Franciaország, Brignais
...Bio pralinék Rhône-Alpes-ból Teljes kiőrlésű francia zab Rostban gazdag Lassan sütve Ropogós és ízletes Vegán recept Rövid összetevőlista Zárható kraft doboz Használati útmutató Öntse egy tálba tejjel/növényi itallal, vagy használja feltétként túróra vagy desszertre. Összetevők Zabpehely* 32%, rozspehely* 29%, finomítatlan nádcukor*, darabolt pralinék* 8% (cukor*, mandula* 18%, búzaszirup...
Portfólió (26)
Franciaország, Aizenay
...A kristálycukor a cukorrépából készül. A folyamat a cukros lé kinyerésével kezdődik, amelyet ezután tisztítanak, koncentrálnak és kristályosítanak. Ez lehetővé teszi a szabályos és fényes cukorszemcsék előállítását. A finomított cukor, amelyből eltávolítják a szennyeződéseket, ragyogó fehér színt és tiszta ízt mutat, utóíz nélkül. Ropogós textúrája és közepes-nagy méretű kristályai miatt kiváló alapanyag. Eredet: Ukrajna. Csomagolás: Zsákok: 1 kg és 2 kg / kraft zsákok: 5 kg, 10 kg, 25 kg / polietilén zsákok: 40 kg és 50 kg. Raklapozás: 750 kg-tól 1000 kg-ig.
Portfólió (44)
Franciaország, Arengosse
...Összetevők: finomítatlan cukorrépa, természetes kóla aroma, természetes barna színezék (E150C), ropogós cukor. Lehetséges nyomokat tartalmazhat tojás, tej, mustár, földimogyoró, puhatestűek és rákfélék, hal, szezámmag és szója. Referencia:SUCRE0030B...
Portfólió (200)
Franciaország, Avançon
...A virágmézes cukorkák egy ízletes finomság, amely ötvözi a méz édes ízét a cukorkák ropogós állagával. Tiszta mézből készülnek, ezek a cukorkák tökéletesek egy ínycsiklandó szünethez vagy a torok enyhítésére. Minden cukorka egy ízrobbanás, amely egyedi ízélményt kínál, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet szerez. Az ízletes ízük mellett ezek a cukorkák természetes alternatívát jelentenek az ipari cukorkákhoz képest, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Ideálisak a pihenés pillanataihoz vagy ajándéknak, a virágmézes cukorkák bölcs választás a természetes édességek kedvelőinek.
Portfólió (62)
Franciaország, Aix En Provence
...A ROGER mindig nyitott formában sütötte a pirítósait és a kekszeit. A tészta szabadon kel a sütés során, így ropogós és könnyű állagot biztosít. Finom búzalisztből készült, enyhén vaníliás pirítósok, édes mazsolával megszórva, minden ínycsiklandó pillanatot kísérnek. Mazsolás Pirítós Összetevők: búzaliszt (búzaliszt, glutén), aszalt szőlő (11%), napraforgóolaj, cukor, tojás, élesztő, glutén, só...
Portfólió (31)
Franciaország, Montelimar
...Fedezze fel finom pralinés nougatunkat. Ez egy ízletes kapcsolat Montélimar nougatja és Lyon e különlegessége között. A nougat lágy textúrája és a praliné ropogós oldala harmonikus összhangba kerül. Igazi élvezet! Egy új tasak, szegecselt kartonzárral eleganciát kölcsönöz ennek a finomságnak. Hozzávalók: cukor, glükózszirup, méz, MANDULA 15%, piros praliné (cukor, MANDULA 15%, glükózszirup...
Portfólió (154)
Franciaország, Appietto
...Pálmaolaj nélküli ropogós kenhető krém az Afa Biscuiterie-től. Ez az új kenhető krém ropogós állaga kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet szerez. Ideális desszertekhez, fagyikhoz, palacsintákhoz, vagy egyszerűen csak kanállal fogyasztva! Ha szereted a canistrellinket, akkor a kenhető krémünket is imádni fogod. Súly: 250 gr Hozzávalók: 57% korzikai canistrelli (búzaliszt, cukor, napraforgóolaj...
Portfólió (118)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: cukor nem EU-s eredetű, liszt, 17,78% dió, tojásfehérje. Tápérték 100g-ra: Energia 1634Kj, 388Kcal, zsír 11g, ebből telített zsír 1,1g, szénhidrát 67g, ebből cukor 56g, fehérje 5,2g, só 0,07g.
Portfólió (109)
Franciaország, Bayonne
...:18436017104926 ELŐKÉSZÍTETT SÚLY (G):140 g SÜLT SÚLY:120 g HOSSZ (CM):27 cm SZÉLESSÉG (CM):6 cm OLVASZTÁS:20 perc. | SZOBATEMPERATÚRA SÜTÉS:5 perc. | 200ºC MÉRETEK:598x264x371 EGYSÉGEK:60 Egység/Karton | 30 Karton/Pallet ENERGIAÉRTÉK (KCAL/KJ):1166 / 279 FEHÉRJE (G):8,40 SZÉNHIDRÁT (G):57,02 CUKOR (G):1,28 Zsír (G):0,96 ÉLELMISZERROST (G):4,15 Só (G):1,28...
Portfólió (44)
Franciaország, Etaples
...A mi Pâte à tartiner-ünk a 55%-os „Chocolat noir Excellence” és egy ízletes „praliné Amandes Noisettes” kombinációjából származik. Fedezze fel ezt az eredeti és ínycsiklandó receptet, amelyhez ropogós „éclats de crêpes dentelles” is hozzáadódik. Mindig több íz a ropogós változattal! Hozzávalók: mandula, mogyoró, cukor, 55%-os „Chocolat noir”, „éclats de crêpes dentelles” Minőségmegőrzési idő: 6 hónap...
