... préselési típusokhoz alkalmasak, attól függően, hogy aprított, pép, kockázott vagy szeletelt terméket szeretnénk forgalmazni. A paradicsom pép kevésbé folyékony és testesebb, mint a püré, és sok receptben használják, a csökkentett szószoktól kezdve a töltött focacciáig, a „calzoni”-tól a zöldséges gratinokig és levesekig. A gyümölcs maradék cukortartalmát is értékelik. A gyümölcsöt ezután vízsugarakkal és tartályokban mossák, hogy eltávolítsák a betakarítás során keletkezett idegen anyagokat, zöld részeket és nem megfelelő gyümölcsöket.
Portfólió (6)
Olaszország, Imperia
... után egy földalatti halomban. Az ősi bordázott üvegben, mechanikus dugóval van csomagolva: minden üveghez egy dugós kiöntő tartozik. Termék címke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és egyéb információkkal a termékről. Párosítások A "Pinzimolio" különösen alkalmas nyers zöldségek (zeller, édeskömény, retek, articsóka, sárgarépa, paradicsom) ízesítésére, és különösen kiváló mártogatósnak.
Portfólió (44)
Olaszország, MILANO
... teljes termelési lánc ellenőrzésére; a fajták kiválasztásától kezdve, a mezők ellenőrzésén át, a betakarításig. A paradicsom, édes és érett, nálunk azonnal feldolgozásra kerül. Csak olasz paradicsom, piros, édes, érett, és nincsenek sárga és zöld darabok. Ezért a Polpa Mutti már első pillantásra is más: gazdag, csábító és illatos. Kóstoláskor az élvezet folytatódik a friss paradicsom finom ízével. CSOMAGOLÁS 12 DB 1 DB = EUR 0,50 1 PALLET 84 CSOMAG LEJÁRAT 11 / 2026 MINIMÁLIS RENDELÉS 30 PALLET...
Portfólió (229)
Olaszország, Milano
...Egy tonik, gazdag antioxidánsokban ZÖLD TEA Egy antioxidáns, amely ellensúlyozza az oxidatív stresszt PARADICSOM Gazdag karotinoidokban, likopinban, antioxidáns hatással tulajdonságok SÁRGARÉPA Gazdag A-vitaminban (béta-karotin), ásványi anyagokban és cukrokban. Támogatja a fiatal immunrendszer védekezőképességét és védi a nyálkahártyákat KELBIMBÓ (karfiol) fizikai energiát ad. Gazdag B, C, A, K...
Portfólió (84)
Olaszország, Lucca
... toszkán bio paradicsom gazdag likopinban és más természetes antioxidánsokban, amelyek hatékony védelmet nyújtanak, míg a fitoszkvalán hővédő tulajdonságokkal rendelkezik. Az olaj puhává, fényessé és ragyogóvá varázsolja a hajat, friss és zöld gyümölcsös illattal, amely megfelel az AIAB előírásainak.
Portfólió (38)
Olaszország, Paterno'
...A világ minden táján a szicíliai konyha jellegzetes ételévé vált, és a Mezőgazdasági Politikai Minisztérium P.A.T. listájára is felkerült. Padlizsán, paprika, hagyma, zeller, zöld és fekete olajbogyó, kapribogyó, ecet, só, cukor, helyi paradicsom püré és extra szűz olívaolaj – ezek a CAPONATA cataniai változatának hozzávalói; amelyek a hagyományok tiszteletével és a gyártásban szerzett tapasztalattal együtt hozzájárulnak a szicíliai konyha nevének terjesztéséhez és megőrzéséhez a világban.
Portfólió (9)
... tónusokkal. A Coratina olívaolajat az ízek és aromák miatt érdemes élvezni és értékelni, amelyek egyediek és megkülönböztethetők. Sok étel jól illik ehhez a fontos és határozott ízű olajhoz. A konyhában ajánlott zöldségek és grillezett húsok, vargányák, valamint vegyes hüvelyes levesek, salátához való paradicsom és különösen a szezonális sajtok ízesítésére. A Coratina olaj a legmagasabb oleinsavtartalommal büszkélkedhet, amely ellensúlyozza a rossz koleszterint.
Portfólió (6)
Olaszország, Vittoria
...Egy paradicsom, amely arra ösztönöz minket, hogy újra felfedezzük a jó olasz cseresznye ízét és állagát! A növény erőteljes és nagyon kiegyensúlyozott, rövid és szabályos internódusokkal, elegáns és egységes fürtöket termel. A gyümölcsök, hal formájában elhelyezkedve, nagyon lineárisak, intenzív zöld száruk hosszú ideig friss marad. Fürtös betakarításra szánták, a gyümölcsök átlagos súlya...
