Franciaország, Pégomas
A GAZIGNAIRE cég 1865 óta gyárt koncentrált aromás kivonatokat és természetes vagy biológiai ízeket, különös figyelmet fordítva a vanília, kakaó, kávé és tonkabab kivonatok előállítására. Több mint egy évszázada termékeink világszerte elérhetők az aromás ipar, élelmiszeripar, kozmetikai ipar vagy az összetevők forgalmazói számára, 5 kg-tól több tonnáig. Történelmileg a növényi eredetű...
Portfólió (181)
Franciaország, Boulogne Billancourt
... módon készül egyszerű és jó alapanyagokból (liszt, vaj, cukor, friss tojás, vanília, kakaó, fűszerek...), majd türelmesen és gondosan kézzel díszítik az eredeti minták alapján (3D nyomtatóval készítve). EGY ELŐSZÖR KÍNÁLT ÍNYCSIKLANDÓ TERMÉKCSALÁD MAGÁNSZEMÉLYEK ÉS VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE Ínycsiklandó dobozok szép csomagolásban, amelyeket megőrizhetünk minden ünnepre és élethelyzetre (születésnap, esküvő, születés...), trendi tematikus csomagok és üzleti ajándéknak szánt sütik, amelyek megjegyzik az ízeket és az emlékeket.
Franciaország, Damville
...1948 óta működő csokoládémester, Michel Cluizel a világ egyik ritka kakaófeldolgozója (kakaóbabok átalakítója). Kivételes csokoládékat készít műhelyeiben, Normandia déli részén, ahol 240 ember dolgozik. Michel Cluizel egyedülálló módon elkötelezett a minőség iránt, túllépve a bio csokoládékon vagy a 'tiszta kakaóvajon', garantálva minden fekete, fehér és tejcsokoládéját. A kakaóültetvények, cukornád és vanília termesztésétől kezdve a csokoládégyártás egy nagy kaland, ahol a csokoládémester tapasztalata, szakértelme és tudása játszik szerepet.