Franciaország, Carpentras
...Fedezze fel a 2023-as Világkolbász versenyen díjat nyert termékeinket. ARANYÉRME Provence-i fűszeres szárazkolbász EZÜSTÉRME Tiszta sertéshúsból készült szárazkolbász EZÜSTÉRME Száraz kolbász EZÜSTÉRME Édes chorizo Kis plusz: Egy tökéletes doboz, hogy változatos ízeket és aromákat kínáljon, és garantáltan függővé tesz! UGS:2200056000000-1 Súly:1,2 kg Súlyra vonatkozó pontosítás: Száradásra...
Portfólió (16)
Franciaország, Laissac
...Ez a kézműves szárazkolbász a Laissac-i hentesműhelyünkben készült, az Aveyron régióban. Csak 3 összetevőből áll: sertéshús, Guérande só és Kampot IGP bors Kambodzsából, természetes bélben. Ez a szárított hús 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. Ideális a hidegtálakhoz, a szárazkolbász jól illik a coppához, lonzóhoz, szalámihoz, szárított marhahúshoz és sonkás dióhoz, hogy egy 100%-ban...
Portfólió (29)
Franciaország, Auros
...Laktózmentes, gluténmentes kézműves szárazkolbász Kézműves szárazkolbászok, laktóz- és gluténmentesen. Természetes bél. Különböző tematikájú aperitif vacsorák (Périgord-i dióval, Bayonne-i sonkával, bikával, paprikával és Espelette-i chilivel, extra sovány, mozzarella, szárított paradicsom és bazsalikom...) Kb. 220 g-os darab, 3 hónap eltarthatósággal. Minden száraztermékünkhöz biztosítunk PLV-t és árpálcákat, amelyek kiemelik a kézműves gyártásunk laktóz- és gluténmentes oldalát. Hat fő dolgozik a hagyományos módon a gyártás során.
Portfólió (31)
Franciaország, Carquefou
...Friss húsos pult * Színezék nélküli chipolata 55g X6 * Fűszeres chipolata színezék nélkül 55g X6 * Színezék nélküli kolbász 125g X4 * Fokhagymás szárazkolbász X1 * Főtt sonka bőrrel * Főtt sonka bőr nélkül * Főtt sült X4 szelet * Vidéki pástétom szelet * Májpástétom szelet * Főtt hasaalja X4 szelet * Hagyományos füstölt hasaalja Hagyományos pult * Fokhagymás szárazkolbász X5 * Főtt sonka bőr nélkül * Főtt sonka bőrrel * Főtt sült * Vidéki pástétom terrinben * Sült hasaalja * Májpástétom terrinben * 1/2 főtt hasaalja * 1/2 hagyományos füstölt hasaalja...
Franciaország, Lyon
...Egy kézműves, Espelette AOP paprikával ízesített szárazkolbász, tiszta Délnyugat-Franciaországi IGP sertésből, egy hagyományos és ősi recept alapján. Ez a kolbász sovány húsból és a Délnyugat-Franciaországi IGP sertés vállának zsíros részéből készült, durvára darálva (pontosan 80% sovány és csak 20% zsír). Ez lehetővé teszi, hogy ízletes kolbászokat kapjunk.
Portfólió (40)
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Franciaország, Montreuil Bellay
Önök örömére Roger BODET, mesterszakács, bemutatja tehetségét és tudását egy széles választékú szárazkolbász révén. A természetes bélbe töltött kolbászokat egy érlelő helyiségbe helyezik, ahol fokozatosan elérik az ízek és a jó szárazkolbászra jellemző felületi virágok fejlődéséhez ideális hőmérsékletet. Ez az a szakasz, amikor a legjobban kényeztetik őket, mivel ezután szigorúan időzített lépcsőkben kell lehűlniük. Ezután következik az érlelés a szárítóban, ahol a hőmérsékletet és a páratartalmat szoros felügyelet alatt tartják több héten keresztül.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play