz (bio és címkézett) - BIO VALEUR a bio húsok és felvágottak számára. - Phelippeau cég a bio vagy szabad tartású tojásokhoz.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play