A Salaisons Joseph Pantaloni, Ajaccio közelében található kézműves húsáru gyártó, nagy mennyiségben értékesít a szakembereknek, valamint közvetlenül a magánszemélyeknek. A korzikai termékek gyártójaként a Salaisons Joseph Pantaloni a régió kézműves termékeit helyezi előtérbe.
A Salaisons Joseph Pantaloni minőségi korzikai húsárut és kolbászokat gyárt, kizárólag francia húsból, a hagyományok tiszt...
Az MVO Distribution, 2002 óta mindenféle hús kereskedője, rendkívül versenyképes árakon kínálja a következő húsokat: DISZNÓ / MARHA / BAROMFI / BORJÚ / VAD / BÁRÁNY / JUH / KACSA / LÚD / VADDISZNÓ / SZARVAS / SZAMÁR HÚS ...
Közvetlenül tárgyalunk partnereinkkel, a Franciaországban és az EU-ban működő vágóhidakkal és feldolgozókkal, hogy különösen versenyképes árakat biztosítsunk, ezzel maximális ...
...Sertéshús és zsír, sertésmáj 34%, TOJÁS, só, bors, fűszerek. Húsok származási helye: Franciaország.
SZAKÁCS TANÁCSA:
Frissen tálalja kenyérrel, savanyúsággal és egy kis jó borral… Nálunk az ünnepi étkezés a nyers zöldségekkel és pástétomokkal jár! A legismertebb természetesen az, amit most meg fog kóstolni: A MAJONNA PÁSTÉTOM!
Kis tanács: tartsa hűvösen! Mindig a legjobb társ lesz egy váratlan aperitifhez, piknikhez, egy 4 órás kenyérszelethez, vagy egy tévézős vacsorához…
Végül ne felejtse el tálalni a legjobb barátjával, a ropogós savanyúsággal.
...Prémium aperitif termék, amely Espelette paprikával és egyéb fűszerekkel készült.
A prémium aperitif témájában kínáljuk a fekete fokhagymás sertéshús terrinét. A recept nagy tudást tükröz, és finoman ötvözi a fekete fokhagyma, az Espelette paprika és a bors aromáit.
Rendeljen online, szállítás 48 órán belül.
Hozzávalók: sovány sertéshús*, sertésmáj, sertészsír*, francia fekete fokhagyma*, tengeri só, bors*, Espelette paprika*, Provence-i fűszerek*
* 100%-ban bio gazdálkodásból származó hozzávalók
Mennyiség: 90g
Tartósítás: Nyitás után hűtőszekrényben tárolandó.
...Kacsa máj pástétom 20 %
Hétvégi pástétom, 175 g-os üveg, 20 % kacsa májjal. A Périgord-i ESAT (fogyatékkal élők munkába állítását segítő intézmény) készítette. Összetevők: zsíros és sovány sertésmáj a Délnyugat IGP-ből, 20 % máj, só, bors. Ugyanebben a formátumban elérhető: Baszk pástétom Espelette paprikával, vidéki pástétom floc de Gascogne-nal, narancsos kacsaterrine, citromos kakukkfűvel ízesített nyúlterrine, gesztenyés vidéki terrine, tiszta kacsarillett és kacsazsír.
Egyéb termékek ebben a kategóriában
Ne habozzon kérni tőlünk a katalógusunkat és az árainkat.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.