Franciaország, Maubeuge
Fedezze fel a Fűszerek Kiválóságát Vállalkozása Számára! A "La Bonne Épice"-nél büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk kivételes fűszerkeverékeinket, amelyek célja, hogy fokozzák termékeinek ízét. Mint a prémium fűszerkeverékek gyártására specializálódott cég, egyedülálló lehetőséget kínálunk az innovációra az Ön iparágában. Miért Válassza a "La Bonne Épice"-t Vállalkozása Számára? - Egyedi K...
Portfólió (33)
Franciaország, Carpentras
...A provence-i fűszerekkel készült szalámi, egy igazi helyi termék. Gazdag ízvilág. Ez a fűszerkeverék, amely tartalmaz kakukkfüvet, rozmaringot... egyenesen Provence-ba repít a tücskök énekével. Kis plusz: A Provence-i fűszerekkel készült száraz szalámi jól illik egy jó vörösborhoz vagy akár egy fehérborhoz is. UGS:2100045000000 Súly:0,310 kg Súlyra vonatkozó pontosítás:Termék száradásra hajlamos...
Portfólió (16)
Franciaország, Castelnaudary
...Francia eredetű sertésszalámik, természetes bél, só, bors. SZAKÁCS TANÁCSA: Főzd őket zöldborsóval, nem fogsz csalódni! Minervois vagy Corbières borral fogyasztom őket. Szalámi rajongóként úgy döntöttem, hogy üvegben is elkészítem őket.
Portfólió (37)
Franciaország, Canejan
... felszerelve, amely csatlakoztatható a meglévő audio rendszerhez. A piros fedél eltávolításával hozzáférhet a DIP kapcsolókhoz az üzenetek kiválasztásához (kolbász, szalámi és sajt, hal, péksütemény, cukrászda, pizzéria, vendéglátó, pizza és desszertek, fagylalt, gyümölcs és zöldség, sajt és tejtermékek, szám, beteg, ügyfél, elfogadás, foglalás, jegyértékesítés).
Portfólió (1543)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
Egy termékcsalád, amely a hegyi húsáruk legpontosabb hagyományait követi. A legjobb húsrészekből készült Grande Tradition termékcsaládunk a Batistou mesterségbeli tudásának esszenciája. A SONKÁK Sonkáink kizárólag szigorúan válogatott francia sertésekből készülnek, és a kerek vágású, úgynevezett "Parma" stílusra építenek. Mérsékelten sózottak és kézzel dörzsölt sóval, majd lassan szárítják, tisz...
Portfólió (2)
Franciaország, Pessac
...Kolbászok, szalámik, lonza, juhsonka, kecskesonka, helyi specialitások, guanciale, pancetta, nyers sonka, coppa, Desulo sonka, vaddisznó, vargánya kolbász, cannonau szalámi, olívás szalámi...
Portfólió (8)
Franciaország, Auros
...KACSAHÚSOS SZALÁMI Legnagyobb eladásunk. Szárnyashús szalámi, sertéshús nélkül, 60% pulyka, 40% kacsa, egy függőséget okozó termék kacsazsírral, amely a libamáj ízvilágát idézi, összekapcsolva a szárított kacsamell ízével (ez a mi szalámi kólánk). 480g-os szalámi, 50 cm hosszú. Nagyon vonzó ár. Ez a mi elengedhetetlen termékünk. Ne habozzon, kérje tőlünk termékkatalógusunkat és árainkat.
Portfólió (31)
Franciaország, Lyon
...A vaddisznó szalámi a sikeres előétel kulcsa, és meglep majd ízével és kifinomultságával. Valójában 80%-ban vaddisznó húsból és 20%-ban Bigorre fekete sertés sovány és zsíros húsából készül.
Portfólió (40)
Franciaország, Perpignan
A szállított boltok felvágott osztályának eladási listájának 1. helyezettje, termékeink katalán specialitások, amelyeket a spanyolországi Garrotxa völgyében készítenek. Ízesített vagy natúr fuet, ízesített vagy natúr kolbász, édes vagy csípős chorizo, sonkadarabok, 1/4, 1/2 vagy egész csontozott serrano, széles választékú vákuumcsomagolt szeletek, sózott hasaalja, lomo stb. ... termékeink már 10 é...
Franciaország, Rillieux La Pape
A Patrimoniam egy francia örökségi BIO felvágottakat gyártó üzem, NITRIT NÉLKÜL, és többségében helyi húsokból készült. Egy veszélyben lévő mesterművel kezdjük, amely a lyon-i földünk örökségének része: a valódi lyon-i kolbász. Elkötelezettek vagyunk a szakemberek és a fogyasztók mellett, akik, akárcsak mi, igénylik az igazi, "ízletes" és a természetet tiszteletben tartó termékeket. A Patrimonia...
Franciaország, Plailly
A LUTETIA élelmiszeripari berendezések gyártója: főző-, szárító- és füstölőcellák, blokkdekompresszorok, injektorok, vákuumkeverők, keverők, fóliázók és hőformázók, steak gépek, töltőrendszerek stb. A világ vezetője a fagyasztott élelmiszerek kiolvasztásának rendszereiben. Számtalan ipari vállalat integrálja berendezéseinket gyártási folyamataikba, és élvezi a kivételes megbízhatóság szintjét. Töb...
