Franciaország, Avignon
...A zöld biológiai paradicsom latin neve Solanum Lycopersicum, a Solanaceae családba tartozik. A FRDP mezőgazdasági láncokat alakít ki a szabadföldön termesztett paradicsomai számára. A zöld biológiai paradicsomok olyan piros paradicsomok, amelyeket éretlen állapotban szüretelnek. A gyárba érkezéskor a zöld paradicsomokat megmossák, felvágják, majd IQF fagyasztással tartósítják. Zöld paradicsom biológiai gazdálkodásból: 100% Összes energia: 23 Kcal 95 kJ Élelmi rost: 1,1 g Fehérjék: 1,2 g Só: Nyomok...
Portfólió (105)
Franciaország, Volgelsheim
...) tartalmaz, az indirekt bevitel technikailag elkerülhetetlen a megfelelő gyártási gyakorlatok során. Referencia: PB-2213547-30 Vanillin jelenléte: Nem Gyulladási pont: 48°C Eredet: Gyertya Föld és Franciaország (Grasse) gyártás Garancia Megjegyzések: Gyümölcsös, Hesperid, Zöld menta Fej: Paradicsom levél / galbanum / fekete ribizli Szív: összegyúrt menta / rebarbara / grapefruit Alap: növényi akkord / füge / tea...
Portfólió (190)
Franciaország, Trebedan
... gyümölcsfák tövébe. 50 g a paradicsom ültetőgödrébe. 100 g/m² az új gyep indításakor (elősegíti a gyökeresedést). 100 g a gyep karbantartásához. A zúzott szarvat lehetőleg nedves talajra kell szétszórni: gereblyézni, hogy jól beépüljön a talajba. Közvetlen használat vetésnél, a gyökerek és fiatal növények számára kockázat nélkül. Nitrogén koncentráció minden növény és cserje számára, amelynek hiánya van. Összetétel: NITROGÉN (N) : 14 % Foszfor (P2O5) : 0 % Kálium (K2O) : 0 % SÚLY:ND MÉRETEK:ND SÚLY:20 kg, 10 kg, 25 kg, 3 kg, 5 kg...
Portfólió (43)
Franciaország, Biguglia
...Tápérték 100 g-ra energia (kcal) = 103.2 energia (Kj) = 437.9 zsír (g) = 0.1 / ebből telített zsírsavak (g) = 0 glükóz (g) = 24.3 / ebből cukrok (g) = 20.4 fehérjék (g) = 0.7 / só (g) = 1.1 Állapot: Új ÖSSZETEVŐK: Zöld korzikai paradicsom 52%, cukor, fehér ecet, 12% régi mustár, víz, só, fokhagyma Nettó súly: 30 cl Eredet: Korzika sűrítő: xantán gumi...
Portfólió (68)
Franciaország, Paris
...paradicsom és piros gyümölcsök jegyeivel gazdagítja az orrot és a szájat, valamint karakteres struktúrát kínál, amelyben a keserűség és a csípősség is jelen van. Többszörösen díjazott, ez az olívaolaj nemrégiben megkapta a 2021-es Év Legjobb Bio Olívaolaja címet. Emellett a Flos Olei olívaolaj referenciakönyvben is szerepel, 99/100-as értékeléssel.
Portfólió (3)
Franciaország, Guenange
...CBD-vel teli egzotikus paradicsomunk a napfénybe repít, igazi élvezet. 45 gramm egzotikus paradicsom: BIO assam fekete tea, BIO Sencha zöld tea, BIO papaya, BIO mangódarabok, BIO körömvirág virágok, BIO búzavirág virágok, BIO rózsaszirom 5 gramm dekarboszilált CBD virág 12-15 gramm/L 2-4 perc 100°-os áztatáshoz Adjunk hozzá egy csepp növényi olajat az optimális hatás érdekében.
Portfólió (98)
Franciaország, Malataverne
... receptekről beszélnénk, itt van egy lista olyan hozzávalókról, amelyek tökéletesen illeszkednek az olívaolajban pácolt szardellafiléhez. Ha van egy receptje, amely főként ezeket az összetevőket használja, akkor biztosan hozzáadhat szardellát, és mindig sikerülni fog. - Zöld vagy fekete olíva - Paradicsom (friss, darabolt, koktélparadicsom...) - Kapribogyó - Grillezett paprika - Cukkini - Burgonya - Mozzarella és feta sajt - Főtt tojás, majonéz vagy omlett - Fokhagymagerezdek.
Portfólió (188)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...hideg sajtolású. 100% Manzanilla Cacereña. Édes olaj, amely egyensúlyt teremt a keserűség és a csípősség között. Jellemzője a finom gyümölcsösség, banán, kiwi és zöld paradicsom jegyeivel. Ezen kívül zöldséges aromák, mint a articsóka és a frissen vágott fűszernövények is fellelhetők. Ajánlott halakhoz, carpacciohoz, salátákhoz és nyers zöldségekhez, sütőben vagy gőzölve készült ételekhez, valamint péksüteményekhez és majonézhez. Fém kanna 3L. Elérhető fém kanna 5L-es vagy üveg palack 500ml-es kiszerelésben is.
Portfólió (198)
Franciaország, Pleucadeuc
... • Termelékenység és hozam javítása • Jobb költségkontroll • Megerősített bakteriológiai biztonság TÁROLÁS • Frissen: 16-21 nap 0+4°C-on • Fagyasztva: 18 hónap -18°-on ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS ALAPÚ ÚJRA SZERKESZTETT KÉSZÍTMÉNYEK LAPOKBAN VAGY DARABOKBAN • Végédécor: Zöld paprika, Piros paprika, Sárga paprika, Hagyma, Paradicsom • Primdécor: Szilva, Sárgabarack, Ananász, Füge • Pulpedécor: Zöldségek, piros, sárga, egzotikus gyümölcsök, elkészítve...
