Franciaország, Lys Haut Layon
...Egy 100% Sauvignon blanc, 100% érzések és 100% élvezetek, ez a legjobban összefoglalja ezt az egyfajta bort. A 10 órás héjon áztatásnak köszönhetően ez a bor egy ízekkel teli robbanás, mind az orrban, mind a szájban, ahol a szép térfogata csak a frissességével és a savanykás jegyekkel versenyez a lecsengésben. A aperitifként önállóan is megállja a helyét, de ideális társa a tengeri ételeknek, az osztrigáknak és a grillezett halaknak. Tiszta boldogság megosztani.
Portfólió (43)
Franciaország, Lalinde
...Az Ooni Karu 16 pizza sütő fát, faszenet vagy gázt használ. Ez lehetővé teszi, hogy szabadtéren hatalmas pizzákat készítsen, de akár sült húst, grillezett zöldségeket vagy friss kenyeret is. A fával vagy faszénnel való sütés füstös ízt ad az ételeknek. Kontroll: A propán gázellátás az Ooni Karu 16 gázégővel nagyobb hőmérséklet-szabályozást és jobb állandóságot biztosít. Rugalmasság: Bármikor válthat üzemanyagot az igényei szerint! A gáz a kényelemért, míg a fa/faszén a füstös ízért az ételeknek. Súly: 40 kg...
Portfólió (50)
Franciaország, Brunoy
...Szárított gyömbér vagy porított gyömbér formájában elérhető, ez a fűszer tökéletesen kiegészíti a halételeket, és ugyanolyan mértékben feldobja a húsok vagy grillezett ételek elkészítését. Fedezze fel 100%-ban természetes gyömbérünket, légmentesen zárható tasakokban: A gyömbér egy trópusi országokban növő növény. Madagaszkáron az ország keleti részén termesztik. A kurkumához hasonló családból...
Portfólió (11)
Franciaország, Perpignan Cedex
...A sárgarépa, más néven „szamárbors” vagy „babfű”, régóta használják a bors helyettesítésére és az ételek ízesítésére. Valószínűleg Ázsiából származik, és különösen a mediterrán éghajlatot kedveli. Kiválóan illik a grillezett ételekhez, emellett terápiás és fűszeres célokra is használják. A sárgarépa erős antioxidánsokat tartalmaz, mint például a magnéziumot és a mangánt. Emellett emésztést segítő és relaxáló hatásai is vannak.
Portfólió (30)
Franciaország, Arles
...Guintrand Konzerv Tálalja a hideg paradicsomos sült cukkinit nyáron a grillezett ételek mellé. Tálalhatja melegen vagy felmelegítve is, az ízlése vagy az évszak szerint, hagyományos sütőben vagy mikróban, hogy főételként szolgálhassa fel. Hozzávalók: cukkini (58%), paradicsom (25%), ...
Portfólió (142)
Franciaország, Rouvres Les Vignes
... gazdag ízvilág kerekít, anélkül, hogy túlzottan boros lenne, miközben a végén megőrzi a frissességét. Cuvée-nk tökéletesen kíséri a fehér húsokat és a grillezett ételeket. Ezen kívül harmonikusan kiegészíti a mandulás lazacot vagy a sole-t armorikai szósszal. A kecskesajtok is hűséges társai lesznek. Végül a Claude PERRARD Brut Rosé pezsgő felerősíti a piros gyümölcsökből készült desszertjeit.
Portfólió (4)
Franciaország, Saint Ouen L'aumône
...Imádni fogja a gyümölcsös koktéljait, amelyek passiógyümölcsből készülnek! A passiógyümölcs, más néven gránátalma, egy tojás méretű trópusi bogyó. Illatos húsa számos kis fekete magot tartalmaz, amelyek kiváló rostforrást jelentenek. Salátában papayával, mangóval és ananásszal érdemes fogyasztani. A pavlova néven ismert desszertben is jól párosítható habcsókkal. Sós változatban pedig tökéletesen illik a grillezett halhoz.
Portfólió (26)
Franciaország, Saint-Etienne
A CENTRALE D, amely Saint-Étienne-ben található, élelmiszer-nagykereskedés szakemberek és magánszemélyek számára. A CENTRALE D széles választékot kínál élelmiszerekből és csomagolóanyagokból, mind a szakemberek, mind a magánszemélyek számára. A CENTRALE D-nél egy teljes élelmiszertermék választékot talál: - az Espaces Frais-ban: sajtok, tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek, húsok és halak, felvá...
Portfólió (187)
Franciaország, Levallois Perret
...A nigella egy nagyon kicsi, intenzív fekete színű és szagtalan mag. Nigella magok felhasználása a konyhában: A nigella magokat egészben vagy összetörve szórják az ételre a főzés végén, hogy ízesítsenek sült zöldségeket, halat, grillezett húst vagy rizst. Tökéletesek hideg szószok, mint például majonéz vagy joghurtos szósz kiemelésére is. A nigella magok jótékony hatásai: Emésztést segítő, szélhajtó, görcsoldó, féregűző…...
