Franciaország, Aix En Provence
...Könnyű és ropogós, a Melba pirítósok egy kereskedelmi titok gyümölcsei. Nyitott formában sütve a tészta szabadon megemelkedhet, így lehetővé téve, hogy a gabonák felszabadítsák a ROGER Rusks pirítósokra jellemző ízeket. Rusks Aix Virágbúza Liszt Búzaliszt, glutén, növényi zsírok (nem hidrogénezett olajok és zsírok (pálma és repce), víz), sütőélesztő, só, invertált cukorszirup, maláta, emulgeáló anyag: szójalecitin (OGM-mentes). Csomagolás: körülbelül 22 darab dobozonként...
Portfólió (31)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: 38%-os tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeáló: repce-lecitin), smarties (cukor, kakaóvaj, zsírszegény tejpor, kakaópaszta, sütőmargarin, búzaliszt, szűrt savópor, rizskeményítő, emulgeálószerek: lecitin; gyümölcs- és növénykoncentrátumok: karthágó, retek, fekete répa, citrom, hibiszkusz; spirulina koncentrátum, bevonószerek: karnaubaviasz, fehér méhviasz, természetes vanília aroma. Fekete smarties nyalóka Hozzávalók: 63%-os étcsokoládé (cukor, kakaóvaj, emulgeáló: repce-lecitin, bourbon vanília)...
Portfólió (109)
Franciaország, Saint Meen Le Grand
... termelési takarmányok, mint például a repce- és szójatöret vásárlását. Az XL GRAIN egy egészséges és stabil termék, amely nem vonzza a kártevőket. Egyszerűen keverhető a betakarított érett gabonákkal (árpa, búza, zab, kukorica liszt, tritikálé...) a betakarításkor vagy a tárolás során egy keverőgép segítségével. Meggyőző eredmények a gabonák esetében először: tápanyagok arányának 5%-os növelése a töret felhasználásának csökkentése érdekében. Alkáli pH 9, hogy növelje a beépítést az etetési adagokba, anélkül, hogy a bendő savósodásának kockázata lenne.
Portfólió (34)
Franciaország, Les Pavillons-Sous-Bois
...Hozzávalók (hozzávalók; 48% olvasztott sajt (tej) (45% fdm, eredetű rennet [sajt (tej), 29% camembert (tej), víz, vaj (tej), olvadási sók (e452, e331), keményítő, só], liszt (búza, árpa), víz, repceolaj, só, emelőanyagok (e450, e500), napraforgóolaj, ecet, élesztő, emulgeálószerek (e471 (repce), e322) a mezőkről, szárított petrezselyem előkészítése; fritőz; 2’30 perc 175 °C-on, ne süsd túl. Süssük vagy főzzük a termékeket, amíg meg nem puhulnak.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play