...Tökéletes kis csomagokhoz és kevés helyhez!
A lépcsők és kis dobozok alkalmazkodnak a munkakörülményeihez és a helyigényéhez. Különösen a hajtogatható lépcsők óriási helyet takarítanak meg, könnyűek és mégis stabilak.
Oldalak és alj perforáltak
Külső méretek: 400 x 300 x 165 mm
Szín: zöld
Súly: 0,5 kg
Belső méretek: 365 x 265 x 160 mm
Anyag: HD-PE, UV ellenálló
Űrtartalom: 10 l...
...A padlizsán, olíva, paradicsom és paprika alkotja ezt a keveréket, amely tipikus ízt ad a szószoknak, hús töltelékeknek, főtt halaknak, terrinnek és egyéb kulináris elkészítéseknek.
Colin-Összetevők Ref:60159402
Fő összetevők: Paradicsom, paprika, olíva, padlizsán
Beillesztési lista: Paradicsom, paprika, olíva, padlizsán
Hőkezelés: Nincs
Javasolt adagolás: 2-5 %
Szín és vizuális: Fehér, piros, zöld és fekete
Csomagolás: 20 kg-os zsák
Raklapozás: 500 kg-os európai raklap...
... olasz és francia konyhában. A bazsalikom és a paradicsom kiváló párosítás. Ezért érdemes egy kicsit szórni a paradicsomlevesre. Ezen kívül ez a zöld szent fű jól illik levesekhez és szószokhoz, pestókhoz, sajtokhoz, hal- és húsételekhez, valamint salátákhoz. Kiváló íze van egy tojásos szendvicsen is. A legjobb, ha a végén adjuk hozzá, hogy megőrizzük az ízét.
...
Összetevők: Fekete bors, kubebbors, zöld bors, hosszú bors, paradicsom bors, szegfűbors, fehér bors
Figyelmeztetés allergiásoknak: Nyomokban mogyoróféléket, földimogyorót, szezámmagot, mustárt és zellert tartalmazhat.
Tartalom: 43 g fekete konzervdobozban...
...friss gyümölcsök és zöldségek, magvak és sok más elérhető.
1. Paradicsom / Cseresznyeparadicsom / Szilvaparadicsom
2. Zöld, Sárga, Narancs, Piros Paprika
3. Zöld Chili
4. Zöldbab
4. Okra
5. Közepes Kerek Padlizsán Fekete / Hosszú Fehér.
6. Cékla
7. Zöld Cukkini / Tök
8. Burgonya
9. Répa
10. Uborka
11. Piros / Fehér Hagyma
12. Fehér / Piros Káposzta
13. Brokkoli
14. Karfiol
15. Zeller
16. Édes Kukorica
17. Kelkáposzta
18. Saláta (Jégsaláta / Római)
és még sok más.
kérjük, lépjen kapcsolatba velünk érvényes e-mail címével a további részletekért.
... köznapi nyelvhasználatban a "burgonya" kifejezést a földalatti gumókra használják. Ezeken a gumókon keresztül a növény vegetatívan szaporodhat. A magok paradicsomszerű bogyókban képződnek, amelyek - mint a növény összes zöld része - az emberek számára ehetetlenek vagy enyhén mérgezőek.