Franciaország, Brissac Loire Aubance
...Ezüstérem Nemzetközi Kihívás Gilbert & Gaillard 2019 ÉVJÁRAT: 2017 SZŐLŐFÉLE: Chenin. TERROIR: Agyagos-homokos. BORÁSZAT ÉS ÉRLELÉS: Finom préselés nap által megérlelt szőlőkből. Érlelés tölgyfahordóban finom seprőn, hogy összetett szerkezetet nyerjünk. APPELLÁCIÓ: AOP Anjou Blanc. KOSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK: Világos arany szín, ragyogó. Sárga húsú gyümölcsök aromái, virágos, fűszeres (vanília) jegyek. Tágas íz, telt, gazdag. ÉTELBOR PÁROSÍTÁS: Szószos halak, tengeri fűszeres rákok, füstölt sonkák, sajtok. SZOLGÁLATI HŐMÉRSÉKLET: 9°C. 6 palack 75cl-es karton.
Portfólió (12)
Franciaország, L'union
... a végtermék eltarthatóságát. - A készítmények vagy Mixek, amelyek egyszerű alkalmazást és a végtermék kiváló minőségét ötvözik (béchamel mix, blini mix, stb.) - Az aromák, amelyeket a vendéglátóipari termékekhez használnak, hogy ízesítsenek vagy fokozzák az ízesítést (pizza aroma, füstölt aroma, Tex Mex, hagyma, garnéla, lazac, stb.) Mint minden más alapanyagunk esetében, laboratóriumunk készen áll, hogy meghallgassa Önt, és megfogalmazza azt a terméket, amire szüksége van.
Portfólió (12)
Franciaország, Ham
...A teljes ánizsmagokat az anethum graveolens L. növényből gyűjtik. Az ánizs egy nagyon kedvelt fűszer a konyhában, jellegzetes ánizsos ízével. Az ánizsmagok különösen ízletesek grillezett vagy füstölt halak, friss sajtok, saláták, zöldségek, húsok, papírtasakban készült ételek, szószok, sütemények, lekvárok és kompótok kísérőjeként. Az ánizsos ízük egyedi dimenziót ad ezeknek az ételeknek, és...
Portfólió (127)
Franciaország, Carquefou
...Friss, csomagolt húsáru: - Chipolata természetes X6 - Chipolata 2X2 szeletelhető - Kolbász X4 - Füstölt kolbász X2 - Frankfurti kolbász X4 - Kolbász 2X1 szeletelhető - Fehér véres hurka X2 - Fekete véres hurka X2 - Természetes szalonnadarabok - Füstölt szalonnadarabok - Csont nélküli sonka X3 szelet - Füstölt grillezhető sonka X2 szelet - Sült hús szelet - Vendée-i sonka X4 szelet - Májpástétom szelet - Vidéki pástétom szelet - Pástétom tésztában X2 - Fej pástétom szelet...
Franciaország, Besancon
...A KONYHÁBAN: A paprika sokoldalúan felhasználható a konyhában: csirke, hamburger, kebab, omlett, füstölt lazac, mindenféle nyárs, avokádóhab... A paprika elengedhetetlen fűszer a konyhában. AZ ELŐNYÖK A paprika gazdag A, C, E vitaminokban. Számos antioxidánst tartalmaz. Mérsékelt fűszerezésű ételek esetén = Tele van vitaminokkal és antioxidánsokkal.
Portfólió (28)
Franciaország, Montigny-Le-Bretonneux
...Tőkehal: Gadus morhua Füstölt hal: Pollachius virens Farkas hal: Anarhichas lupus...
Portfólió (15)
Franciaország, Lyon
...Szarvasgombás terrinénk, a tavaszi, értékes és rangos gomba, garantálja a finom és kifinomult ízélményt, mogyorós és füstölt húsos jegyekkel.
