...Ez a fűszer keserű ízével, jellegzetes szénás, fémes és füstös földes jegyeivel tűnik ki, és sokféleképpen felhasználható a konyhában.
A sáfrány felhasználása a konyhában:
Nagyon jól párosítható halételekkel, tengeri ételekkel és rizzsel…
A sáfrány jótékony hatásai:
Antioxidáns, Relaxáló, Serkenti az emésztést, Gazdag vasban és magnéziumban, B6-vitamin forrás, Magas kalóriatartalmú…...
...Kereskedő Kesudió - Eredeti és ízletes. A sáfrány és a - Fűszerezze meg előételét pörkölt aszalt gyümölcsökkel francia gyárunkból. Kézműves pörkölés Rungis-i gyárunkban! Színezék, tartósítószer és hozzáadott olaj nélkül.
...BIO SAFFRÁNOS MUSTÁR
kézműves és bio
összetevők: Bio régi stílusú mustár
bio mustármag, bio sáfrány az Ardèche-ből (Romégier sáfrány), bio ecet, tengeri só
200 g üveg
Súly: 300 g...
... hozzáadása nélkül. Csak a természetes élesztők munkája... Érlelés 100% tölgyfahordóban (nincs új hordó)\nAccord metvin\nA aperitifként, tengeri ételekkel, de halételekkel is, különösen az északi tányérokkal. Kiválóan illik a kecskesajtokhoz is. Nagyon jól párosítható fűszeres ételekkel, mint a curry és a sáfrány.\nConditionnement egységár, 6 palackos kartonban értékesítve, ingyenes szállítással.\n\nAz...
...Parfüm bőr-erdős.
Az illat a fűszeres fejjegyek melegével nyílik. A sáfrány kiemeli a rózsa és ibolya virágos szívét. Az alapja borostyánfás és bőrös jegyeket fejleszt, karaktert és tartósságot adva ennek az elegáns férfi parfümnek.
Francia stílusban, ez egy 4 illatból álló kollekció FÉRFIAK számára, elegáns stílus és modern illatjegyek. Fedezze fel az ORIGINAL, CHIC, CLASSIQUE és SPORT illatokat.
Tartalom: 100 ml
Fejjegyek: Lavandin, Armoise, Rozmaring
Szívjegyek: Tengeri jegyek, Cistus Absolu
Alapjegyek: Szantálfa, Pacsuli, Tonka bab...
...A sáfrány, amelyet néha vörös aranynak is neveznek, egy szép lila virággal kezdődik, amely 3 piros bibét tartalmaz. A virágból kézzel leválasztva megszárítják, majd légmentesen záródó edénybe helyezik, távol a fénytől.
A sáfrány jellemzői:
1 gramm száraz sáfrányhoz 150 virág szükséges.
4 vagy 5 bibe elegendő néhány étel ízesítéséhez.
Hajnalban, az alvási fázis alatt történik a szüretelés a magas minőség elérése érdekében.
Eredet, méret, nedvesség, csomagolás, mennyiség, ár a vevővel folytatott megbeszélés szerint.
INCOTERMS: LÉGI VAGY TENGERI...
A tengeri termékek feldolgozására specializálódott MERISUD két márkán keresztül forgalmazza készítményeit: a Richesses de la Mer a friss termékek között, míg az Armand Blot a prémium élelmiszerek között. Körülbelül ötven referencia képviseli a mediterrán konyhát. Pastis, konyak, paradicsom, sáfrány, édeskömény, fehérbor, olívaolaj... A termékeink között, amelyek legalább 50% halat tartalmaznak...