A sajtosipari berendezések tervezője és gyártója, Roussel Inox folyamatos figyelemmel készíti el az Ön igényeinek megfelelő berendezéseket.
Tudásunk szilárd alapokon nyugszik a sajtkészítők szakmájában, amelyet Franciaországban és nemzetközi szinten is a szakemberektől finomítottunk.
Szeretné megújítani gépeit, növelni a termelési kapacitását, létrehozni a saját műhelyét? Közösen meghatározzuk, ...
Professzionális Berendezések Pizzériák, Pékségek és Cukrászdák Számára: Fedezze Fel a Restoconcept-et
A Restoconcept az ideális partner a pizzériák, pékségek, cukrászdák és professzionális konyhák minőségi professzionális berendezéseinek beszerzéséhez. Új és használt anyagokat kínálunk, gondosan kiválasztva, hogy megfeleljenek a vendéglátóipari szakemberek igényeinek.
Kiemelt Berendezéseink:
- ...
A DECO RELIEF a sütéshez és csokoládéhoz szükséges anyagok és hozzávalók szakértője.
A DECO RELIEF egy professzionális minőségű márka. Szilikon formáink számos előnnyel rendelkeznek (rugalmasság, könnyű kiemelés...). Ha a formákat márkánk színezőivel és ízesítőivel kombinálja, vonzó cukrászati munkát készíthet széles szín- és ízválasztékkal.
A DECO RELIEF a kulináris dekoráció szakértője is, ame...
A TOM PRESS a szakemberek számára minden szükséges eszközt kínál az élelmiszerek tartósításához, feldolgozásához és a főzéshez: N°1 a házi készítés szerelmeseinek.
A TOM PRESS több mint 5 000 különböző eszközt és terméket tervez és forgalmaz az élelmiszerek tartósításához, főzéshez és feldolgozásához. Ezzel az eszközzel gyümölcsöket és zöldségeket, húsokat és halakat, tejtermékeket, gabonaféléket...
...A rotációs gépek sajátossága, hogy van egy hengere, amely formákkal rendelkezik, amelyekbe a nyomás alatt lévő tészta befér, hogy megformálja a süti mintáját. A rotációs gép előnye, hogy lehetőség van írásra a sütin, 2D-s rajz készítésére a tetején, és bármilyen formát adhatunk neki.
A felhasználni kívánt tésztának omlós tésztának kell lennie, bizonyos zsírtartalommal. Szakértőink a...
...Pizzaformázó 400 Casselin
Rozsdamentes Acél
Touch and Go technológia
Pizza átmérője: 260-tól 400 mm-ig
Tészta súlya: 210-től 700 grammig
Henger méretei: 420 mm
Teljesítmény: 370 W / 230 V
Méretek: H 540 x Sz 410 x M 720 mm
Súly: 37 Kg
Elérhető 300 mm átmérőben is (lásd alább a kapcsolódó termékeinket).
Ref: CFP2
Súly: 37 Kg...
...Sütőháló / Kenyérháló
Méretek: 400X800 mm - 5 rekesz
A Fib'Maé rozsdamentes acél keretből és piros szilikonos üvegszövetből készült. Ez egy nagyon könnyen használható háló friss vagy fagyasztott tésztához.
Az antiadhéziós bevonatának köszönhetően a kiborítás nagyon egyszerű, még akkor is, ha a tészta beletapadt a hálóba.
Könnyen használható - kevés hulladék - gazdaságos vásárlás és karbantartás
A használt háló egyszerűen cserélhető.
... eszközöket is ajánlunk a péksütemények és csokoládék elkészítéséhez. A minőség és a precizitás garantált.
Mindent megtalál, amire a tészta feldolgozásához szüksége van: sodrófák, habverők, tésztavágók, kiszúrók stb.
Emellett könnyedén készíthet raviolit is.
Végül egy "pizzéria" szekciót is kínálunk, ahol pizzapelleket, pizzatálakat, vágókerékeket és professzionális tárolódobozokat talál a tésztához!
...A dózis egység egy kompakt eszköz, amely lehetővé teszi a termékek, például magvak, rizs, tészta, bab, szárított zöldségek stb. egyszerű adagolását egy mérőérzékelő segítségével.
...A „TWIN CHEF LCD” azért született, hogy kielégítse a cukrászok és fagyasztott édességek készítőinek igényeit, akik gyorsan és kis mennyiségben szeretnék létrehozni saját alkotásaikat, hogy mindig friss terméket kapjanak. Rendkívül rugalmas, lehetővé teszi fagylaltok, sorbetek, valamint széles választékú termékek előállítását: krémek, ganache, csokoládé tészta, lekvárok, gyümölcszselék stb...
1997-ben alapított Cinque Terre Concetti az olasz éttermek számára szükséges berendezések, teljes berendezések, képzés és tanácsadás területén specializálódott. Cégünk széles választékban kínál friss tésztagépeket (préselők, ravioli készítők, gnocchi készítők és kombinált gépek), minden szükséges felszerelést a tészta, pizza és olaszországi minőségi élelmiszerek (tésztaszószok, risotto stb.) elkészítéséhez. A Cinque Terre Concetti emellett egy akkreditált olasz konyhai képző központtal is rendelkezik.
A MOBILCOOK professzionális, mobil és moduláris konyhákat tervez. A MOBILCOOK segítségével a vendéglátós a legmegfelelőbb helyszínen, a legideálisabb időpontban, akár beltéren, akár kültéren, gyorsan és egyszerűen telepítheti mobil konyháját, lehetőséget biztosítva a berendezés modulálására, hogy olyan specialitásokat készíthessen, mint a pizza, a palacsinta, a levesek, a tészta, a kuszkusz, a kagylók, a hamburgerek vagy a paella.