Portfólió (40)
Franciaország, Landeleau
... igazi ínycsiklandóság. Tölthetjük sonkával, sajttal, tojással, hogy teljes galette-t élvezhessünk, és a gasztronómák számára póréhagyma fondüvel, kis zöldségekkel töltve...\n\nFokhagymás és fűszeres sajttal, valamint sonkával vagy füstölt lazaccal feltekerve, lehűtve, majd kis karikákra vágva tökéletesen illenek az aperitifekhez.\n\nA serpenyő átmérőjének megfelelően (kb. 27 cm) lett megtervezve.\n\nA csomagban védőatmoszférában, oxigénelnyelővel van tartva: ez késlelteti a galette természetes oxidációját, amíg a csomag zárva van."}...
Portfólió (3)
Franciaország, Saint Lambert De La Potherie
... alkalmazható, ez a sonkás szeletelő több vágási méretet kínál. A szíjhajtásos rendszerének és élező kövének köszönhetően ez a sonkás szeletelő megkönnyíti a munkát, és időt takarít meg. Ezzel a 195 mm átmérőjű professzionális sonkás szeletelővel nyers sonkát, főtt sonkát, füstölt szalonnát, kolbászt, chorizót vághat, de sajtot nem. Kés: ø195 mm Vágási hossz: 190 mm Vágási magasság: 130 mm Vágási vastagság: 0,2 - 12 mm Teljesítmény: 150 W / 230 V Méretek: H425 x Sz370 x M340 mm Súly: 11,10 kg...
Portfólió (188)
Franciaország, Rungis Cedex
... - stb. Rizst, fűszereket, búzadarát, keményítőt stb. is kínálunk. Fagyasztott termékek, mint például: 2022 óta fagyasztott termékeket is kínálunk, mint például: - Tilápia - Kapitányhal - Füstölt csirke - Édes csirke - Barracuda - Chinchard stb....
Egyéb termékek
PLANTAIN
BANÁN PLANTAIN
Portfólió (1)
Franciaország, Vendin Le Vieil
... megfelelő csomagolásokat használnak. A füstölt heringfilék, a füstölt makrélák, a rollmopsok, valamint néhány kenhető termékünk már közel egy évtizede viseli az „Arany Íz” címkét. Jelenleg a gyártóhelyünk 3000 négyzetméteren terül el, körülbelül 60 szakképzett munkatárssal, és évente kicsit több mint 3000 tonna készterméket dolgoz fel modern, a legújabb élelmiszeripari technológiáknak megfelelő és élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő létesítményekben. Ezen kívül különböző szervezetek által tanúsítottak vagyunk, többek között az IFS, amely egy audit referencia.
Portfólió (1)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
Egy termékcsalád, amely a hegyi húsáruk legpontosabb hagyományait követi. A legjobb húsrészekből készült Grande Tradition termékcsaládunk a Batistou mesterségbeli tudásának esszenciája. A SONKÁK Sonkáink kizárólag szigorúan válogatott francia sertésekből készülnek, és a kerek vágású, úgynevezett "Parma" stílusra építenek. Mérsékelten sózottak és kézzel dörzsölt sóval, majd lassan szárítják, tisz...
Portfólió (2)
Franciaország, Wissous
A feldolgozó laboratóriumunk, amely Île-de-France-ban található, a tengeri termékek előkészítésére és feldolgozására specializálódott. Szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk, a filézéstől a porciózásig, beleértve az olyan feldolgozott termékek előkészítését is, mint a füstölt lazac és más egyedi specialitások. Modern, egészségügyi előírásoknak megfelelő létesítményeink garantálják az optimális...
Franciaország, Objat
...gesztenyés és májas pástétomok. - Készételek: kacsamájjal töltött paupiette, májjal töltött káposzta, kucsmagombás kacsasült, kacsakonfit, libakonfit, főtt kucsmagomba. - Helyi pástétomok: corréziai pástétom, szilvás és májas pástétom, erdei terrine, 2 olívás és májas terrine. - Füstölt kacsamellek, kacsaszárnyak és libaszárnyak, saláta válogatás. - Ajándékcsomagok és testreszabott üzleti ajándékok. - Konzerv készítése az Ön receptje szerint, egyedi címkézéssel.
