...Az Amfissis (Amfissa) zöldolívabogyók roppanós, lédús és ízletes húsukról ismertek.
Szüretünket kizárólag kézzel, érett állapotban végezzük, amikor a gyümölcs gyönyörű színekben pompázik.
Az olívabogyókat a görög módszerrel, természetes tengeri sóval, nem pedig nátrium-hidroxiddal kezeljük, ami lehetővé teszi, hogy ízletes tulajdonságaik érintetlenek maradjanak.
Hozzávalók: Amfissis zöld olívabogyó (magozott)* 54 %, víz, só
*biológiai gazdálkodásból származik.
Nyomokban olívamagot tartalmazhat.
Nettó súly: 8 kg
Nettó lecsöpögtetett súly: 4,3 kg
Minőségmegőrzési idő: 24 hónap.
...Az aperitifok során tálalhat mexikói zöld olívabogyót.
A mexikói zöld olívabogyót Marokkóban termesztik, készítik el és ízesítik.
Hozzávalók: olívabogyó, sárga paprika, piros chili, citrom, oregánó, kukorica, víz, só, E330, szójaolaj.
A CROC'ELLA az olívabogyók, antipastik és aszalt gyümölcsök szakértője. A CROC'ELLA Franciaországban, a Provence-Alpes-Côte d'Azur régióban, a Bouches-du-Rhône...
...A Fermes és ízletes Alélor zöldolívabogyók magozottak, így könnyen felhasználhatók.
Kóstolja meg őket a pohárdesszertjeiben, salátákban, tapenádákban, olivádákban vagy aperitifként.
Hozzávalók: Magozott zöldolívabogyók, víz, tengeri só, citromsav...
...ZöldOlívabogyók, Fekete Fokhagyma, Kapribogyók és Citromlé
A 28% Fekete Fokhagymával ez az olívapasta lehetővé teszi, hogy felfedezd a fekete fokhagyma ízét egy másik formában.
...BIO magozott olívák olívaolajban – CAIXEIRO
Fedezze fel a Caxeiro bio olíváit: egy ízletes keverék zöld és lila Cobrançosa fajtájú olívákból, amelyeket extra szűz olívaolajban tartósítanak. Tökéletes előételekhez!
...A zöldolívabogyók választása tökéletes egy könnyű és ünnepi aperitifhez idén nyáron!
Ízletesek és kézműves készítésűek, élvezze ezeket az aperitif olívabogyókat paprikával, lóbabbal és oregánóval.
Kényeztesse magát!
Súly: 175 GR
Súly: 175 GR...
Szárított gyümölcsök szakértője 1982 óta, a PALIMEX cégünk a legjobb minőségű szárított gyümölcsöket importálja, dolgozza fel és csomagolja a Rungis-i MIN-en található gyárunkban.
▶ Gyárunk a Rungis-i MIN-en - Figyelünk Önre, az Ön szolgálatában állunk!
2020-ban kifejlesztettünk egy szárított gyümölcsök pörkölésére és fűszerezésére vonatkozó speciális folyamatot. A szakértelem, a minőség és az...
...A Paschetta Henry Malom széles választékot kínál kiváló minőségű olajokból. Valójában 1922 óta cégünk olívaolajat termel és gyárt, figyelembe véve a fenntartható mezőgazdaságot, miközben megőrzi a hagyományos technikákat.
Az olívabogyók kézi szüretelése történik manuális és pneumatikus fésűkkel, hogy megőrizzük az olívabogyók minőségét. Ezt követően a gyümölcsöt egy egyszerű mechanikai technikával őröljük, vegyi anyagok hozzáadása és hőmérsékletváltozás nélkül.
Ezeknek a műveleteknek a végén egy extra szűz olívaolajat kapunk, amelynek szabad savtartalma 0,8% alatt van.