Franciaország, Nousty
...hagyományos pireneusi kézműves lekvár A felhasznált fajta a Roussillon piros barack, amely gazdag A-vitaminban, foszforban, magnéziumban és béta-karotinban. A reggeli klasszikusa, de élvezheti desszertjei tetején is, vagy egy régi Cantal sajttal párosítva! Tiszta gyümölcsökből készült természetes termékek Az egészséges táplálkozás lelkes támogatóiként termékeink természetesek, tartósítószerek...
Portfólió (4)
...{"Tartalom gyümölcsökben:":"Készítve 55 g gyümölccsel 100 g késztermékhez.","Súly:":"335g\nSKU: 3 455 149 000584","Átlagos tápérték 100 g-ra":"Energia 1006/237 kJ kcal\nZsírok < 0.5 g\nEbből telített zsírsavak < 0.1 g\nSzénhidrátok 56 g\nEbből cukrok 54 g\nFehérjék 0.6 g\nSó 0.01 g\nÉld át a nyár örömét minden kanálban, miközben a Őszibarack Sárgabarack lekvár elrepít a gyümölcsösökkel teli...
Portfólió (46)
Franciaország, Arles
Franciaország, Puyricard
... a gyártási folyamataink, amelyek több generáció óta a mesterséges lekvárkészítők öröksége, lehetővé teszik a gyümölcs aromáinak, illatának és textúrájának megőrzését, ahogyan azt a hagyomány megköveteli. AB minősítésű sárgabarack lekvár. Különleges üzletekben (bio boltok) forgalmazva. Minőségmegőrzési idő: 3 év Nettó súly: 370g és családi kiszerelés 650g egyes receptekhez Cukortartalom: 60%...
Portfólió (48)
Franciaország, Auros
...Kézműves gyártás a Baszkföldön. Családi tejüzem Espelette-ben. 2 termékcsomagolás Kartondobozok 2x125g. A különböző ízek: Természetes juhsajt Tiszta kecskesajt természetes Tiszta juhsajt természetes Tiszta juhsajt „kávé, cseresznye, citrom, vanília” 140g-os egyedi üvegek lekvárral Bio ízek 100% tiszta bio juhsajt sárgabarack lekvár, méz 100% tiszta bio juhsajt szeder és áfonya lekvár Természetes...
Portfólió (31)
Franciaország, Biguglia
...[Hagyományos lekvárként élvezhető] Tápérték 100 g-ra energia(kcal)= 181 energia(Kj)= 770 zsírok(g)= 0.2 ebből telített zsírsavak(g)= 0 szénhidrát(g)= 50 ebből cukrok(g)= 49 fehérjék(g)= 0.6 só(g)= 0 Állapot: Új ÖSSZETEVŐK: 37% korzikai sárgabarack, 23% eper, cukor, víz, citromlé, pektin, Madagaszkári vanília Nettó tömeg: 220 g Eredet: Korzika...
Portfólió (68)
Franciaország, Puget-Sur-Argens
...Fekete ribizli-, eper-, sárgabarack lekvárok... Alma-, alma-banán-, alma-eper kompótok... Lé dobozokban: alma, alma-eper, őszibarack-sárgabarack...
Portfólió (8)
Franciaország, Faverolles-Sur-Cher
...Roussillon-i sárgabarack lekvár Lekvárjaink készítése Lekvárjainkat kézműves módon készítjük a LoiretCher-i FaverollessurCher-i műhelyünkben. Gyümölcseinket mindig helyben vásároljuk, amikor csak lehetséges. Az eper Sologne-ból származik. A fekete áfonyát Sologne-ban szedjük. Aztán augusztus végén és szeptember elején érkeznek a MontprèsChambord-i almák és körték. Végül a szilvák és a rebarbara...
Portfólió (28)
Franciaország, Paris
...Sárgabarack* (65%), Nádcukor*, Zselésítő: gyümölcspektin, Savanyúság: koncentrált citromlé*. (* Biológiai gazdálkodásból származik). DLUO: gyártási dátum +4 év Nettó tömeg: 350g Bruttó tömeg: 560g Gyümölcstartalom: 65g Cukortartalom: 42g Nyersanyagok az EU-ból és nem EU-ból származnak. Hűtve tárolandó felbontás után, és gyorsan el kell fogyasztani. Referencia: SárgabarackLekvárBioFr...
Portfólió (133)
Franciaország, Noyers Sur Jabron
...málna-, szeder-, áfonya-, fekete ribizli-, keserű narancs lekvár és zselé,... Sáfrányos lekvárok: körte, sárgabarack, mirabella, Virágzselé: bodza, akác, pitypang virágok...
Portfólió (2)
Franciaország, Gisay La Coudre
Les Ruchers De Normandie Ez egy méhészeti farm. 18 évvel ezelőtt alakult a Normandia szívében, az Ouche vidékén. Jelenleg 1200 méhcsaládból áll, amelyek egy része termelés alatt áll, míg egy másik része helyben kialakított fiatal rajokból áll. A természetes környezet lehetővé teszi, hogy tavaszi virágmézet, galagonyát, nyári virágokat, valamint ritkább mézeket, mint a hajdina vagy a kömény, terme...
Portfólió (41)
Franciaország, Saint-Denis-De-Villenette
...Ízletes joghurtok egy csomag finom gyümölccsel, hogy felpezsdítsék prémium menüit. Megtalálja joghurtjainkat gyümölcsöntettel, amelynek lekvárját a GUEPRATE cég készíti St HILAIRE du HARCOUET-ben. Ezek tartósítószer-mentesek, és ízek közé tartozik a eper, málna, cseresznye, passiógyümölcs, őszibarack, sárgabarack és szeder, fűszeres lekvár (helyi termelő Saint Sraimbault-ból).
Portfólió (5)
Franciaország, Dijon
...Narancs és Meggy: Aranyérmek a Központi Mezőgazdasági Versenyen Fügék, Narancs/alma/dió, birs, fekete ribizli, szeder, málna, rebarbara, sárgabarack...
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play