Portfólió (7)
Franciaország, Foulain
... füstölt elválasztók, NIMP 15 szabvány szerint. A penész és a kékedés problémájának elkerülése érdekében termékeinket mesterségesen szárítjuk, legfeljebb 18%-os átlagos nedvességtartalommal, ami megfelel az élelmiszeripari és egyéb iparágak export szállítási követelményeinek. Ezen kívül fűrészelést is kínálunk építőipari felhasználásra Douglas fából (burkolatok). Tanúsítványaink: ISO 9001, ISO 14001, EPAL, NIMP 15 és PEFC. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információkért vagy egyedi igényekkel kapcsolatban. Tevékenységünket Franciaország egész területén és külföldön is végezzük.
Portfólió (21)
Franciaország, Thérouldeville
1982 óta a CORNIC-NOVAMER cég a fagyasztott tengeri termékek beszerzésére specializálódott. A CORNIC-NOVAMER az alábbi fajok forgalmazását kínálja: – Fésűs kagyló – Tőkehal – Tőkehal (Colin Lieu) – Kagyló – Lazac – Merlu (tengeri sügér) – Füstölt tőkehal A vállalat a minőségellenőrzési, csomagolási és tárolási műveletek integrálása mellett döntött, hogy javítsa a termékek minőségét. A termékek...
Portfólió (6)
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Franciaország, Nonancourt
A minőségi szolgáltatás és a kényelmes otthoni vásárlás biztosítása érdekében a Divine Kon7ept egy új koncepciót valósít meg, amely lehetővé teszi, hogy afrikai piacot vásároljon, és a rendelését otthonában, vagy egy Önnek megfelelő címre kapja meg. Zöldségektől kezdve a különféle kukoricalisztekig, az attiékén át, a fagyasztott halakig: kapitány, tilápia, makréla és füstölt fűszerezett csirkék. Ezen kívül egzotikus gyümölcsleveket és infúzióként fogyasztható növényeket is kínálunk.
Franciaország, Hagetmau
A LE GRENIER DES GASTRONOMES egy Landaise vállalat, amely a kacsahús előállítására és forgalmazására specializálódott. A modern termelőhely rendelkezik európai engedéllyel és a Délnyugat kacsamájas tanúsítvánnyal. Így a LE GRENIER DES GASTRONOMES nyers kacsamájat, kacsamell filét, szárított és füstölt kacsamellet, kacsakonfitot, kacsazsírt, félig főtt kacsamájat és konzerv kacsamájat állít elő. A LE GRENIER DES GASTRONOMES elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon.
Franciaország, Saint-Berthevin
...Az FCV egy francia élelmiszerkereskedelmi vállalat, amely a francia fagyasztott és friss baromfi exportjára specializálódott. A Franciaország nyugati részén, Laval városának közelében található Mayenne megyében helyezkedünk el. Jelenleg körülbelül tizenöt országba exportálunk. Saját védett márkánk van: "Marquis de France". Fagyasztott / friss / halal / füstölt termékeink közé tartozik: - Csirke...
Franciaország, Boulogne Sur Mer
... szállítmányozási partnereink által. Ügyfeleink igényeit mindenekelőtt szem előtt tartva, tudjuk, hogy a lehető legjobb választ tudjuk adni, így optimalizálva az ügyfélélményt és fenntartva tartós üzleti kapcsolatainkat. Kivételes földrajzi elhelyezkedésünk lehetővé teszi számunkra, hogy széles választékot kínáljunk, mint például füstölt hal, fagyasztott hal és feldolgozott termékek, ezzel egyedi...
Franciaország, Pertuis
...A Saumoneraie Saint Martin-nál, ahol kézműves füstölést végzünk, tiszteletben tartjuk a nagy hagyományokat, hogy a valódi ínyencek számára bemutathassuk az autentikus lazac ízét. Minden lazacot egyedileg kezelünk, frissen (nem fagyasztva) választjuk ki, Guérande „Nature&Progrès” sóval szárazon sózzuk, majd óvatosan hideg füstöléssel füstöljük bükkfával, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Ezen kívül egy finom választékot is kínálunk füstölt és pácolt lazacokból, köztük pastis édesköménnyel, Bourbon borssal és vodka kaporral.
