Franciaország, Luneville
A Mathé laboratóriumok, amelyek egyesültek a LOR'N PACK céggel, természetes ízek és színezékek széles választékát formulálják és gyártják az élelmiszeripar számára: fagylaltok, péksütemények, cukrászati termékek, italok (sörök, szirupok, alkoholok, gyümölcslevek), e-folyadékok (e-cigarettákhoz). Virág-, fűszer-, gyümölcs- és aromás ízeink, valamint színezékeink alkalmasak vízben és zsírban oldó...
Portfólió (25)
Franciaország, Montenay
...A kesudió minőségét elsősorban a mérete és a színe határozza meg. Minél fehérebb és elefántcsont színű a mag, annál jobb a minősége. Ropogós és kifinomult, a VIJAYA kesudió kiváló minőségű. A VIJAYA házi készítésű, száraz pörkölt változatban, natúr vagy sós formában kínálja, minden más összetevő nélkül. Referencia:20912...
Portfólió (123)
Franciaország, Marseille
... szárazon pörkölt (olaj nélkül), színezékek és tartósítószerek nélkül! Ma a sült sós makadámia diót kínáljuk Önnek. Ez az Ausztráliából származó aszalt gyümölcs ideális ropogós és eredeti előételekhez! A makadámia dió egy különleges aszalt gyümölcs, amelyet örömmel fogyasztunk. A makadámia diót az Ön igényei szerint csomagoljuk: vödrökben, zacskókban, edényekben, tálcákban, hogy megfeleljünk az Ön tevékenységének megfelelő igényeinek. Ön szakember? Nagykereskedő? Viszonteladó? Érdekli a sült sós makadámia dió? Vegye fel a kapcsolatot a CROC’ELLA-val!
Portfólió (145)
Franciaország, Cournon D'auvergne
... Chonlai Périgord dió Felhasználási javaslatok Ideális fűszer tésztákhoz, gnocchikhoz, tölthetjük lazacba papírtasakban, vagy zöldséges pirítósokra kenhetjük. Kenjük pizzákra, sós pitékre, bruschettákra, vagy ízesíthetjük sós süteményeket. Ez a pesto kedvünkre variálható! Felbontás után hűtve tárolandó, és 5 napon belül fogyasztandó. Energia: 171 kJ (41 kcal) Zsírok: 3,2g Amelyből telített zsírsavak: 0,4g Szénhidrátok: 2,2g Amelyből cukrok: 2g Fehérjék: 0,7g Só: 0,6g...
Portfólió (37)
Franciaország, Fouquereuil
...A nyers makadámia diók igazi ínycsiklandóságot jelentenek a diókedvelők számára! A nyers makadámia dió egyedi és krémes íze páratlan. Ezek a ropogós kis srácok tökéletesek nassolásra, sütésre vagy sós ételekhez, mint például a grillezett mahi mahi. A makadámia diók emellett tele vannak rostokkal és szívbarát egyszeresen telítetlen zsírokkal.
Portfólió (10)
Franciaország, Champier
... az édesszájúságának, mint az egészségének, ezért ne habozzon! Felhasználás Tökéletes reggelire, és csodálatosan illik joghurtokhoz, túróhoz, kenyérszeletekhez, kekszekhez, palacsintákhoz, gofrikhoz... Ráadásul sós ételekhez is tökéletesen illik pirítósokhoz, quiche-hez, terrinhez, libamájhoz vagy akár lazachoz... Súly: 900 g...
Portfólió (13)
Franciaország, Ressons-Sur-Matz
1981 óta a BIOFRUISEC cég bio és méltányos szárított gyümölcsök importálására és forgalmazására specializálódott. Célja az volt, hogy megtalálja a világ legjobb termőhelyeiről származó kivételes gyümölcsöket, és elősegítse a magas színvonalú táplálkozást, ahelyett, hogy mindenáron a termelékenységre összpontosítana. Ez a vízió formálta a családi vállalat jelenlegi értékeit, amelyek a íz- és tápért...
