Franciaország, Sainte Florine
...Annyi lehetséges recept van a rizzsel... Biztos, hogy tudni kell, hogyan kell elkészíteni. Hagyja el azt az elképzelést, hogy csak köret, nálunk a rizs önálló étellé válik: a Risotto, különféle módokon tálalva, hogy mindig a legújabb divat szerint díszítse az asztalokat. A trüffel kemény és kifinomult ízétől kezdve a négy sajt meleg és lágy ölelésén át a sáfrány finom ízéig és a BIO-ig, a Casa Di Cecco bemutatja risottóit: mind különbözőek, de mindegyiknek megvan a saját stílusa.
Portfólió (9)
Franciaország, Malataverne
... perc főzés alatt. A főzési elv hasonlít a piláf rizshez, amely során először enyhén megpirítjuk a rizst zsiradékban (tostatura, pörkölés), mielőtt folyadékkal (gyakran zöldségalaplével, gombával, hússal vagy hallal) főznénk. Azonban a risotto eltér a piláf rizstől abban, hogy a folyadékot kis mennyiségekben (kb. 7 öntés) fokozatosan szívja fel, amíg teljesen meg nem fő.
Portfólió (188)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 20 éve specializálódott biológiai fagyasztott termékek forgalmazására a szakemberek számára. Az AQUIBIO márkánk ma már elismert és népszerű a bioboltok, a közétkeztetés és az átalakítók körében. Az AQUABON márkánk minden igényt kielégít a vadon élő halak és rákfélék terén, de nem biológiai minőségben. Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 400 biológiai fagyasztott termék ...
Portfólió (184)
Franciaország, Talant
... hozzávalóval elérje a lényeget: egy hibátlan és biztos elkészítést, hogy komplexitás nélkül élvezhesse az egyszerű, egészséges és ízletes ételeket. Ez a könyv olyan ételeket mutat be, amelyek egyszerűséggel lenyűgöznek. Garantált hozzáférhetőség, az ön tányérján: pot-au-feu, bourguignon, blanquette, de risotto, gratin dauphinois vagy maroilles pite is. SZERZŐ Miután szociológus volt, DORIAN NIETO megnyitotta a "Mais pourquoi est-ce que je vous raconte ça... doriancuisine.com" főzőblogját, hogy megossza Referencia: BELSO17 Készleten: 1 cikk Nyelv: Francia...
Portfólió (192)
Franciaország, Auxerre
...Borászat Kézi és gépi szüret. Teljes fürteltávolítás. 15-20 napos maceráció, hőmérséklet-szabályozással (24°-28° között). Pneumatikus préselés alacsony nyomáson (1 bar alatt). 12-18 hónapos érlelés beton tartályban. Palackozás saját üzemünkben. Palackos érlelés, 6 hónap a forgalomba hozatal előtt. Feminalises Aranyérem Étel- és borpárosítás Falusi előétel, Falusi tészta vagy risotto, Fehér húsok...
Portfólió (190)
Franciaország, Liergues
1997-ben alapított Cinque Terre Concetti az olasz éttermek számára szükséges berendezések, teljes berendezések, képzés és tanácsadás területén specializálódott. Cégünk széles választékban kínál friss tésztagépeket (préselők, ravioli készítők, gnocchi készítők és kombinált gépek), minden szükséges felszerelést a tészta, pizza és olaszországi minőségi élelmiszerek (tésztaszószok, risotto stb.) elkészítéséhez. A Cinque Terre Concetti emellett egy akkreditált olasz konyhai képző központtal is rendelkezik.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play