Franciaország, Saint-Fraimbault
... használható. És a cukros ízek kedvelőinek... újraértelmezhetik klasszikusaikat, ha ezt a szirupot beépítik a legszebb desszertjeikbe: tejberizs, krémek, panna cotta... minden megengedett! És a kíváncsi ínyenceknek... használják fehér túró édesítésére! Összetevők: Fűinfúzió (víz, fű), cukor, citromlé koncentrátumból.
Portfólió (15)
... rendelkező vörösborokat készítsenek. Ennek a szőlőfajtának a cukor felhalmozási potenciálja magas, közepes savassággal (néha érettséghez képest elégtelen) és gyakran gyenge színnel, de idővel megőrizhető. A Pinot noir N-t minőségi alapborok előállítására is használják pezsgők számára. Kulturális és agronómiai alkalmasságok A Pinot noir N különösen alkalmas a mérsékelt övezetekre. A legjobban agyagos-kalkolos talajokon mutatkozik meg és adja a legjobb eredményeit. Kedvező időjárási viszonyok között...
Portfólió (71)
Franciaország, Lyon
...Egy új lekvár recept, amely ötvözi a plantain banán eredetiségét és a vaníliával és rummal ízesített dinnye édességét. Finom egy szelet vajas kenyéren. Készen álltok a kanalazásra!!! Hozzávalók: Plantain banán - Dinnye - Aranyszőlő - Barna cukor - Vanília - Rum...
Portfólió (10)
Franciaország, Paris
...Bio Körömvirág Víz és egy cukor, a Fucose (szabadalmaztatott hatóanyag) segít megelőzni az irritációs érzéseket. Megnyugtatott bőr ellenállóbb lesz a mindennapi agressziókkal szemben. Bio Aloe Vera: egy hidratáló koncentrátum. Bio Rózsa és Bio Narancsvirág vizek: frissességet és finom virágillattal ajándékozzák meg a bőrt, tonizált és ragyogó megjelenést biztosítva.
Portfólió (64)
Franciaország, Longwy
...Finom, megnyugtató és teljesen természetes, kakaónk valódi élvezetet nyújt az érzékeknek. Fedezze fel az összes ízt, és hagyja, hogy elragadja egy csésze forró csokoládé. Édes és erőteljes, ez a nyers kakaó ideális főzéshez, vagy egy lágy ébredéshez. Finom, mély, tökéletes a valódi, finoman pörkölt kakaó ízének újrafelfedezésére és élvezetére! Hozzáadott cukor nélkül. 60 g-os csomag.
Portfólió (82)
...Gyümölcstartalom: Készült 55 g gyümölccsel 100 g késztermékhez. Összetevők és allergének: Meggy, cukor, citromlé, zselésítő: almapektin. Átlagos tápérték 100 g-ra Energia 992/234 kJ kcal Zsírok < 0.5 g Ebből telített zsírsavak < 0.1 g Szénhidrát 56 g Ebből cukrok 55 g Fehérjék 0.9 g Só 0.01 g A meggyzselé egy ízletes gyümölcszselé, amely megörökíti a meggyek egyedi és finom ízét. Ezek a meggyek jellegzetes savasságukról, sötétvörös színükről és gazdag, összetett ízükről ismertek, így a meggyzselé egy kifinomult és ínycsiklandó választás. Súly: 335 g UGS: 3 455 149 000 324...
Portfólió (46)
Franciaország, Guer
...A Conceptogram a súlymérő adagoló gépeinek kínálatában egy félautomata csomagológépet fejlesztett ki, amely akár 2 kg-ot is képes adagolni, különösen finom és granulált termékekhez, mint például fűszerek, aromás gyógynövények, só vagy cukor, kapszulák stb. Ez a standard csomagológép (itt rezgőasztal opcióval) edényekbe vagy doypackekbe adagol, és az Ön igényei szerint testre szabható. Ez a...