Portfólió (18)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: nem EU-ból származó cukor, liszt, 16,84% dió, 15,79% karamell darabok (cukor, glükóz, tejszín, tejpor, só, dextóz, aroma), tojásfehérje, 2,11% fleur de sel. Tápérték 100g-ra: Energia 1634Kj, 388Kcal, zsírok 11g, ebből telített zsírsavak 1,1g, szénhidrátok 67g, ebből cukor 56g, fehérjék 5,2g, só 0,07g.
Portfólió (109)
Franciaország, Olivet
...Referencia 9990000010028 Tökéletes péksüteményekhez és desszertekhez (kekszek, lapok, torták, fagyik) vagy sós ételekhez: hal, hús, zöldségek, saláták... Kiváló zsírégető dió, a mandula, amelyet íze miatt kedvelnek, jótékony hatásai miatt is fogyasztják. Kiváló forrása a mono- és telítetlen zsíroknak, antioxidánsoknak, rostoknak és fehérjéknek, a mandula hosszan tartó teltségérzetet biztosít. Fogyasztási tanácsok Beépíthető az elkészítményekbe (müzli, desszertek, húsok, saláták…). Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tárolandó. Összetevők Biológiai gazdálkodásból származó mandula...
Portfólió (114)
Franciaország, Rungis
...Minőségi aszalt gyümölcsök - A legszebb gyümölcsök, osztályok és pl - Összetevők: Sós pörkölt vörös földimogyoró, sós pörkölt blansírozott földimogyoró, sós pörkölt óriás kukorica, sós pörkölt kesudió, sós pörkölt kukorica, napraforgóolaj, só. A termék FRANCE-ban csomagolt, földimogyoró és diófélék csomagolásával foglalkozó műhelyben.
Portfólió (249)
Franciaország, La Rochelle
...Glükóz szirup (Eredet: Franciaország), cukor, teljes tej, vaj (a.o.p. Charentes-Poitou) 9%, dió, invertcukor, szorbit, Ré-szigeti só 0,5%, Ré-szigeti fleur de sel 0,5%, természetes vanília aroma, tojásfehérje; töltelék: félig kandírozott füge 24% (füge, cukor, természetes vanília aroma, antioxidáns: aszkorbinsav, savanyúság: citromsav) Súly: 0,250 kg...
Portfólió (91)
Franciaország, Ostwald
...Regionális ökológiai kultúrából származó kenderlisztünket nyers állapotban, saját kezűleg olajmentesítjük, majd a malmunkban feldolgozzuk. A dió ízével gazdagított lisztünk minden édes és sós elkészítését feldobja és szebbé teszi! Teljes értékű fehérjékben (több, mint a hús!) és oldható, valamint oldhatatlan rostokban gazdag, emellett Omega 3-6-9 forrás is! Felhasználási javaslat: Nyersen vagy 5...
Portfólió (12)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... citrusfélék, körte és méz jegyeivel, míg a tölgyfahordókban, valamint nagy tartályokban és amphorákban végzett érlelés szép kerek ízt ad a vaj, vanília és egy csipetnyi aszalt gyümölcs (mogyoró, dió) aromáival. Biztosan az egyik legszebb bor az Anjou-ból ebben a feszes és összetett stílusban! Tartalom: 75cl Típus: Fehér bor Szőlőfajta: 100% Chenin AOC: Anjou Tartósítás: Fogyasztható azonnal és 2028-ig tárolható Szervírozási hőmérséklet: 8-10°C...
Portfólió (321)
Franciaország, Saint Denis
...blansírozott, por, aprított, szeletelt, rudak, natúr, sós, karamellizált. - Hámozott brazil diók - Hámozott pekándiók - Dióbél, aprított dió, diópor - Natúr, pörkölt, sótlan, sós, por, aprított, sós, karamellizált kesudiók. - Héjas földimogyorók, pörkölt, natúr, sós, karamellizált. És aszalt gyümölcsök: - Aszalt sárgabarack sárga és barna - Algériai Deglet Nour datolya - Jordániai, palesztin...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play