Portfólió (28)
Franciaország, Paris
...Hmiss vagy Mechouia, egy algériai saláta grillezett paprikából, hámozva és olívaolajban paradicsommal és fokhagymával megpirítva. Nagyon egyszerű, gyors és különösen ízletes előétel.
Portfólió (20)
Franciaország, Laure-Minervois
...Grenache, Syrah és Carignan keveréke. Teljes testű vörösbor, gazdag tanninokkal, amelyek bevonják a lecsengést. Egy bor, amely csodálatosan illik a grillezett zöldségeihez és húsaihoz.
Portfólió (11)
Franciaország, Ham
... frissítő érintést kölcsönöz nekik. Receptötlet: Grillezett Lazac Ánizzsal Hozzávalók: 4 szelet lazac 2 evőkanál ánizsmag 1 citrom leve Só és bors ízlés szerint 2 evőkanál olívaolaj Referencia: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portfólió (127)
Franciaország, Passa
...60% Carignan 30% Syrah 10% Grenache Noir Ez a bor, amely carignanból, syrahból és grenache noirból készült, optimális érettségű szőlőkből származik, régi szőlőültetvényekből, agyagos-homokos talajon, az Albères lábánál és a Canigou csúcsánál. Illatában piros gyümölcsök, mint a fekete ribizli és a ribizli aromái érezhetők. Ízében egy lágy, friss, gyümölcsös és ízletes bor. Az aperitif mellett, grillezett ételekhez, baráti étkezésekhez vagy gyors falatokhoz is kiválóan illik. Tanúsítvány: bio...
Portfólió (14)
Franciaország, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natúr vagy fűszeres 55 vagy 90g, merguez marha-juh 55 vagy 90g, hús, töltelék, grillezhető chorizo, stb. A kreatív kolbászválaszték a muscadet, a curé nantais és burgonya, grillezett zöldségek, grillezett hagymák, Espelette bors, Chistorra, baszk stílusú... kolbászokat és chipolatasokat is kínál. Elérhető az önkiszolgáló részlegen, védőatmoszférában, fix súlyban vagy a hagyományos részlegen, a kolbászok kizárólag természetes bélbe vannak töltve. Van egy "Porc Bio du centre" választék is 55g chipolatasban és 125g kolbászban.
Franciaország, Saint Cannat
...körülbelül 16-18°C-on. KÓSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK Kellemes világos rózsaszín szín, friss gyümölcsös íz. Finom és elegáns a szájban, jó évjárat. Gasztronómiai bor. Különösen élvezni fogja Bandol rosé borunkat halételekhez, grillezett húsokhoz, bouillabaisse-hez, szárnyasokhoz… Vagy aperitifként. Körülbelül 13°C-on tálalva...
Portfólió (46)
Franciaország, Brive La Gaillarde
...A 'gasztronómiai' élményhez elengedhetetlen, a vargányamalom! Ideális rizshez, szószokhoz, grillezett ételekhez, levesekhez... 100% extra vargánya. Üveg 30 g. Minőségmegőrzési idő 18 hónap.
Portfólió (71)
Franciaország, Besancon
...A KONYHÁBAN: Fokozza a grillezett ételek és a barbecue illatát, ízét és zamatát. Ez egy fűszerkeverék, amely kiemeli a húsok ízét és finom füstös aromát ad nekik. A JÓTÉKONY HATÁSOK A grillezett és marinált ételek a mi grillező keverékeinkkel jótékony hatást gyakorolnak, és serkentik... Elbűvölik az ízlelőbimbóit.
Portfólió (28)
Franciaország, Cournonterrale
... hideg préselésével nyernek, és friss citrommal (5%) dúsítanak. A citromokat ugyanazon a földön termesztik, ahol a Picholine olívák nőnek. Egy kulináris készítmény, amely savanykás ízt ad a grillezett ételeknek, salátáknak és a Földközi-tenger napfényes fogásainak.
Portfólió (10)
Franciaország, Fouquereuil
...A nyers makadámia diók igazi ínycsiklandóságot jelentenek a diókedvelők számára! A nyers makadámia dió egyedi és krémes íze páratlan. Ezek a ropogós kis srácok tökéletesek nassolásra, sütésre vagy sós ételekhez, mint például a grillezett mahi mahi. A makadámia diók emellett tele vannak rostokkal és szívbarát egyszeresen telítetlen zsírokkal.
Portfólió (10)
Franciaország, Brue Auriac
... gyümölcsök (körte, fehér őszibarack) jegyeit kölcsönöz neki, míg a Syrah és a Rolle szép kerekítést adnak, gazdagítva az aromás palettát édes piros gyümölcsök jegyeivel. Étel-ital párosítások Az ŒnoFil cuvée tökéletesen kiegészíti az aperitifjeit, vagy ízletesen kíséri a grillezett ételeket, pizzákat, felvágott tányérokat vagy egyéb tapasokat. Szerviz: 8-10°C Tartósítás: Fogyasztandó 2 éven belül Különlegesség: Az ŒnoFil cuvée neve egy szójáték, amely a jó borok kedvelőjét (Œnophile) és a cuvée alkotóját, Benoit FIL-t kapcsolja össze.