Portfólió (21)
Franciaország, Orleans
...A 3LS egy pezsgő és energikus ital, amely hibiszkusz és homoktövis természetes kivonataiból és aromáiból készült. Majdnem 99%-ban természetes összetevőkből áll, friss íze finom és üdítő. Összetevők: Szénsavas víz, cukor, hibiszkusz kivonat (0,2%), koncentrátumok (lila répa, fekete ribizli, hibiszkusz), homoktövis természetes aroma, koffein (100mg/L), savanyúság: almasav 100 ml-re: 29 kcal/123 kJ...
Portfólió (23)
Franciaország, Cosnes Et Romain
...A Lenoir szakértelmét a transzformátorok és élelmiszertermelők rendelkezésére bocsátja. Legyen szó a mágnesesség használatáról a ferromágneses szennyeződések, finom vagy durva részecskék eltávolítására vagy észlelésére, kínálatunkban megtalálja a megfelelő megoldást. Folyadékokat, pépes anyagokat és szilárd anyagokat dolgozunk fel, mint például cukor, liszt, mustár, csokoládé, italok, keményítők...
Portfólió (46)
Franciaország, Paris
...Tartinára, desszertek vagy ételek ízesítésére, egy marinád édesítésére vagy forró italok cukrozására... készítse el mézét a finom és illatos virágmézünkből, amely ezt az arany folyadékot adja. Bio virágmézünket a nyugat-macedóniai Ano Klines hegyvidékén állítják elő. Mint minden mézünk, ez is tanúsítottan nem hőkezelt, keverék és mesterséges cukor hozzáadása nélkül. 100%-ban természetes és tartósítószer-mentes, megőrzi minden tápláló értékét és eredeti ízminőségét. Kérésre, 5 kg-os műanyag vödörben és 26 kg-os fém kannában is elérhető.
Portfólió (21)
Franciaország, Marseille
...), napraforgóolaj (35%), padlizsánfilék (7%), piros paprika szeletek (7%), ecet, só, cukor, fokhagyma, petrezselyem, E300 antioxidáns, E270 savszabályozó. A következő allergének kezelése történik a gyártóüzemben: zeller, lóbab, haláruk, tejtermékek, diófélék. Energia: 692 kJ / 166 kcal Zsírok: 16 g Amelyből telített zsírsavak: 1,6 g Szénhidrátok: 3,4 g Amelyből cukrok: 0 g Fehérjék: 1,3 g Só: 3,2 g...
Portfólió (145)
Franciaország, Faverolles-Sur-Cher
...A lekvárjainkat kézműves módon készítjük a LoiretCher-i FaverollessurCher-i műhelyünkben. Hozzávalók: Cukor, friss narancs, alma, aszalt füge, áfonya, dió, citromlé, fűszerkeverék 0,5%, rum 0,2%. Dióféléket tartalmaz. Pektin hozzáadása szükség szerint. Nettó súly: 240g Csomagolás: üveg befőttesüveg Elérhetőség: a készlet függvényében...
Portfólió (28)
Franciaország, Auterive
... utazásra hív. Ismert a rostok, A és C vitaminok, valamint béta-karotin gazdagságáról, ez a lekvár biztosan feléleszti a finom, egzotikus és trópusi ízek iránti igényes ízlelőbimbóit. Gyümölcs tartalom: 56% Hozzávalók: Mangó, cukor, citromlé, bergamott, gyömbér, zselésítő: pektin Tartósítás: Két év nyitás előtt. Nyitás után hűvös helyen tárolandó és gyorsan fogyasztandó.
Portfólió (9)
Franciaország, Mietesheim
...Friss ecetes uborkák, hagyományos alsace-i recept szerint készítve, amely ügyes egyensúlyt teremt az ecet és a cukor között, hogy egy finom édes-savanyú ízt kapjunk, miközben megőrizzük az uborkák ropogósságát. Korlátlanul élvezhető! Hozzávalók: Uborka, víz, ecet, cukor, só, természetes aroma, kapor, mustármag. Elérhető 37 cl-es üvegben, 5L-es konzervdobozokban nagy, közepes és vékony méretben.
