Franciaország, Revel
...Termékpalettánkon megtalálható a baromfiból készült különféle termékek, egészben vagy feldarabolva, más vállalatokkal együttműködve: •Fehér pulyka •Zsíros kacsa •Sovány kacsa •Sovány kiskacsa •Nyúl •Fürjek, galambok, tojások Ezek a partnerek már évek óta dolgoznak velünk, ugyanazon minőségi és nyomonkövetési szellemben, mindig olyan húsból, amely francia állatokból származik, amelyeket neveltek, levágtak és feldolgoztak.
Franciaország, Ibos
...A SA SALAISONS PYRENEENNES egy kivételes sonkák sózására specializálódott vállalat. A Salaisons Pyrénéennes autentikus tudást alkalmaz a kivételes sonkák és sózott húsok előállításában. Ahogyan a nagy borok esetében, ezek a sózott termékek egy minőségi "szőlőfajtából" származnak: a Délnyugat Franciaországban tanúsított fehér sertésből. A fehér sertés "szőlőfajtájából" származó termékek a "SALAISONS PYRENEENNES" márkanevén kerülnek bemutatásra.
Franciaország, Luc La Primaube
A BOUSQUET A. SARL egy családi vállalkozás, amelyet 1992-ben alapítottak, és a minőségi húsok feldolgozására és vágására specializálódott. A BOUSQUET A. SARL nem dolgozik a nagykereskedelemmel. 2010 óta bio és Label Rouge húsok forgalmazására is engedéllyel rendelkezik, és 5 megyében van jelen: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Franciaország, Manosque
A Le Séchoir des Alpes vállalat az élelmiszeripar területén tevékenykedik, pontosabban a húskészítmények és szalámik gyártásában. Hagyományos és kézműves tudásával, amely apáról fiúra szállt, a Séchoir des Alpes egy minőségi termékpalettát kínál, amely Provence minden ízét képviseli.
Franciaország, Lacaune
... régi jó ízeket tiszteletben tartják, miközben modern elemeket is hozzáadnak. A Lacaune-i felvágottkészítők hosszú családi hagyományából származó tudás Lacaune egy gyógyfürdőfalu a Haut Languedoc regionális természetvédelmi park szívében. 800 méter magasan elhelyezkedve, a tiszta és friss klíma döntő fontosságú a minőségi felvágottak és szalámik, mint például a száraz sonka, a száraz kolbász és a száraz virsli előállításához és érleléséhez. Itt, a tengeri és hegyi szelek hatására, termékeink érlelése lassan zajlik.
Franciaország, Beausoleil
... gyümölcsök színe kivételes, az íz édes és nagyon aromás, a hús lédús és rostoktól mentes. Továbbá, kínálhatunk brazil eredetű porcukrot, thaiföldi, vietnámi és indiai rizst, valamint halat a világ minden tájáról.
Franciaország, Lyon
... ellen. Céljuk, hogy hozzáférhetővé tegyék és népszerűsítsék a közép-pireneusi táj különleges termékeit, miközben felejthetetlen ízélményt nyújtanak. Kézműves hentesünk és szakácsunk, Pierre, 28 éves tapasztalattal rendelkezik, és számos elismerést nyert a hentesipar területén. Helyi alapanyagokat használ a minőségi termékek előállításához. Nagy hangsúlyt fektetünk a régió mezőgazdasági és...
Portfólió (40)
Franciaország, Poitiers
Miért válasszuk a halal hentesboltot Poitiers-ban. Az új hús minősége nehezen leírható, mivel ez egy zavaró gondolat, amelyet az ügyfelek hajlamai irányítanak. Mivel a ropogós hús egy olyan állati szövet, amely alkalmas élelmiszerként való felhasználásra, a minőségi jellemzőket különböző tényezők befolyásolják, mint például az izomszerkezet, a feldolgozott darab, az anyag állapota, a keverék...
Franciaország, Paris
...Fagyasztott termékeket is kínálunk: marhahús, halal hús, zöldségek. Minden szárazáru, Nawel's szósz, Colona szósz. További információkért kérjük, lépjen kapcsolatba az értékesítési szolgáltatással a 06 05 54 70 36 telefonszámon vagy e-mailben: contact@an-distribution.com...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play