...Gyümölcsök összes mennyisége: Készítve 55 g gyümölccsel 100 g késztermékhez. Hozzávalók és allergének: Eper, cseresznye, szeletelt mandula, cukor, citromlé, zselésítő: almapektin. Átlagos tápérték 100 g-ra Energia 992/234 kJ kcal Zsírok < 0.5 g Amelyből telített zsírsavak < 0.1 g Szénhidrát 56 g Amelyből cukrok 54 g Fehérjék 0.9 g Só 0.01 g A "Tavaszi Kosár" málna és áfonya lekvár egy ízletes...
Portfólió (46)
Franciaország, Puyricard
...4 gyümölcsös piros lekvár nádcukorral A Confit de Provence extra lekvárjai, amelyek üstben készülnek, szigorúan válogatott gyümölcsökből készülnek, lehetőleg eredetvédett gyümölcsökkel. Biogazdálkodásból származó nádcukorral édesítve, lekvárjaink garantáltan mentesek mindenféle tartósítószertől és színezéktől (a hatályos jogszabályoknak megfelelően), és gyártási folyamataink, amelyek több...
Portfólió (48)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók 62,5% piros gyümölcs (ribizli, fekete ribizli, szeder, áfonya, málna, savanyú cseresznye), 0,12% nepeta, cukor, pektin, citrom, víz. Súly 210g Referencia: CONFFROUNEP...
Portfólió (97)
Franciaország, Gennevilliers
... megfelelően. Hozzávalók: Bissap 50%, cukor 45%, víz 5% Domináló íz: Enyhén savanykás, vadáfonyás íz Textúra: darabos lekvár Fogyasztási javaslat: kenyérre, péksüteményekhez, joghurthoz vagy túróhoz, süteményekhez.
Portfólió (9)
Franciaország, Gennevilliers
... testet. A hibiszkuszvirág számos antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, amelyek mélyrehatóan hatnak a bőrre, az emésztésre és a bélmozgásra. A szegfűszeg mélyen méregtelenít, míg a fahéj erősíti az immunrendszert. Édesen vagy sósan, ez a zselé tökéletes kísérője minden étkezésnek. Reggelire vagy desszertként tálalva csodálatosan illik a palacsintákhoz, joghurtokhoz és más kenyerekhez. Ételek díszítésére használva, a fűszeres piros gyümölcs íze tökéletesen harmonizál a húsokkal. Tartalom: 260 ml...
Portfólió (27)
Franciaország, Vienne
... különböző érettségi fokokon szüretelik. A piros borsot érett állapotban szüretelik, majd természetesen szárítják és oxidálják, végül kézzel válogatják. Nettó súly: 100 gr Hozzávalók: kampoti piros bors Botanikai faj: Piper nigrum Szüretelési időszak: Február - április...
Portfólió (50)
Franciaország, Nousty
...hagyományos pireneusi kézműves lekvár A felhasznált fajta a Roussillon piros barack, amely gazdag A-vitaminban, foszforban, magnéziumban és béta-karotinban. A reggeli klasszikusa, de élvezheti desszertjei tetején is, vagy egy régi Cantal sajttal párosítva! Tiszta gyümölcsökből készült természetes termékek Az egészséges táplálkozás lelkes támogatóiként termékeink természetesek, tartósítószerek...
Portfólió (4)
Franciaország, Arles
Franciaország, Noyers Sur Jabron
...málna-, szeder-, áfonya-, fekete ribizli-, keserű narancs lekvár és zselé,... Sáfrányos lekvárok: körte, sárgabarack, mirabella, Virágzselé: bodza, akác, pitypang virágok...
Portfólió (2)
Franciaország, Biguglia
A korzikai származású Jean-Michel Querci séf a kreációin keresztül szeretné megosztani szigetén található termékek iránti szeretetét. A Brocciu (friss korzikai sajt) alapú lekvár feltalálójaként a séf egy kulináris utazásra hív minket gyökereihez. Az "O Mà" termékcsalád nagyon változatos, a édes élvezetektől (lekvárok, kenhető krémek, ízesített cukrok, sütemények) a sós élvezetekig (előételek, szó...
Portfólió (68)
Franciaország, Camphin En Carembault
...hogy ízletes, szárított magokat adjunk hozzá. Ehhez egy ízletes fekete ribizli jegy is társul, és megkapja a fehér teát piros gyümölcsös ízekkel, tele ízzel, amely csak arra vár, hogy élvezze. Stílus: 60g-os csomag Áztatási idő: 3 perc Áztatási hőmérséklet: 80°C/175°F Fogyasztás: Forrón vagy Jéghidegen...
Portfólió (47)
Franciaország, Faverolles-Sur-Cher
... Minimális eltarthatósági idő 2 év Piros gyümölcslekvár 240 g Lekvárjainkat kézműves módon készítjük a LoiretCher-i FaverollessurCher-i műhelyünkben. Gyümölcseinket pedig mindig helyben vásároljuk, amikor csak lehetséges. Az eper Sologne-ból származik. A feketebogyót Soingban szedjük Sologne-ban. Aztán augusztus végén és szeptember elején érkeznek a MontprèsChambord-i almák és körték. Végül a szilvák és a rebarbara Saint Aignan sur Cher-ből.
Portfólió (28)
Franciaország, Saumur
...GUIGNOLET d'ANJOU, saumuroi levesek, szőlőből készült őszibarackkrémek, piros gyümölcskrémek, grapefruitkrémek, ORIGINAL COMBIER triple sec, ROYAL COMBIER. Piros gyümölcsszirupok, diószirupok, fűszerek és gyógynövények, citrusfélék szirupjai, egzotikus szirupok, frissítő szirupok gyártója. Bio pálinka és bio szirupok gyártója. Karamellás kenhető krém, hagyma lekvár, narancs lekvárok. A párlat látogatása áprilistól októberig. Figyelem, az alkoholfogyasztás veszélyes az egészségre.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play