Portfólió (80)
Franciaország, Talant
...Alternatívaként a fondant helyett használhatja ezt a Modellezhető Csokoládépástát - Csokoládé. Finom csokoládéillata miatt könnyen formázható, alkotásai könnyen összetapadhatnak adalékanyagok nélkül. Összetevők: Cukor, Glükózszirup, Kakaóvaj, Burgonyakeményítő, Kakaó 22-24%, víz, E422 és E415 emulgeáló, E202 tartósítószer, aroma. Lehetséges nyomok: Glutén, Tojás, Földimogyoró, Diófélék, Tej...
Portfólió (192)
Franciaország, Tilloy Lez Cambrai
...Ezek a csokoládék kézműves módon készülnek, és a színezék természetes eredetű, kurkuma, sárgarépa, hibiszkusz, retek, fekete ribizli, alma és spirulina felhasználásával készült. Összetevők: Tejcsokoládés Calimero: tejcsokoládé (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma). Kakaó: minimum 33%.
Portfólió (9)
Franciaország, Saint-Brice
...A híres Djinünk második változata, amelynek íze az erdei gyümölcsök finomságát idézi. A Nature Immunité egy igazi revitalizáló szellem, amely 20 gyógynövényből készült, amelyeket antioxidáns tulajdonságaik miatt választottak ki! Bio, vegán, cukor- és gluténmentes, ízét a fekete ribizli és a fekete gyümölcsök finom íze jellemzi, mentolos és borsos jegyekkel kiegészítve, amelyeket egy szép...
Portfólió (2)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...Ez a finom Gewürztraminer Saint-Georges a kifinomultság és a gasztronómiai élvezet határvonalán mozog. Kiváló egyensúlyával elegáns aromái a szájban finom licsi, sárgabarack, őszibarack, jázmin, rózsa és fűszerek árnyalataival bontakoznak ki. A cukor itt nagyon könnyen emészthető, így élvezhető aperitifként, de kacsamájnál, penészes sajtoknál vagy akár desszertként is. Induljon egy ízletes...
Portfólió (321)
Franciaország, Entre-Vignes
...1957 óta egy hagyományos házasságban, ez a természetes édes bor a legjobban eladott termékeink között szerepel, gyönyörű borostyán színével. Ez egy olyan édes muskotály, amit szeretünk, a dinnye, őszibarack, sárgabarack, de még eukaliptusz aromáival is. A szájban a cukor és a frissesség finom házasságát sikerül megvalósítani. Ez egy törékeny egyensúly, de itt a Lunel-i muskotályok terroirját tükrözi. Elérhető palackos vagy ömlesztett formában.
Portfólió (17)
Franciaország, Objat
...Csokoládé bonbon, amely finom fehér, fekete és tejcsokoládé válogatást tartalmaz. Ganache-ból és pralinéból készült. DDM: 4 hónap Hozzávalók: Fekete csokoládé 66%, Tejcsokoládé 38%, Fehér csokoládé 30% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeáló: repce lecitin), repce lecitin, bourbon vanília, gianduja, karamell, feuilletine (búzaliszt, növényi zsiradék (kókusz), repceolaj, antioxidáns: alfa...
Portfólió (109)
Franciaország, La Seauve Sur Semene
...Kis négyzetek, finom 48%-os étcsokoládéval töltve, lecitin nélkül. A keksz? Rizsliszt, kukoricaliszt és 5% cukor, ennyi az egész! Ideális egészséges és ízletes reggelikhez! Összetevők: 50% ÉTCSOKOLÁDÉ, fehér rizsliszt, kukoricaliszt, teljes kiőrlésű rizsliszt, nádcukor. Nyomok: Szója, Tej, Diófélék, Földimogyoró.
Portfólió (7)
Franciaország, Gennevilliers
...Domináló íz: az ananász frissessége és a kókusz egzotikus íze. Hozzávalók: Ananász 30%, Kókusz 30%, Cukor 40% Textúra: lekvár kókuszdarabokkal Fogyasztási javaslat: pirítós, péksütemények, joghurt vagy túró, sütemény.