Franciaország, LE THILLAY
A FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES társaságot 1992-ben alapították, és kelet-európai élelmiszereket gyárt és importál. Az ősi hagyományos felvágottakra specializálódtunk, vegyi anyagok nélkül, valamint tésztalapok (kore-yufka) készítésére, ami a réteslap egyik fajtája. A FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES emellett mindenféle élelmiszert importál és forgalmaz a Balkán országokból: Minas kávé, ajvar, lutenica, savanyú káposzta, grillezett paprika, Vegeta, Argeta… Csirke szalámi, marhahús kolbász, füstölt sertésszűz, füstölt marhahús, levesek, sajtok, feta, különféle kekszek…...
Franciaország, Vroncourt
A Ouchy-i Bergerie közvetlen értékesítést kínál termékeiből. Ez biztosítja Önnek, hogy minőségi húst fogyasszon, amely a lorrai vidékről származik. Közvetlen értékesítés egész bárány vagy dobozban. Készételek üvegekben és juhhúsból készült felvágottak: kolbász, merguez, rillette, pástétom, szalámi. Pasztőrözött konzervételek: zöldséges navarin, paradicsomos pörkölt, Berger curry, tajine.
Franciaország, Rungis Cedex
A BUISSON cég friss élelmiszerek nagykereskedője, amely kizárólag szakemberek számára kínál termékeket. BUISSON: sajtnagykereskedő Rungisban és európai húskereskedő. 1982 óta vagyunk jelen a Rungisi Nemzetközi Piac szívében. A BUISSON 1500 m2 hűtött raktárat üzemeltet, amely megfelel az európai normáknak. Európai élelmiszer-nagykereskedőként tevékenységünket exportpartnerek segítik, ami lehetővé t...
Franciaország, Parthenay
A Favid célja, hogy tartós és személyre szabott kapcsolatot építsen ki minden ügyfelével, azzal a céllal, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek a legjobban megfelelnek igényeiknek összetétel, megjelenés és csomagolás szempontjából. A mi szakmánk: Az élelmiszeripari vállalatok számára nyers és főtt PAI termékek széles választékát kínálni, amelyek lehetővé teszik új késztermékek fejlesztését, vala...
Franciaország, Escource-France
Franciaország, Aurillac Cedex
A Maison TEIL, amely Aurillacban található, a húskészítmények gyártására specializálódott. A Maison sonkát, kolbászt, terrine-t, fritont, auvergnai pástétomokat és tipikus húskészítményeket, mint például a Bleu d'Auvergne leveles tésztát vagy a burgonyás pitét készít. A friss sonkák soha nem fagyasztottak, kézzel sózzák őket, száraz sóval és a hagyományos auvergnai módszer szerint. A sonkák sz...
Franciaország, LA ROCHETTE
Henri Raffin egy 100%-ban családi vállalkozás, amely 1937 óta működik a francia Alpok szívében. Helyi szárazárukat gyártunk: száraz kolbászokat, száraz sonkákat, hagyományos kolbászokat és terrineket. Széles választékot kínálunk Savoie-i kolbászokból, valamint számos díjat nyert, hagyományos módszerekkel készült száraz kolbászokból, amelyeket a Concours Général Agricole versenyen is elismertek.
Portfólió (1)
Franciaország, Lacaune
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
Franciaország, Le Rouget
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője. A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot. A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
Franciaország, Parlan
A Laborie Ház 1932-ben alakult, és az Auvergne-i húskészítményekre specializálódott. A Laborie termékek kézműves módon készülnek, autentikusak és ízletesek. A húsok francia eredetűek, és több Laborie termék díjat nyert. A Ház széles választékot kínál a hagyományos húskészítményekből, beleértve: Auvergne-i száraz sonkákat, száraz kolbászokat, száraz virsliket, hasaalját, üvegeket, konzervtermékeket...
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Franciaország, Montreuil Bellay
Önök örömére Roger BODET, mesterszakács, bemutatja tehetségét és tudását egy széles választékú szárazkolbász révén. A természetes bélbe töltött kolbászokat egy érlelő helyiségbe helyezik, ahol fokozatosan elérik az ízek és a jó szárazkolbászra jellemző felületi virágok fejlődéséhez ideális hőmérsékletet. Ez az a szakasz, amikor a legjobban kényeztetik őket, mivel ezután szigorúan időzített lépcsők...
Franciaország, Tarare Cedex
Franciaország, Violay
Franciaország, Besné
Felső-Savoyai és Rhône-Alpes-i kolbász természetes bélben, színezék és vegyi tartósítószer nélkül. A kolbászokat természetes virág borítja. A sonkás dió minimum 6 hét szárítással. Prémium száraz húskészítmények, amelyeket a termék tiszteletben tartásával érlelt cellában tárolnak Pontchâteau-ban.
Franciaország, Grezieu Le Marche
Franciaország, Villeneuve D Ascq
Franciaország, Charleville-Mézières

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play