Portfólió (13)
Franciaország, Olivet
...majd sütőben megsütve, így egy ropogós pehely jön létre. Hozzávalók: Kukorica* * Az összes mezőgazdasági összetevő 100%-a biogazdálkodásból származik Eredet: EU Allergének: Lehetséges nyomok glutén, szója, szezámmag, diófélék és földimogyoró Használati tanácsok: Fogyaszd tejjel, joghurttal, gyümölcspürével... vagy önállóan...
Portfólió (114)
Franciaország, Malataverne
... átdolgozott recepttel, amely a legjobb aromák elérésére törekszik, egy ropogós és finom vanília ízt kapunk, amely csodálatosan illik a Languedoc-Roussillon hírnevéhez fűződő egyik italhoz: a rozé borhoz… Biztosan ismeri a Bordeaux-i vagy Burgundi borokat… de tudta, hogy a Languedoc-Roussillon a legősibb borvidék?
Portfólió (188)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: 70% étcsokoládé (cukor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló szójalecitint, természetes vanília aroma), mogyoró, mandula, pisztácia, mazsola. Referencia: CASNRMEND...
Portfólió (97)
Franciaország, Biguglia
... zsírsavak(g)=0 szénhidrát(g)=52, ebből cukrok(g)=51 fehérjék(g)=1 só(g)=0 Állapot:Új ÖSSZETEVŐK:Korzikai fekete füge 53%, cukor, AOC Cap Corse Muscat Mlle D-től PATRIMONIU 13%, víz Nettó súly:220 g Eredet:Korzika...
Portfólió (68)
Franciaország, Saint-Omer
...Az angers-i specialitás, a Quernon d’Ardoise tiszteleg a pala bányáink előtt, formájával és színével utánozva a város házait borító palákat. Ropogós és olvadós, a Quernon d’Ardoise a gasztronómia tetőpontjára repít. Tartsa 14 és 22 °C között, fénytől védve. Méretek 5 cm (sz) x 6,5 cm (h) x 15,2 cm (m) Nettó súly 100 g Hozzávalók listája cukor, fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma), mandula, mogyoró, barna cukor, dextóz, koncentrátum: spirulina, alma, retek és fekete ribizli. Nettó súly: 100 g...
Portfólió (189)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
...étcsokoládé (kakaóbab, cukor, kakaóvaj, emulgeáló napraforgó-lecitin, vanília), cukor, kakaópor Tápérték 100g-ra: Energia 2624kJ / 634kcal, Zsír 55g, Ebből telített zsírsavak 11g, Szénhidrát 15g, Ebből cukrok 12g, Fehérje 13g, Só 0,04g Hőtől (16-20°C) és nedvességtől védve tárolandó. Nettó tömeg: kb. 130g Minőségmegőrzési idő: 6 hónap...
Portfólió (85)
Franciaország, Mietesheim
...Kis, kemény és ropogós fehér hagymák. Tökéletesek blanquette vagy fricassée készítéséhez. Télen hagyományos raclette-hez is kedveltek, aperitifként nassolva vagy salátákba keverve. Hozzávalók: Hagyma, víz, ecet, só, cukor, tartósítószerek: E220 (szulfitek), E223 (szulfitek). 370 ml-es üvegben is kapható.
Portfólió (80)
Franciaország, Tilloy Lez Cambrai
...Ezek a csokoládék kézműves módon készülnek, és a színezék természetes eredetű, kurkuma, sárgarépa, hibiszkusz, retek, fekete ribizli, alma és spirulina felhasználásával készült. Összetevők: Tejcsokoládés Calimero: tejcsokoládé (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília aroma). Kakaó: minimum 33%.
Portfólió (9)
Franciaország, Arles
...Maison Lesage Kis fekete vagy tejcsokoládé korongok, amelyeket szárazon karamellizált, ropogós és csillogó aszalt gyümölcsök borítanak. Hozzávalók: kakaóbab, cukor, zsírszegény tejpor, szójalecitin, természetes vanília aroma, mandula, mogyoró, pisztácia, dió.
Portfólió (142)
Franciaország, Brive La Gaillarde
...A Corréziens Sablés: hagyományos, rusztikus kis sütemények, amelyek természetes alapanyagokból készülnek, ötvözve a ropogós ízét a puhasággal és édes ízével egy sabléban. Ez a sablé különböző ízekben kapható: dió, méz, gesztenye. Liszt, cukor, vaj, tojás, dió (5,90 %). Csomag 400 g. Minőségmegőrzési idő 6 hónap.
Portfólió (71)
Franciaország, Paris
... innovatív és teljesen alkalmazkodó gyártósort. Például dolgozhatunk cukor, olaj és glutén nélkül is, miközben megőrizzük természetes összetevőink intenzitását és ízletességét. 2020 októbere óta, egy régi ipari létesítmény rehabilitációja után Mayenne-ben, partnereink számára fehér címkés gyártást kínálunk. Az Ön rendelkezésére bocsátjuk szakértelmünket, tudásunkat és felszerelésünket, hogy...
Franciaország, Geudertheim
... bevont – perec – Nic nac – spéculoos – lágy szív – keksz válogatás… - Ropogós müzlik o Bio / hagyományos / hozzáadott értékkel (cukor nélkül, hiperprotein, hozzáadott cukor nélkül, táplálkozási állítás…) Felszerelések: Dobozos vagy fóliás (nyomtatott / átlátszó) csomagolás újrahasznosítható vagy nem újrahasznosítható minőségben...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play