Portfólió (9)
Franciaország, La Jaille Yvon
... receptjeibe, vagy az Ön igényei szerint átalakítható. Hozzávalók: - Francia bio szója - Víz - Természetes aromák A mi + MCÖ: - Nincs hozzáadott cukor - Nincs hozzáadott só - Nincs fitoösztrogén - Nincs kulturális vagy vallási tilalom (Halal, Kóser stb.) Méret: 0,5 kg Csomagolás: Friss Íz: Marha Extra finom: 3-5 mm Finom: 5-8 mm Közepes: 8-12 mm Nagy: 12-20 mm Nagyon nagy: 20-40 mm...
Portfólió (5)
...Parfüm Új Generáció Természetes és Felelős, ellentmondásos összetevők nélkül, a Yuka-n Jót kapott A Mademoiselle Arbel saga után a történet folytatódik a Madame ARBEL Paris c'est Chic! Madame ARBEL Paris c'est chic! egy finom, vonzó parfüm a modern és magabiztos nők számára. Tartalom: 75 ml Fejillat: Rózsa, Citrom, Fekete ribizli, Karamell Szívillat: Cukorka, Írisz, Narancsvirág Alapillat: Barna cukor, Szantálfa...
Portfólió (57)
Franciaország, Ham
... édes alkotásaidnak. Recept ötlet: Királyi virágos crème brûlée Hozzávalók: 500 ml tejszín 4 tojássárgája 80 g cukor 1 teáskanál folyékony vanília 1 evőkanál királyi virág pelyhek Referencia: AR805125 Ean13: 3760306805125...
Portfólió (127)
Franciaország, Les Pavillons-Sous-Bois
...2007-ben indított Coca-Cola Zero Cukor egy finom összetevőkombináció, amely a Coca-Cola ízét adja vissza nulla cukorral és nulla kalóriával.
Franciaország, Strasbourg
...Műszaki adatlap Termék: 100% természetes vaníliapor Betakarítás: 2020 Granulometria: nagyon finom Összetevő: Teljes, dehidratált bourbon vörös vaníliababok, nem kimerült, nem kivont és nem éretlen babok Szín: Csokoládébarna Vanillin tartalom: 1,2-1,8 % Nedvességtartalom: 5-10 % Eredet: Madagaszkár (SAVA régió) Termelő: Pontiac Vanilla Tartósítás: paraffinpapír Engedélyezett exportőr...
Portfólió (10)
Franciaország, Gemenos
... Giraudon Vitrolles-be költözik, és számos gépbe fektet be. Az alkohollal kapcsolatos tevékenységet elhagyják, és a cég a cukor kereskedelmi tevékenységét fejleszti, hogy megőrizze ügyfeleit, és ugyanazt a szolgáltatási minőséget nyújtsa nekik, amit több mint 100 éve mindig is kínált. Elérkezett a modernizáció ideje. A termékválaszték bővül, a háztartási csomagolások színesek, eredetiek és modernek lesznek, a biológiai cukrok fejlődnek, akárcsak a speciális cukrok, létrehozzuk a híres Giraudon cukorkonzervet, amely a finom élelmiszerboltok számára készült, és fejlesztünk egy weboldalt.
Franciaország, Lille
A TEREOS mezőgazdasági-ipari szövetkezet cukorrépát, nádcukrot és gabonát alakít át cukorrá, alkohollá és keményítővé. A TEREOS kockacukrot, porcukrot, kristálycukrot és extra finom cukrot, kristályosított cukrokat, kukorica- és búzakeményítőt, glükózt, mezőgazdasági alkoholt, valamint cukorrépából, búzából és nádból készült bioetanolt gyárt. A TEREOS Franciaország legnagyobb cukorgyártó...
Franciaország, Marseille
Csokoládéval bevont különlegességek (fekete, tej, nugátkrém, karamell, trüffel stb.) és díszgolyók (ezüst, arany, színes, cukor- vagy csokoládébevonatú), kis színes csokoládé szívek. Kiválasztott mandulákkal dolgozunk: Avola, francia és spanyol mandulák, amelyeket ízük eredetisége miatt választottunk ki. Ami a csokoládéval készült különlegességeinket illeti, azokat extra finom csokoládéval készítjük. A csokoládéval bevont dragéink alapanyaga 70%-os kakaóból készül. Exportáló forgalmazókat keresünk.
Portfólió (19)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play