Franciaország, Castelnaudary
...Hagyományos recept, amely klasszikus és markáns ízt ad egy tiszta sertéshúsú vidéki pástétomnak Franciaországból, friss vidéki kenyérrel tálalva.
Portfólió (56)
Franciaország, Astaffort
...LE PATE BASQUE. 100g Egy gyermekkorból származó érzelem tér vissza, a legfinomabb emlékek egy vidéki piknikről, ez a Baszk Pástétom, amelynek íze finoman csípős Espelette borssal van megfűszerezve, enyhén pirított pirítósra vagy zöldség- vagy uborkapickle kíséretében érdemes fogyasztani. Hozzávalók: kókuszolaj (35%), víz, szója fehérje, bio sörélesztő, gomba, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, Espelette bors, xeres ecet, fűszerek, fokhagyma, paradicsom püré, árpa miso, hagyma.
Portfólió (7)
Franciaország, Rabastens De Bigorre
...Vidéki terrine Bayonne sonkával VPF 180g - Jean Brunet...
Portfólió (27)
Franciaország, Malataverne
...Termék a Baszkföldről Hozzávalók: máj, sertésnyak és zsír, 4% rehidratált vargánya, tojás, hagyma, só, dextróz, aromák, bors, fokhagyma, ízfokozók: nátrium-monoglutamát és diszódium-inozinát, paprika. Sertéshús származási hely: Franciaország. A vargányás pástétom a vidéki hagyományos receptjeink egyike. Tálalhatja a vargányás pástétom ...
Portfólió (188)
Franciaország, Auros
...Kacsa máj pástétom 20 % Hétvégi pástétom, 175 g-os üveg, 20 % kacsa májjal. A Périgord-i ESAT (fogyatékkal élők munkába állítását segítő intézmény) készítette. Összetevők: zsíros és sovány sertésmáj a Délnyugat IGP-ből, 20 % máj, só, bors. Ugyanebben a formátumban elérhető: Baszk pástétom Espelette paprikával, vidéki pástétom floc de Gascogne-nal, narancsos kacsaterrine, citromos kakukkfűvel ízesített nyúlterrine, gesztenyés vidéki terrine, tiszta kacsarillett és kacsazsír. Egyéb termékek ebben a kategóriában Ne habozzon kérni tőlünk a katalógusunkat és az árainkat.
Portfólió (31)
Franciaország, Dijon
...Ez a vidéki pástétom pommeau-val a Bricquebec-i ciszterci szerzetesek készítik a Manche-ban. Ez egy eredeti, magas minőségű pástétom, amelyet kézműves módon állítanak elő!
Portfólió (10)
Franciaország, La Fouillade
...Minden sertésünk Biogazdálkodásban tanúsított. Gabonával etetjük őket, amely tanúsított AB minőségű, a saját farmunkról származik. A vidéki pástétomunk üvegben kapható, 180g vagy 350g kiszerelésben. Laktózmentes és nitrites sótól mentes. Fogyaszthatósági idő: minimum 1 év.
Portfólió (11)
Franciaország, Ploufragan
...A termelés által végrehajtott erőfeszítések olyan műszaki leírások létrejöttét eredményezték, amelyek a főtt és friss felvágottak előállítására vonatkoznak: kolbász, vidéki pástétom és sonka. Több, szakértelméről ismert vállalat is része az Argoat Gazdáknak: BIGARD Quimperlében (29), TALLEC Bannalecben (29), Jean Stalaven Hillionban (22), Maîtres Jacques Rennesben (35), Charcuterie du Blavet Kervignacban (56), ABC Industries Peyrolles-en-Provence-ban (13), Bigard Agenben (47), Bigard Rognognasban (13) és Herta Illkirchben (67).
Azonos termékek
Húsipar
Húsipar
Egyéb termékek
TOJÁSOK
TOJÁSOK
Portfólió (4)
Franciaország, Carquefou
...Friss, csomagolt húsáru: - Chipolata természetes X6 - Chipolata 2X2 szeletelhető - Kolbász X4 - Füstölt kolbász X2 - Frankfurti kolbász X4 - Kolbász 2X1 szeletelhető - Fehér véres hurka X2 - Fekete véres hurka X2 - Természetes szalonnadarabok - Füstölt szalonnadarabok - Csont nélküli sonka X3 szelet - Füstölt grillezhető sonka X2 szelet - Sült hús szelet - Vendée-i sonka X4 szelet - Májpástétom szelet - Vidéki pástétom szelet - Pástétom tésztában X2 - Fej pástétom szelet...
Franciaország, Layrac
... termékeket kínálni, amelyek megfelelnek az igényeiknek és szükségleteiknek. Működésünk lehetővé teszi számunkra, hogy a kézműves vállalkozások rugalmasságával rendelkezünk, ami előny. Néhány húsáru: Burgundi, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Borjúpörkölt, Sertésborda Néhány felvágott: Vidéki pástétom, Vérkolbász, Fokhagymás kolbász, Chorizo, Toulouse-i kolbász, Chipolatas, Merguez A Marassé...
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
... pástétom, baszk pástétom Espelette borssal, vidéki pástétom, rillettek, hűre, baszk véreshurka, konfitált kolbászok és Ibaïona konfitált sertés) és vadból (nyúlpástétom, vaddisznó pástétom és galambpörkölt). Végül a Mayté húsüzem kötelező baszk receptjeit is elkészíti, mint az axoa, a piperade és a baszk pacal, valamint olyan ételeket, mint a cassoulet vagy a burgundi marhahús.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play