Franciaország, Rungis
...búzadarát, keményítőt, chikwangue-t, bobolo-t stb. 2022 óta fagyasztott termékeket is kínálunk, mint például: - Tilápia - Kapitányhal - Füstölt csirke - Lágy csirke - Barracuda - Chinchard - Samosa levél - Nems - stb. Napi érkezésekkel garantáljuk a friss termékeket az év minden napján ügyfeleink számára.
Egyéb termékek
Okra
Okra
Portfólió (2)
Franciaország, LE THILLAY
A FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES társaságot 1992-ben alapították, és kelet-európai élelmiszereket gyárt és importál. Az ősi hagyományos felvágottakra specializálódtunk, vegyi anyagok nélkül, valamint tésztalapok (kore-yufka) készítésére, ami a réteslap egyik fajtája. A FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES emellett mindenféle élelmiszert importál és forgalmaz a Balkán országokból: Minas kávé, ajvar, lutenica, savanyú káposzta, grillezett paprika, Vegeta, Argeta… Csirke szalámi, marhahús kolbász, füstölt sertésszűz, füstölt marhahús, levesek, sajtok, feta, különféle kekszek…...
Franciaország, Lorient
...Az ARGIS GALAC'SEA tengeri termékeket kínál, egészben vagy feldolgozva, fagyasztva, mint például halak, rákfélék, puhatestűek, kagylók, füstölt halak, fejlesztők, békák és főtt hal kockák.
Franciaország, Carentan
...A William & James Társaság Carentanban, Normandiában található. Főként prémium minőségű lazac és pisztráng füstölésére specializálódtak. A teljes halaktól kezdve a füstölt lazac csomagolásáig több nap telik el, amely alatt szigorú válogatás történik, majd következik a száraz sózás, ezt követi az alacsony hőmérsékleten történő füstölés, végül pedig a vékony szeletek késsel való felvágása. Ezek a különböző lépések biztosítják a William & James termékek minőségét, amely kézműves tudásra (Mester Kézműves Címke), frissességre és a nyersanyagok minőségére épül.
Franciaország, La Seyne Sur Mer
A Le Fumoir de Provence, családi vállalkozás már 2 generáció óta. Füstölt halakat állítunk elő, színezékek, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Széles választék friss és füstölt halakból. (tonhal, lazac, kardhal, pisztráng, bottarga, tőkehal, garnélarák, osztriga, kagyló, fekete tőkehal, füstölt tőkehal, tintahal, mediterrán sügér, mediterrán dorádó, tengeri sügér, és még sok más ... )...
Franciaország, La Courneuve
Mi a 100%-ban afrikai élelmiszerek nagykereskedelmére specializálódtunk. Termékkínálatunk olyan termékekből áll, mint: egzotikus gyümölcsök és zöldségek, fagyasztott halak (barracuda minden méretben, szenegáli kapitány, tengeri sügér filék, tilápia, vörös sügér, chinchard, makréla, karangue, ombrine kapitány, garba tonhal, kandratikie kapitány, és még sok más), füstölt húsok és halak, attiéké...
Franciaország, Paris
...Termékeinket az egész Európába szállítjuk, minimum 500 kg rendelési mennyiséggel. PAGRE ROUGET SOLE MÉROU CREVETTE SAINT-PIERRE CALAMAR RASCASSE VIVANNEAU CAPITAINE stb... Az IGLOO TECHNOLOGIE egy 100%-ban francia vállalat, amely Szenegálban tevékenykedik a tengeri termékek exportjában az "IGLOO FISH" leányvállalatán keresztül (Engedélyszám: 003/01/C), legyen szó friss, fagyasztott, füstölt vagy...
Franciaország, Paris
A LE COMPTOIR ALLEMAND Francia legnagyobb német termékplatformja, amely számos prémium német márkát képvisel. Mézeskalács, füstölt szalonna vagy német whisky... Minden megtalálható nálunk, több mint 10 000 termékből álló katalógussal és egy logisztikai központtal Párizs északi részén. Csapatunk folyamatosan készen áll, hogy egyedi és Franciaországban nem kapható termékeket kínáljon Önnek. Küldetésünk, hogy egy darabot Németországból hozzunk el Franciaországba. Fedezze fel termékeink válogatását közvetlen online értékesítési platformunkon: www.lecomptoirallemand.com.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play