Portfólió (9)
Franciaország, Mietesheim
...Ez a zöld és fekete olívabogyóból készült krém a déli konyha nagy klasszikusa. Tésztákhoz, bruschetta alapként, vinaigrette-hez, egyszerűen egy darab kenyérrel fogyasztva, vagy levesek és zöldségek ízesítésére használjuk. A biogazdálkodásból származó összetevőket hidegen dolgozzák fel, hogy garantálják az autentikus ízt. 100% vegán, ez az olívás pesto nem tartalmaz sajtot vagy más állati eredetű termékeket. Zöld olívabogyó* (43%), napraforgóolaj*, szárított paradicsom*, fekete olívabogyó* (7%), fokhagyma*, tengeri só, olívaolaj*, chili*, ecet*. *: Biogazdálkodásból származó termékek...
Portfólió (80)
Franciaország, Liverdun
...Hozzávalók: Manióka keményítő 92%, szárított zöldségek 8% (burgonya, sárgarépa, paradicsom, zöld káposzta, hagyma, póréhagyma, petrezselyem, zeller *)...
Portfólió (24)
Franciaország, Arles
...Guintrand Konzerv Melegítse fel a Ratatouille-t egy lábasban, alacsony hőfokon, és kísérje a sült húsokat a saját szaftjukkal. Hidegen vagy enyhén hűtve tökéletes előétel lehet, egy kis olívaolajjal meglocsolva. Ha maradék marad, törjön bele 2-3 tojást, verje fel, és készítsen belőle egy ízletes omlettet. Hozzávalók: paradicsom (40%), padlizsán (18%), cukkini (18%), zöld és piros paprika (8%), hagyma (6%), napraforgóolaj, olívaolaj (1%), cukor, só, módosított kukoricakeményítő, fűszerek (köztük zeller), fűszerek, savanyúság: citromsav (E330).
Portfólió (142)
Franciaország, Mandelieu
...A vörös pesto, amely szicíliai eredetű, színéről ismert, amely a szárított paradicsom jelenlétére utal a összetevői között. Hagyományosan a vörös pesto vagy pesto rosso tésztákhoz illik (nyilvánvalóan!), de nem csak ahhoz. Ideális aperitif pirítósokhoz, bruschettákhoz, quiche-ekhez és pitékhez, valamint meleg ételek kísérőjeként. Fedezze fel a zöld pestót is. Nettó súly: 0,180 KG Űrtartalom: 0,180 KG...
Portfólió (45)
Franciaország, Chatellerault
...növényi olaj, tojás, liszt, rizs, tészta, spagetti, szárított gyümölcs, hagyma, burgonya. ¤ Konzerv: Paradicsom, kukorica, fehér bab, vörös bab, zöld borsó, tonhal, lencse stb. ¤ Tisztítószerek és öko termékek: Mosogatószer, mosószer stb. ¤ Higiéniai termékek és öko termékek: Tusfürdő, kézfertőtlenítő, maszk, szappan, fogápolás, intim higiénia, dezodor stb. ¤ Alkohol: Vörösbor, fehérbor, rozébor, pezsgő stb. ¤ Háztartási gépek: Hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, kis háztartási gépek stb.
Franciaország, Mougins
Provence-i specialitások nagykereskedése 25 éve. Konzervtermékek és tálcák kiskereskedelmi értékesítéshez. Provence-ban készült, tartósítószer nélkül. Fekete tapenade, zöld bazsalikomos tapenade, padlizsán kaviár, articsóka ínycsiklandóság, ancsóniád, provance-i bazsalikomos pistou, szárított paradicsom ínycsiklandóság, citromos szardínade, szárított paradicsomos thoionade, olajban eltett...
Portfólió (10)
Franciaország, Callas
Egy régi családi malom, amelyet körülbelül harminc éve állítottak újra üzembe, egy időben az olajfák újratelepítésével a régióban. Háromszáz kis helyi termelő járul hozzá egy nagyon zöldes olaj előállításához, amely fűszeres, zöld paradicsom, articsóka aromákkal rendelkezik, nem feledkezve meg a szárított gyümölcsök és egy kis borsos ízjegyéről sem.
Franciaország, Sarcelles
Napfényes ízek, a Földközi-tenger körüli illatok váltják egymást, hogy megteremtsék az aperitif asztalokat, vagy váratlan ízt adjanak a klasszikus recepteknek. TAPENÁDOK, zöld, fekete, padlizsán, koriander, citrom, csípős, bors, bazsalikom, paradicsom, ancsó. ANTI-PASTI, olajban eltett szárított paradicsom, olajban grillezett padlizsán, olajban eltett articsóka szív. Articsóka, padlizsán, cukkini...
Franciaország, L'hay Les Roses
...djakatou, padlizsán, paradicsom, attiéké, földimogyoró … - Fagyasztott termékek: tilápia, csirkecomb, tex mex, chinchard, saka saka, malangua vágva, malangua egész, wilki csirke, pulvera csirke, inguay inguay, tonhal vágva, cotis … - Rizs: tilda, akash, laila, világ rizs, lotus, ázsiai gyöngy, Family elefánt, - Száraz termékek: liszt, búzadara, burgonyapehely, kuszkusz … - Fűszerek: szósz...