...TSL294 - fermentált tengerialga kivonat - hatóanyag: Mivel az algák erős éghajlati stressznek vannak kitéve, amikor váltakozva napfénynek vagy rossz időjárásnak vannak kitéve, és máskor a tenger vizeibe merülnek, a legmagasabb minőségű és aktív összetevőket fejlesztettek ki. A TSL294 számos biológiailag elérhető nyomelemet biztosít a folyamatos és fenntartható növekedés garantálása érdekében...
...Leírás
Ez a tengerialga 100%-ban természetes, gyorsan felszabaduló trágyaként gazdag kalciumban és magnéziumban. A lithothamne-t széles körben használják az savas talajok pH-jának kiegyensúlyozására, a nehéz és nedves talajok könnyítésére, valamint a nem mészkő talajok javítására.
Kalcium (CaO) = 44 %
Magnézium (MgO) = 3 %
A lithothamne kalciumtartalma megelőző intézkedésként segít a paradicsom...
... műhelyeinkben ellenőrzött és csomagolt
Kultúra
A friss algákat egész évben szedik, hogy megszárítsák és később őröljék.
A hideg Atlanti- és Csendes-óceán vizeiben fejlődő barna alga, a Fucus vesiculosus, a part menti területeken található.
Gyártás
Az algák abszolút kivonatait tengeri és jódos jegyek hozzáadására használják a parfümökben, a Bretagne-ban termesztett algákból készülnek.
Termékcsalád...
...Ez az abszolút tengeri, enyhén jódos jegyeket ad, amelyek jól idézik a tengerpartot. Az evolúció gombás, diófélékre utaló árnyalatokat kínál, kakaós és fűszeres érintésekkel. Nagyon szép tartósság. Aromák Az Laminaria alga abszolútja erősíti a tengeri jegyeket az ételekben vagy a hal- és rákízekben. Gombás ízekhez is jól illik, mivel mohás és humuszos jegyeket hoz.
...A tengeri saláta nagyon könnyen felismerhető „saláta” formájáról.
A tengeri saláta egy energikus alga, mivel gazdag vitaminokban, fehérjékben, rostokban, vasban és olyan alapvető ásványi anyagokban, mint a nátrium, jód, magnézium és kálium.
Számos összetevőjének köszönhetően a tengeri saláta hozzájárul az immunrendszer stimulálásához.
...A tengeri bab, Himanthalia elongata, egy barna alga, amely Északnyugat-Európa partjainál található. Ropogós textúrája és könnyű, kerek íze nagyon érdekes köretként.
...Ez a Test- és Hajzselé tengeri és növényi kivonatokkal (Fucus alga és Örök virág) gyengéden tisztítja a bőrt, miközben a hajat puhán hagyja. Élvezze finom habját és pihentető illatát.
...A tengeri algák és spirulina alapú átalakító iszap varázslatos megoldás a sziluett szebbé tételére. A Laminaria digitata tengerialga kivonata harcol a zsírlerakódások ellen és tonizálja a bőrt. A spirulina visszaadja a célzott terület feszességét, rugalmasságát és hajlékonyságát. Célzott területek: combok, fenék vagy has. 100% természetes összetevőkből, 32% biológiai összetevőkből.
...A spirulina és a kancatej szépségápoló egyesülése!
A spirulina, ez a kis, évezredes alga, számos jótékony hatással bír összetétele révén, amely a kancatejével kombinálva, egy csipet borsmentával frissítő eredményt nyújt! A tengeri levegő egy felfrissítő szellő.
A férfiak kedvence, ez a szappan minden bőrtípushoz megfelelő.
Hozzávalók: Bio olívaolaj, bio kancatej, bio kókusz- és sheavaj, bio...
...A nem kalcinált diatómaföld tengeri és tavi üledékekből származik, amelyek több mint 100 millió évesek, és diatómafélék, egy mikroszkopikus alga, csontvázának fosszíliáit tartalmazza. A szilícium több mint 80%-át tartalmazza, amely egy kiváló nyomelem a bőr számára, így tökéletes hámlasztó maszkhoz és kozmetikai összetevőként. Fehér színű.
A DIATOMAS diatómaföld minta formájában elérhető.
...A zöld alga, a chlorella segít a toxinok, különösen a nehézfémek eltávolításában, azáltal, hogy serkenti a májat és a veséket, a "detox" szerveket.
Ez a hatás kiegészül a pitypanggal, amely fokozza a májfunkciót, és a tengeri moszattal, amely segíti a bélkomfortot.
A GREEN’FLOR ajánlható, amikor méregtelenítésre van szükség (nehézfémek, szennyezés stb.) vagy bélrendszeri kényelmetlenség esetén.
1991 óta a franciaországi élelmiszer-alga úttörője, a Bret’Alg vállalat ROSCOFF-ban található, és olyan helyiségekkel rendelkezik, amelyek közvetlen tengerből történő szivattyúzással működnek. A Bret’Alg hagyományos módon dolgozza fel a terméket: a friss algát tengervízzel mossák, és tengeri sóban tárolják 3°C és 8°C között az optimális megőrzés érdekében. Az algákat a breton partjainkon kézzel...