Franciaország, Boulogne-Sur-Mer
...Nagyon egyszerűen használható, félipari, egypályás automatikus hámozógép, versenyképes áron. Görgős talapzatra van helyezve, és opcionálisan kivehető kimeneti szalaggal kínálják. Kifejezetten a kemény húsú halak, mint a pisztráng vagy a lazac hámozására tervezték, friss (víz) és füstölt (levegő) filéket egyaránt képes hámozni. A V1258 lépcsőzetes vastagságállító rendszerrel rendelkezik. Kicsi...
Portfólió (48)
Franciaország, Paris
... Kg 20-30 Kg 30-50 Kg 50 Kg és + A la carte: Hal Elemzési összetevők: Fehérjék 75%, zsírok 3,6% + omega 3 & 6 0,44%, nedvesség 6,8%, nyers hamu 13% Összetétel: 100% pisztráng Rágási szint: 1. szint - Kicsi rágcsáló 2. szint - Energikus rágó...
Portfólió (115)
Franciaország, Les Eyzies De Tayac
... jellemzőkkel bír, különösen Omega 3-ban, miközben finomabb és árnyaltabb ízt kínál. Ez a termék kockákra vágva vagy az Ön kívánságai szerint használható, például bliniken, salátában, vagy egyszerűen csak citromlével és kaporral. (két nettó súlyban kapható: 100g vagy 200g) DLC: 3 hét a csomagolás után. Referencia: PTTRUFTSA100 Összetevők: Pisztrángfilé, Só Tenyésztés: Dordogne-i pisztráng Faj: szivárványos pisztráng (Oncorhynchus mykiss) Tartósítás: 3 hét a csomagolás után, hűtőben 0-4°C között Súly: 200g...
Portfólió (18)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 20 éve specializálódott biológiai fagyasztott termékek forgalmazására a szakemberek számára. Az AQUIBIO márkánk ma már elismert és népszerű a bioboltok, a közétkeztetés és az átalakítók körében. Az AQUABON márkánk minden igényt kielégít a vadon élő halak és rákfélék terén, de nem biológiai minőségben. Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 400 biológiai fagyasztott termék ...
Portfólió (184)
Franciaország, Malataverne
...A legenda szerint a föníciai hajók, amelyeket a „Tengeri Szellő” rendszeres szele fuvarozott, a Kr.e. 6. században partra szálltak a Földközi-tenger partján. Magukkal hozták a szőlőtermesztés és a borászat tudományát. Étel-ital párosítási tanácsok Baráti összejövetelekhez, grillezésekhez és nagy nyári salátákhoz. Ez a fehérbor tökéletesen illik a halételekhez, mint például a nyelvhal filé vagy a mandulás pisztráng. Szervírozási hőmérséklet 2° 6° Dekantálni Nem...
Portfólió (188)
Franciaország, Paris
... (Pogonias Cromis) Piros sügér (Pagrus Pagrus) Tengeri pisztráng (Cynoscion Striatus) Illex tintahal (Illex Argentinus) Argentin vörös garnélarák (Pleoticus Muelleri) Atlanti makréla (Scomber Scombrus) Csendes-óceáni makréla (Scomber Japonicus) Ló makréla (Trachurus Trachurus) És még sok más faj, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni egyik szakértőnkkel. Csak teljes hűtőkonténerekkel...
Portfólió (4)
Franciaország, Roquefort
35 éve alapított AQUALANDE az európai akvakultúra vezetője. A vállalat az akvakultúra ágazatának minden tevékenységében fejlődött. Három dinamikus területen bővült: a kiválasztás és szaporítás, a pisztrángtenyésztés, valamint a pisztráng feldolgozása. Az AQUALANDE csoport elkötelezett a fenntartható és felelős akvakultúra iránt a természetes környezetben.
Franciaország, Vic En Bigorre
A TRANSPORTS VEZO csoport 1970 óta az állati táplálás szállítására specializálódott. Az vállalat granulátumokat, liszteket, morzsákat és nyersanyagokat (búza, árpa, kukorica, szója) szállít. Tevékenysége kiterjed a baromfi, sertés, szarvasmarha, juh, kecske, ló, pisztráng stb. tenyésztésére. A csoport az állati táplálást az egész nyugati Franciaország területén szállítja. A minőség garanciájaként a vállalat HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik.
Franciaország, Descartes
A Loire-völgy kastélyainak szívében, Touraine-ben található Moulin du Couvent egyedi igények szerint nyers halakat alakít át füstölt termékekké: lazac, Loire-i angolna, füstölt tőkehal, laposhal, kardhal, tonhal, marlin, tőkehal ikra, tokhal, pisztráng, bélcarp... Széleskörű csomagolási lehetőségeket kínálunk: egész füstölt lazac, rövid szeletelés (tálalásra), szeletek méretezése kérésre: 20, 30, 40, 50, 60 vagy 70 g, teljes hosszában szeletelés kanapék készítéséhez, •különleges vágás: csík, kocka stb.
Portfólió (1)
Franciaország, Carentan
...A William & James Társaság Carentanban, Normandiában található. Főként prémium minőségű lazac és pisztráng füstölésére specializálódtak. A teljes halaktól kezdve a füstölt lazac csomagolásáig több nap telik el, amely alatt szigorú válogatás történik, majd következik a száraz sózás, ezt követi az alacsony hőmérsékleten történő füstölés, végül pedig a vékony szeletek késsel való felvágása. Ezek a különböző lépések biztosítják a William & James termékek minőségét, amely kézműves tudásra (Mester Kézműves Címke), frissességre és a nyersanyagok minőségére épül.
Franciaország, La Seyne Sur Mer
A Le Fumoir de Provence, családi vállalkozás már 2 generáció óta. Füstölt halakat állítunk elő, színezékek, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Széles választék friss és füstölt halakból. (tonhal, lazac, kardhal, pisztráng, bottarga, tőkehal, garnélarák, osztriga, kagyló, fekete tőkehal, füstölt tőkehal, tintahal, mediterrán sügér, mediterrán dorádó, tengeri sügér, és még sok más ... )...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play