Portfólió (8)
Olaszország, San Pietro Clarenza
...Elegáns ízű köret intenzív aromákkal, ideális húsételekhez vagy kiváló előételek készítéséhez. Minden padlizsánt és egyéb hozzávalót külön-külön választanak ki. ÖSSZETEVŐK: Friss padlizsán (külön olívaolajban sütve), friss piros paprika (külön sütve), paradicsom püré, kapribogyó, friss sárgarépa, hagyma, FRISS ZELLER, zöld olajbogyó, FENYŐMAG, mazsola, cukor, olívaolaj, napraforgóolaj, 36 hónapig érlelt bor ecet. Tartalmazhat olajbogyó magdarabokat. ALLERGENEK: Zeller, fenyőmag. Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfólió (8)
Olaszország, Castelfidardo
...Extra szűz olívaolaj, amelynek gazdag és körülölelő illatjegyei vannak, mint a articsóka, zöld paradicsom és mezővirágok. Intenzív, tartós és tiszta íz, csípős érzésekkel és kiegyensúlyozott keserűségérzéssel. Ajánlott olyan jelentős szerkezetű ételekhez, mint a vörös húsok, hüvelyes levesek vagy a klasszikus pugliai grillezett polip. Mi vagyunk az egyik kevés olasz termelő, aki ezt a monovarietális olajat készíti.
Portfólió (4)
Olaszország, Reggio Emilia
... különleges balzsamecettel érdemes kísérni, egy ellenállhatatlan kombináció, amely az olasz hagyományra jellemző! A ropogós Taralli és az ízletes zöld olajbogyók teszik teljessé a Milano ételdobozt. A Milano Ételdoboz tartalmazza: - Durum búza szemcsés spagetti 500g - Cseresznye paradicsom szósz 690g - Extra szűz olívaolaj 250ml - Parmigiano Reggiano vákuumcsomagolt, 24 hónapig érlelt 240g - Taralli 100g - Balzsamecet 5 évig érlelt 250ml - Hagyományos vákuumcsomagolt szalámi 300g.
Portfólió (10)
Olaszország, Trento
...Patata, sárgarépa, hagyma, petrezselyem, póréhagyma, zeller, fokhagyma és paradicsom, amelyek biogazdálkodásból származnak és a CSQA által garantáltak. Ezek a Bauer által kiválasztott egészséges összetevők a Bio Zöld Granulátumhoz. A trentin vállalat különleges feldolgozása teszi a különbséget: egy lassú és kíméletes folyamat, amely csak a értékes élesztő kivonat és napraforgóolaj hozzáadását...
Portfólió (9)
Olaszország, Castelvetrano
olaj és asztali olívák feldolgozása, átalakítása és csomagolása Nocellara del Belice olívák nagykereskedelmi üvegekbe és éttermek számára kis vödrökbe, csomagolás turisták számára tasakban, zöld és fekete olívabogyó pástétom, fűszeres olívabogyó pástétom, articsóka, gomba és szárított paradicsom pástétom, darabolt articsókát is csomagolunk üvegben. Harmadik fél számára is csomagolunk és dolgozunk, ügyfél címkéjével.
Olaszország, Acicastello
... meghódítása. A vállalat által forgalmazott termékek nem viselik a vállalat logóját, de mindenképpen a szicíliai és olasz kultúra "nagykövetei" a világban, mivel szicíliai és olasz cégek által készülnek, így maguk is a szicíliai sajátosságok nemzetközi népszerűsítői, amelyeket a világ irigyel tőlünk: a napunk, a virágzó földünk és a kreativitásunk gyümölcsei. Példaként: "Szicília a narancsok, a borok, a bronte-i zöld pisztácia, a pachinói paradicsom, a ragusai mandula, a különleges paceco-i fokhagyma földje, a virágzó talaj, amelynek levegője, a...
Olaszország, Camogli
A „Camogli Szív- és Érrendszeri Intézet” egy akkreditált és a Nemzeti Egészségügyi Szolgálattal szerződéses viszonyban álló intézmény a Szívrehabilitációs Szakágban. Az intézmény a Portofino-félsziget csodálatos természetvédelmi területén található, zöld környezetben, a tenger előtt, a Paradicsom-öböl közepén, a híres camogli kikötő felett. A „Camogli Szív- és Érrendszeri Intézet” egy öt szintes...
... trágyázás a köztes sorközökben termesztett takarmánybabbal, valamint a Biológiai Gazdálkodás keretein belül előírt csökkentett kezelések képezik innovatív munkánk alapját. Az előállított termékek: Bor, Extra Szűz Olívaolaj, Méz, Narancs, Citrom és Mandarinh lekvár, Szárított paradicsom, articsóka, fekete és zöld olajbogyó pástétom, Oregánó, rozmaring, citrom, narancs és fokhagyma alapú öntetek extra szűz olívaolajjal. A Montalbano Mezőgazdasági Vállalat generációk óta jelen van egy nagy potenciállal rendelkező területen.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play