Franciaország, Ascain
... italokat készít ősi eljárások szerint. Termékeink mindegyike tartósítószerek vagy színezékek hozzáadása nélkül készül. A Txopinondo emellett almalevet, 17° alkoholtartalmú aperitift (Sagarno pálinkából, Irouléguy vörösborból és almaléből készült), 18° alkoholtartalmú zöld almás likőrt, 18° alkoholtartalmú vadalmás ánizslikőrt, 40° alkoholtartalmú Sagarno pálinkát, almás ecetet és balzsamecetet is készít.
Portfólió (8)
Franciaország, St Medard D Eyrans
1948-ban Néracban, a Lot-et-Garonne-ban alapított LOU GASCOUN cég közel 50 éven át egyetlen termékére építette hírnevét: a híres sárga sertéshúsos pástétom dobozára, amely egy családi recept alapján készült. Kézműves módon készítjük el termékeinket, amelyek mind a Délnyugat hagyományos receptjei alapján készülnek, frissen, gondosan válogatott alapanyagokból, színezékek és tartósítószerek nélkül. Kínálatunkban megtalálható a libamáj, pástétomok, angolna matelote, az Arcachoni medence leves, lámpás hal stb.
Franciaország, Aiguilhe
Helyi és kézműves prémium konzerv gombák készítése, valamint gombapüré, amelyet ínycsiklandó boltok, élelmiszer-nagykereskedők és éttermek számára készítünk. Az erdei gombás szószok készen állnak a használatra, adalékanyagok, tartósítószerek és aromák nélkül, tiszta címkével. Termelés az Auvergne Rhône-Alpes régióban. Morzsolt gombák, vargánya, erdei gombák keveréke, faszéngombák, tejgombák, shii...
Franciaország, Pertuis
...A Saumoneraie Saint Martin-nál, ahol kézműves füstölést végzünk, tiszteletben tartjuk a nagy hagyományokat, hogy a valódi ínyencek számára bemutathassuk az autentikus lazac ízét. Minden lazacot egyedileg kezelünk, frissen (nem fagyasztva) választjuk ki, Guérande „Nature&Progrès” sóval szárazon sózzuk, majd óvatosan hideg füstöléssel füstöljük bükkfával, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Ezen kívül egy finom választékot is kínálunk füstölt és pácolt lazacokból, köztük pastis édesköménnyel, Bourbon borssal és vodka kaporral.
Franciaország, St Sulpice De Faleyrens
... részét pedig a "farines" és "pâtes" előállítására tartjuk meg. A "farines" hidegen, gránit malmokban készülnek a Tarn régióban, a malmunk francia gyártmányú, így megőrizzük a gabonafélék tápanyagait. A "pâtes" tojás, só, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül készülnek, hogy garantálják a páratlan ízt és minőséget. A legigényesebb ízlések kielégítése érdekében egy változatos termékválasztékot...
Portfólió (10)
Franciaország, Chazelles Sur Lyon
... és alapanyagokból készülnek, színezékek, tartósítószerek és aromák nélkül. Palmaolaj nélküli kenhető krémek gyártója, kakaóból. Speculoos krém, mogyorós töltelékek, cukormentes termékek cukorbetegek számára stb. Határtalan kreativitás, képzeletbeli őrület, íz kiemelése, hagyomány, mesterségbeli tudás és gyártási titkok születnek meg a pezsgő, ropogós kenhető krémekben, AOC Espelette borssal, sós vajkaramellával, speculoos krémmel és másokkal.
Franciaország, Terrasson Lavilledieu
A J.BLANC SA egy kézműves vállalat, amely libamáj, pástétomok és készételek előállításával foglalkozik. Magas színvonalú termékek, a hagyományok tiszteletben tartásával, színezékek és tartósítószerek nélkül. BIO tanúsítvány a pástétomok egy részére, valamint almás kompót. Három vegetáriánus terrine szerepel a kínálatban. Gasztronómiai csomagok készítése önkormányzatok és vállalati bizottságok számára. Export és nagy mennyiségű rendelés lehetséges.
Portfólió (1)
Franciaország, Lattes
... aszalt gyümölcsünket különlegessé teszi, az a tartósítószerek és ízfokozók teljes hiánya. Tökéletesen alkalmasak a nap bármelyik alkalomra: nassolásra, uzsonnára, aperitifként vagy ételei kiemelésére. Ezen kívül termékkínálatunk kiterjed a szárított vagy kandírozott gyümölcsökre is, tükrözve elkötelezettségünket az egészséges, kiegyensúlyozott és ízletes táplálkozás iránt. Kézműves termékeink...
Franciaország, Huelgoat
A Keltia Nevez palacsintázót 1982-ben alapították a Huelgoat-ban (Finistère középső része), egy turisztikai városban, amely híres legendás erdejéről és káoszairól. Palacsintáinkat kézműves módon, farmtejből, friss tojásokból és friss vajból készítjük, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Emellett kínálunk egy biológiai választékot búzából vagy kis tönkölybúzából. Kézműves gyártás és helyi...
Franciaország, Ars En Re
... azonnali volt! Ekkor kezdődik a Heraudeau család története. Ma már nem kevesebb mint 60 terméket, lekvárokat, gyümölcspasztákat és szirupokat készítenek kézműves módon Françoise és fia, Bertrand. A titkunk: vegyi anyagok és tartósítószerek nélküli gyártás!
Franciaország, Arcelot
... élelmiszerekre specializálódott importőrökön keresztül. Gluténmentes süteményeket is gyártunk. Termékeink színezékek és tartósítószerek nélkül készülnek. A gyártási és csomagolási folyamat HACCP tanúsítással rendelkezik.
Franciaország, Barbentane
Hét generáció óta kézműves húsipari termékeket gyártunk. Húsipari termékeinket hetente kézműves módon készítjük, hogy garantáljuk termékeink frissességét. Tartósítószerek és színezékek nélkül, ezek a termékek a régiónk ízeit kínálják. Száraz húsipari termékek: bika kolbász, tekert hasaalja.....stb. Főtt húsipari termékek: fejhús, andouillettes, caillettes, stb. Grilléink: andouillettes, kolbászok (chili, bárány mentával, bazsalikom stb.)...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play