Portfólió (7)
Franciaország, Saint Christol De Rodières
...Hozzávalók: - Mustármag * - Ecet * - Finomítatlan só - 2,5 % Espelette borspor - Víz - *Biológiai gazdálkodásból származó termékek Felhasználási tanácsok: Ez az Espelette borssal készült mustár ideális a szószok és öntetek ízesítésére. Tökéletesen fűszerezi a húsokat és a halakat. Kenje meg a grillezett ételeket, sült húsokat és bárányt, hogy megőrizze azok szaftosságát. Ez a termék 100 g és 200 g-os üvegben is kapható.
Portfólió (132)
Franciaország, Landerneau
1978-ban alapították, és a Triskalia mezőgazdasági szövetkezet leányvállalata, a Gelagri jelentős szereplője az európai fagyasztott zöldségek és feldolgozott termékek piacának. A szektor iránti szakértelmünkre és csapatunk tudására támaszkodva Franciaországban és Spanyolországban az agroökológia vezetőjeként pozicionáljuk magunkat. -Fagyasztott zöldségek és fagyasztott készételek - Nyers fagyaszt...
Franciaország, Mazerolles
... széles választékát kínáljuk, amelyek a természet minden jótékony hatását magukban hordozzák: - bio aromás növények, amelyek frissességet adnak salátáknak, és kiemelik a grillezett ételek vagy különféle ételek ízét - bio gyógynövények, amelyek hagyományos gyógyteákká vagy ízletes infúziókká alakíthatók - táplálékkiegészítők, amelyeket a saját területeinken termesztett növényekből készítünk Tanúsítványaink: - ECOCERT - LABEL EUROPEEN Partnereinknek lehetőséget kínálunk, hogy fehér címkés termékeket gyártsanak, és rendelkezésükre bocsátjuk tudásunkat, hogy megvalósíthassák projektjeiket.
Portfólió (72)
Franciaország, Armentières
... zöldségtermelőket (északról és délről) keres meg, és blansírozott, grillezett, előfőzött, félig dehidratált vagy fagyasztott befőtt zöldségeket biztosít. Emellett gyümölcsöket, gyümölcspüréket, feldolgozott befőtt gyümölcsöket, párizsi gombát és erdei gombákat, fűszernövényeket, burgonyát és fagyasztott származékokat is kínál.
Franciaország, LE THILLAY
A FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES társaságot 1992-ben alapították, és kelet-európai élelmiszereket gyárt és importál. Az ősi hagyományos felvágottakra specializálódtunk, vegyi anyagok nélkül, valamint tésztalapok (kore-yufka) készítésére, ami a réteslap egyik fajtája. A FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES emellett mindenféle élelmiszert importál és forgalmaz a Balkán országokból: Minas kávé, ajvar, lutenica, savanyú káposzta, grillezett paprika, Vegeta, Argeta… Csirke szalámi, marhahús kolbász, füstölt sertésszűz, füstölt marhahús, levesek, sajtok, feta, különféle kekszek…...
Franciaország, Chateau Thierry
Chilipasta, kreol szószok, fűszerek és pikiz gyártói vagyunk, tartósítószerek nélkül. Termékeink tiszteletben tartják a kreol kézművességet. Termékeink nagyon jól illenek a grillezett ételekhez, szendvicsekhez stb.
Franciaország, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: baromfi- és vadkereskedő Rungisban. Vad: szarvas, őz, vaddisznó és dámszarvas. Kisvad: réce, mezei nyúl, fácán. Specialitások: szószos baromfi, grillezett baromfi, tanyasi baromfik és Label Rouge vágások, tanyasi csirkék Franciaország minden tájáról, pulykák, kacsamell, kiskacsák, galambok, sült (sült grillezve és sült főzve). Az EUROVOLAILLES-nál a malac és annak vágása is...
Portfólió (24)
Franciaország, Vierzon
... pályaudvarhoz *** (5 perc) Kiváló elhelyezkedésünk mellett az Arche Hotel légkondicionált szobákat kínál, amelyek felszereltsége: LED síkképernyős televízió, ingyenes WIFI internet-hozzáférés, kényelmes takarók minden szobában. , Mozgáskorlátozottak számára is hozzáférhető szobák. Háziállatok engedélyezettek. Ingyenes, fedett, zárt és őrzött garázs. Az étterem csak este nyitva áll vendégeink számára. Grillezett ételeink vagy halaink vulkáni köveken készülnek. Töltsön el egy kellemes időt éttermünkben, a "La Grilladine"-ban, amely este nyitva tart, kivéve vasárnap. Hagyományos konyha.
Franciaország, Olonne Sur Mer
...limousin marha, limousin borjú, francia sertés, bárány, ló és Challans-i baromfi. Az étlap és a menük a szezonok ritmusában változnak. A catering helyi termelőkkel dolgozik együtt, és friss alapanyagokból készít hagyományos ételeket. Választhat többféle húscsomag közül (marha, borjú, sertés, baromfi és vegyes), büfé (zöldségek, saláták, tabbouleh, pástétom/rillette, felvágottak válogatása, köretek, többféle hús és sajttál), valamint több meleg étel, grillezett ételek és köretek közül.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play